madela -> RE: Pikci in pikice (5.11.2008 14:12:04)
|
Natali,stiskam pesti za tvojo malčico,da ne bo imela alergij. Je pa res,da starši,ki imamo alergike,vsako pikico strahoma povežemo z alergijo. No,jaz sem že bila tako,ko se je rodil tretji otrok. Za vsako pikico,ki se mu je pojavila,sploh v prvih mesecih,ko se dojenčkova koža še čisti,sem mislila,da je alergija. Ampak na koncu se je izkazalo,da temu ni tako. Vidim,da še kar sami čvekava in da se nobena od starih ali novih čvek ne pridruži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A vi ste si pa morali,kar sami po kapljice? Kako to,da se pri nas ne dobijo? Sicer pa čestitke,da ste tako zdravi,da še niste pristali na atibiotikih. Mi žal nismo. Naš Denis je tako občutljiv,da vse pobere. Ja in tudi antibiotike je že dobival. Letos je namre dobil zelo hudo pljučnico,pa še srčni bolnik,kot je...in so ga basali kar z 4 antibiotiki. Si ne morem predstavljat,da mu zaradi alergije ne bi mogli dat zdravila. Jojmene,kar stisnilo me je. Sicer pa če bi pri vas prišlo tako hudo,da bi potrebovali antibiotike,bi dobili zraven tudi kak zdravila proti alergiji(recimo fenistil kapljice ali claritine) A to lahko dobiva? To cepljenje pod nadzorom pa tudi mi poznamo,ampak ni bilo težav. Vi ste imeli kake težave? Naš Denis pa je,takrat ko sem mu začela dajat vso hrano,vse tako lepo sprejel in vse mu je bilo tako dobro,da ga je bilo kar veselje gledat. Je pa zato sedaj bolj hudo,ko je okusil stvari,ki so mu dobre in sem mu jih spet vstran vzela. Hudo je,ker sem sama zafrknila. Ja,dajat sem mu začela na lastno odgovornost. Sem bila preveč naivna in sem verjela,da je bioresonanca pomagala in da je vsega konec. Ni bilo nič narobe,vsaj nekaj časa,oziroma kakšnih težav s strani alergije,pa tudi njegovi pediatrinji sem povedala,da mu dajem vsega po malem. Bila je proti temu,ker so imeli primere,ko so starši zaradi iste naivnosti,kot je bila moja,pripeljali otroke,ki so doživeli anafilaktini šok. Hvala bogu se to pri nas ni zgodilo,bom pa bolj previdna in bolj pametna v bodoče. Tudi sedaj,ko gremo k bioenergetiku,bom počakala,da mi ozdravitev potrdijo zdravniki.
|
|
|
|