Quinny Speedi - kdaj v športni del? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


blue sky -> Quinny Speedi - kdaj v športni del? (8.5.2007 8:07:58)

Živjo!

Ali ima katera od vas ta voziček? Zanima me, kdaj lahko začnemo uporabljati športni del na vozičku? Košaro sicer imamo, ampak mu je že kar malo tesna in ne leži več rad v njej.

Hvala za pomoč in lep sončen dan!




Mina1 -> RE: Quinny Speedi - kdaj v športni del? (8.5.2007 8:12:20)

Ja jaz sem pri Speedyu imela najprej Dreami košaro, potem smo bili dolgo v Cabrio lupinici in šele potem športni del, imamo pa tistega ta prvega Maxi Taxi Speedy.

V tem Speedyu XS, kjer se prednje kolo vrti pa msilim, da ga lahko že dosti hitro daš notri.




blue sky -> RE: Quinny Speedi - kdaj v športni del? (8.5.2007 8:15:47)

Tudi jaz že kar nekaj časa dam Alena večkrat v jajčko, ko je zunaj lepo vreme in ni vetra. Dreami košara je drugače v redu in rad leži noter, ko spi - ko se pa zbudi, je pa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sad.gif[/image] . Jajčko ima raje, saj vidi ven, ampak mu je tudi že kar majhna in ful mu je vroče v njej.




sazi -> RE: Quinny Speedi - kdaj v športni del? (8.5.2007 14:13:07)

mi smo ga začeli uporabljati, ko je bil mali star 4,5 meseca, je pa bil na športnem delu tak dodatek, ki je zmanšal celotno sedišče - je bil že kot del vozička in se ga lahko odstrani, ampak večina modelov pa tega nima




MALINČICA -> RE: Quinny Speedi - kdaj v športni del? (8.5.2007 18:55:51)

Mi smo otroka dali not ko je bil star 5 mesecev, pa se mi zdi da je še ful premajhen. Ta speedi je ful velik voziček, ga dam reja v jajčko, ker v športnem delu se mi zdi ful nekak tak visi notri, ne sedi lepo, mapak tako z ritko naprej zleze.




Stran: [1]