inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Moyca_ -> inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (19.10.2004 10:02:31)

smo dobili včeraj inhalacije v ZD, pa na recept še en inhalator ki mu moramo dajati na 8 ur. Je rekla pediatrinja naj jogurtov lonček spodaj prerežemo da gre inhalator notri in mu damo na usta in nos. Enkrat pritisnemo-počakamo da 5krat vdihne, damo dol in čez minuto še enkrat. Ampak ta jog. lonček se ne obnese najbolše.
Ima kdo boljšo idejo?
:nosecka::sloncek::sloncek:

Anonimen -> inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (19.10.2004 10:05:46)

Sem vprašala mojo sestro, ki je imela podobne probleme. Je rekla, da se v lekarni kupi tudi nastavek, ki pokrije usta in nos, res pa je, da je bila njena deklica takrat stara 5 let. Mogoče imajo tudi kakšne manjše.

VALENTY -> inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (19.10.2004 10:12:48)

Nam so inhalator za 3 dni posodl,drugač če mora pa velikokrat uporabljat zdravnica napiše recept in ga greš v lekarno iskat.Mi smo na dnu jog.lončka izrezali luknjico veliko kot nastavek-od inhalatorja,se je obneslo.Morš mal bl tiščat na nosek in spodaj na bradico da ven ne uhaja.

romy23 -> inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (19.10.2004 10:14:03)

Jaz ti predlagam da kupiš nastavek za dajanje zdravila. Prodajajo ga lekarne in tudi v Sanolaborju ga imamo. Cena je: cca 5000,00 sit-8000,00sit

lp romy

VITA74 -> inhalator- ima kdo boljšo idejo od jogurtovega lončka (19.10.2004 16:52:56)

Nam so ga posodili v ZD, sedaj pa po potrebi uporabljamo še jogurtov lonček, ko smo "bučko" vrnili. Pri nas lonček čist ok funkcionira.
Lp :sloncek:

Stran: [1]