Anonimen -> Zvečer nagajajo škratje (19.10.2004 11:37:52)
|
Naš lumpi je zvečer brez problema zaspal v svoji posteljici. 9nebesa Napapal se je in že bil tkooooooo :zaspan::zaspan::zaspan:, da je komaj čakal, da ga položim v posteljico. Še lubčka in bož bož za lahko noč, luč sem zatemnila in prižgala sončka z uspavanko...in mali je že spal. Prejšnji teden pa so od nekje prihrumeli škratje, ki mu nagajajo in nagajajo:grrr::grrr: Zvečer je pri nas borba. Ampak ta prava. sicer zmagamo mi...se škratje hitro poskrijejo..pa vseeno..traja eno uro, da mali zaspi. Poleg tega je najhuje, da NOČE jest toliko, kot bi moral. Doji se samo kakšno minuto ali dve, potem pa začne tko jokat, da mene kar srce boli. PA ga tolažim, zibam, pojem....nič..:(( Joka in joka. Prav tako v posteljici. Pa je zaspan tko, da nič ne more. Pa je spet za minutko mir,potem pa spet dvigne glavco (spi na trebuhu), pa spet začne, tečnarit, si menca oči, joka, potem duda ven pada, ga to jezi.... In tko tile škratje vztrajajo kakšno uro, potem pa mali končno zaspi v mojem naročju. Sploh ne vem, kaj bi to blo. Kar naenkrat. In kaj čm narest, da bi te škrate spet spodila tja, kjer so bili prej:zmeden2:
|
|
|
|