|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzgoja
19.10.2004 9:22:22   
Maja**
Pozdravljene punce!

Spet bom malo zatežila s svojimi problemi (saj ne vem na koga drugega se lahko obrnem) in vas prosila za kakršenkoli namig, mišljenje, itd.

Situacija pa je sledeča - moj dragi ima iz prejšnje veze 6 let staro punčko. Do letošnjega leta je imel velike probleme s tem, da jo je sploh lahko videl, letos pa ima njegova bivša probleme s svojo družino, zato jo pripelje k njemu vsak dan popoldan ter vse vikende. Z dragim živiva pri tastu in tašči, torej pri njegovih starših, saj svojo hišico še delava.
Zadnje čase opažam, da se prav bojim vikenda, ker vem, da bo cele dneve in noči mala pri nama, ker je popolnoma nevzgojena. Kar koli se ji reče, ne sliši, obveljati mora njen prav, odgovarja da je kaj, nihče pa glede tega ne naredi nič, najraje bi jo vsi lepo poujčkali in ji rekli da je res pridna. Vse to pa zato, ker je ta bogi otrok že toliko pretrpel (ker živi pri tisti hudobni mami), itd. itd., da ga sedaj nosijo po rokah (govorim o mojemu ter njegovih starših). Meni pa se kar pritisk poveča, hkrati pa nisem oseba, katera lahko karkoli reče, nisem njena mama, zato se enostavno umaknem stran in sama sebe pomirim, do naslednjega buma! Mala pa reakcije atija in babice in dedija lepo pametno izkorišča!
Zaradi vsega tega je prišlo do tega, da sama samo iščem kam bi šla ta čas, ko je ona pri mojemu, da bi se umaknila stran, šla k sebi domov na obisk, kar nekam, samo da mi ne bi bilo treba poslušat vsega tega. Z mojim delava na :duda:, pa kar naenkrat nisem sigurna, da to hočem, da to želim, ker bo vse samo še slabše, ker se ne bom takrat imela kam umaknit.
Sedaj ko dragemu kaj kljubujem mi je že parkrat rekel, da se obnašam kot mala, jaz pa njemu nazaj, da ona s tem vse doseže, da zato se pa obnašam isto kot ona.

Uh punce, kaj naj storim, če bo šlo tako naprej bom samo enkrat spakirala kufre pa odšla! Kaj mi predlagate?

Upam da vam nisem preveč zatežila na tale torek!

Lep pozdravček vam vsem!

Maja**
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vzgoja
19.10.2004 9:41:11   
Anonimen
Maja sedaj bom zoprna...res si še nezrela,če ljubiš svojega partnerj boš sprejela tudi njegovega otroka z vsemi muhami ali brez.tebi,ki jo ne sprejmeš se zdi,da je nevzgojena samo zato,ker jo ne sprejmeš in če se ne motim ali pa se ne zavedaš v tebi te gloda črv ljubosumnosti.Maja moja zlata to je samo otrok,ki ni kriv da je prišel na svet in da sta se starša ločila.Otrok išče pozornost v tako nastali situaciji,pa tudi mame nima slabe ..nobena mamica ni slaba!!!ali hudobna.samo poskusi se postavit v kožo te ženske....Poskusi najti skupni jezik z otrokom igraj se z njo najdi pravi stik z otrokom.Saj si že od vsega začetka ko si partnerja izbrala vedela da je že oče,ki ima dolžnost do svojega otroka.Veš ko boš ti imela svojega otroka,bojo lahko tudi o njemu znanci menili,da je nevzgojen,noben otrok ni po jusu,da bi vsi imeli lepo mnenje o njemu.Ti pa lepo premisli in sprejmi deklico v svoje srce,ker boš s tem samo dokazala kako srčno ljubiš svojega partnerja in sprejemaš vse kar je njegovo.Nočem te strašiti ampak ta tvoj odpor do punčke se ti lahko maščuje in obrne proti tebi v odnosih do partnerja.Ljubi svojo okolico in sprejmi jih taki kot so potem boš šele srečna in zadovoljna.Pozdravljena...pa ne se preveč jezit name.....:love:

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vzgoja
19.10.2004 9:50:22   
Lidija
Tudi jaz se strinjam z Nevo6. Če se boš potrudila otroka sprejeti, ti bo lažje, pa ne samo tebi temveč tudi vsem okoli tebe.

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vzgoja
19.10.2004 10:01:21   
Anonimen
Se popolnoma strinjam z Nevo. Tudi moj partner ima iz prejšnje zveze punčko, ki je bila takrat, ko sva se midva spoznala, stara 5 let. Sicer je iz druge države, tako da je pri očku poleti 4 tedne, pa pozimi in spomladi po 14 dni. Takrat vem, da je otrok glavni in mi tudi na misel ne pride, da bi bilo kako drugače. Mi nikoli ni. Tudi če se mi zdi, da je s punčko, ki ima mimogrede krasno mamico, kdaj kaj narobe, da recimo ničesar ne pospravi za seboj ali da se mula, ko ji nihče nič noče (sedaj je stara 11 let in je zelo, zelo "pametna" - saj veste, puberteta), mi ne pade na pamet, da bi ji to zamerila. Včasih mimogrede to omenim partnerju, pa se strinja z mano. Samo v tako kratkem času je brez veze, da bi poskušali karkoli ukrepati. Ona pač pride k nam, da nas ima lahko rada in da imamo mi lahko radi njo. Saj je že tako res dosti uboga, ker nima očka.
Tudi midva imava sedaj skupaj otroka, fantka, ki je star dve leti in pol in deklico obožuje. Vsak dan jo omeni in če le vidi kakšen avion, pravi, da je ona na njem. Pa ko smo se šli peljati z vlakom, kar tako, za hec, je zagotavljal, da naslednjič se bomo peljali pa k njej na obisk.
Veš, iz tega lahko potegneš tudi veliko pozitivnega, samo malo moraš razumsko razmišljati. Naprimer hčerka mojega partnerja in moj fantek bosta, upam, vedno imela eden drugega. Tudi takrat, ko nas več ne bo, ne bosta ostala sama. Ali pa tako: več ljudi, ko ima tvoj otrok lahko rad, bogatejši je. Tudi ta punčka, ki jo omenjaš, je lahko bogatejša za tvojo ljubezen in ljubezen svojega očka.

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vzgoja
19.10.2004 13:28:51   
kimi
Maja ne delaj tega se strinjam z nevo. Sicer sem jaz svojega očeta zgubila zaradi druge ženske je bila kr neki skoz pametna name in enostavno nisem hotla več k očetu. Kljub vsemu je pa težko sam vzgajati otroka zato ji raje pomagajte da bi bila vzgojena. Jaz da sem izgubila očeta krivim vse tisto njegovo...da ne rečem kaj. Je milsila kaj je pa me ni marala

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vzgoja
19.10.2004 14:11:50   
TARA in MAJ
Če nisi prepričana da boš to zmogla je bolje da si poiščeš nekoga ki je še sam otroci so pač otroci in ti tega ne ali nočeš razumeti moj nasvet ostani in se spremeni ali pa odidi.;)

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.10.2004 19:59:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
19.10.2004 20:03:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vzgoja
20.10.2004 8:58:34   
TARA in MAJ
BAGI res si lepo napisala:bravo:

(odgovor članu Maja**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.10.2004 17:54:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?

Kahlica/Račka. (67%)

Nastavek za WC. (0%)

Uporabljamo vse zgoraj. (33%)

Od rojstva je brez plenic. (0%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!