Maja**
|
Pozdravljene punce! Spet bom malo zatežila s svojimi problemi (saj ne vem na koga drugega se lahko obrnem) in vas prosila za kakršenkoli namig, mišljenje, itd. Situacija pa je sledeča - moj dragi ima iz prejšnje veze 6 let staro punčko. Do letošnjega leta je imel velike probleme s tem, da jo je sploh lahko videl, letos pa ima njegova bivša probleme s svojo družino, zato jo pripelje k njemu vsak dan popoldan ter vse vikende. Z dragim živiva pri tastu in tašči, torej pri njegovih starših, saj svojo hišico še delava. Zadnje čase opažam, da se prav bojim vikenda, ker vem, da bo cele dneve in noči mala pri nama, ker je popolnoma nevzgojena. Kar koli se ji reče, ne sliši, obveljati mora njen prav, odgovarja da je kaj, nihče pa glede tega ne naredi nič, najraje bi jo vsi lepo poujčkali in ji rekli da je res pridna. Vse to pa zato, ker je ta bogi otrok že toliko pretrpel (ker živi pri tisti hudobni mami), itd. itd., da ga sedaj nosijo po rokah (govorim o mojemu ter njegovih starših). Meni pa se kar pritisk poveča, hkrati pa nisem oseba, katera lahko karkoli reče, nisem njena mama, zato se enostavno umaknem stran in sama sebe pomirim, do naslednjega buma! Mala pa reakcije atija in babice in dedija lepo pametno izkorišča! Zaradi vsega tega je prišlo do tega, da sama samo iščem kam bi šla ta čas, ko je ona pri mojemu, da bi se umaknila stran, šla k sebi domov na obisk, kar nekam, samo da mi ne bi bilo treba poslušat vsega tega. Z mojim delava na :duda:, pa kar naenkrat nisem sigurna, da to hočem, da to želim, ker bo vse samo še slabše, ker se ne bom takrat imela kam umaknit. Sedaj ko dragemu kaj kljubujem mi je že parkrat rekel, da se obnašam kot mala, jaz pa njemu nazaj, da ona s tem vse doseže, da zato se pa obnašam isto kot ona. Uh punce, kaj naj storim, če bo šlo tako naprej bom samo enkrat spakirala kufre pa odšla! Kaj mi predlagate? Upam da vam nisem preveč zatežila na tale torek! Lep pozdravček vam vsem! Maja**
|