spermiogram (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

enci -> spermiogram (19.10.2004 9:18:43)

Pozdrav vsem skupaj,
marsikatera je ze pisala o tem. No naju to se caka in to prav kmalu.
Dragi je bil vceraj pri splosnem zdravniku in mu je dal napotnico, ter rekel, da mora v bolnici biti nekdo, ki bo vodil najin nadaljni potek/postopek. Moja gin mi tega ni nic rekla :zmeden2::zmeden2::zmeden2:?! No in potem mu je rekel enega dr., za katerega sem slisala same grde stvari ... No da preidem k bistvu, katera je dala to skozi na obali v bolnisnici Izola? Kaj mi lahko svetuje, oz koga?

Hvala!
p.s. moji 1. zamudi po enem letu je pa v petek naredila konec :hudicek: M in to na tak hudoben in bolec nacin kot ze dolgo ne!! Hvala vsem, ki ste me vzpodbujale, da bi pa morda res zageldala :modri:

lp
enci:metulj:

saba -> spermiogram (19.10.2004 9:21:24)

pozdravljena enci

koga pa je priporočal v izolski bolnici. Meni je najbolj všeč dr. Lovšin, full je prijazen in se zavzame za vsako stvar. Jaz sem hotela k njemu v ordinacijo a žal ne sprejema več.

enci -> spermiogram (19.10.2004 9:46:55)

Ciao Saba,
ja Lovsin je res ZELO DOBER!!!! Meni je razlagal izvide in slike po HSG-ju. Vem pa, da ne prides na vrsto k njemu ... ali pa sele cez 2 leti. Nekaj takega.
Bilo je v bistvu tako, da je spl. zdravnik klical v bolnico in je rekel, naj mu dajo enega in se je potem z njim pogovarjal. Potem pa je rekel mojemu dragemu, da naj gre nasolednji teden v bolnico k dr. Ravnikarju. Zanj pa nisem slisala se ene pohvale?! Samo graje?! Sem sicer ze tudi klicala v ambulanto za sterilnost, pa se mi nihce ne oglasi?!
H komu pa drugace ti hodis?

lp

enci -> spermiogram (19.10.2004 10:35:25)

majana ciao
juhu tudi jaz sem vesela, da nas je tudi nekaj Primork :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Kako pa prides do dr. Reša? Kaj pa cakalna vrsta?
Ravnikar je baje edini, ki ima ambulanto za neplodnost v Izoli. Tako so mi rekli, ko sem klicala?!
Jaz drugace hodim k dr. Vičič Rožič in mi je tudi OK.

lp

saba -> spermiogram (19.10.2004 10:54:37)

Dr. Ravnikar je meni delal pred mesecem dni abrazijo zaradi ss in je zelo vredu in natančen. Je zelo srov, pove vse v obraz, pa naj bo slaba novica ali dobra...to tudi cenim. Se pravi, če rabiš nekoga za se mu jokat on ni primeren ker te bo kar poslal in ambulante. Je pa v izolski bolnici najboljši G.
Ko sem se jaz cmizdla v bolnici po abraziji je prišel k meni in mi samo rekel: Vem kako vam je hudo, ma verjemite mi, da vam bi bilo hujše otroka voziti vsak dan v strunjan (to je mislil, da je narava sama poskrbela za nepravilnosti na plodu)....in mi je samo reku, zdej pa je od vas odvisno kdaj boste imela otroka, jaz ne morem pomagat...ampak vaš mož in vi, oz. koliko krat na mesec se bosta stiskala.

malo je surov, ampak ti pa pove vse po pravici. Hvalijo ga zaradi tega, grajajo pa zaradi slabega pristopa do pacjentov.

če gresta k njemu sta v dobrih rokah, verjemi mi

saba

saba -> spermiogram (19.10.2004 10:56:07)

aja jaz hodim k dr. Vitezica

enci -> spermiogram (19.10.2004 11:09:46)

Saba,
ja tudi jaz sicer cenim, ko je nekdo direkten. Ni me strah, da mu ne bom mogla jokati, to ne ... za to imamm zlatega moza ;):sloncek: Sicer je tudi moja gin bolj direkten tip in brez ovinkarjenja pove ven ... Ne olepsa nicesar.
Je pa pred cca 10-imi leti eni kolegici predpisal napacne tablete, ki so poskodovale delovanje njenih foliklov ...??
Lepo, da si napisala, sedaj imam tudi eno dobro mnenje :bravo::bravo::bravo: O dr. Resu se veliko pise in bere, ampak skoda, da je v Lj.?!
A tvoj je bil tudi na spermiogramu?

lp

saba -> spermiogram (19.10.2004 11:17:54)

ne nisva še imela nobenih preizkav. Na :duda: sva začela delat maja letos, na kar sem avgusta zanosila in septembra imela ss. Zdaj pa zaradi vodene ciste na desnem jajčniku moram piti kt tabletke 3 mesece, potem pa v nov boj, upam da uspešen. G. mi je zagotovil, da je drugače z mano vse o.k., upam da tako tudi ostane, ko se bo ta :hudicek: cista umaknila. Upam da sama, ker čene me januarja čaka punktiranje

vglavnem cel fak off, to se začne se nikoli ne konča.
kot sem že napisala tukaj gor, sem pravi kalamit za ****rje

lp
saba:zmeden2:

enci -> spermiogram (19.10.2004 11:27:00)

Ja kaj ces....
enim rata iz prve ... drugi se "matramo" dlje casa .. Midva ze 13 mesecev. Najprej neredne M, ki so se uredile z Dabrostonom, potem sem bila na HSG-ju, kjer so slike pokazale, da je vse OK (en gin v bolnici mi je napisal diagnozo PCO, moja gin pa mi je naredila ponovni UZ in rekla, da to niso PCO :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: ). Sedaj grem v petek na hormonski test (prolaktin in FHS), moz na spermiogram, ... Vsako jutro si merim si BT ... (pa naj bi kao ne mislila na :duda: ... le kako ce pa imam skozi tisti graf pred seboj?!?! ;););) Prejsnji ciklus sem imela ovulacijo, drugace pa ????? Mislim, da so pri meni bolj poredke, ker sluzi ne opazam!
Ce do decembra ne bo nic grem zopet k moji gin in na podlagi krivulje BT, HT in spermiograma bo potem lahko predlagala, kaj in kako.
Joj komaj cakam decmber!!!!! :zmeden2::zmeden2:
pa pa

enci

nena m -> spermiogram (19.10.2004 15:36:40)

Enci, jaz bi ti tudi svetovala dr. Reša. Najbolje, da ga pokličeš na tel. 01-510-68-00 ali 041-667-482, pa se bosta dogovorila, mogoče bosta spermiogram lahko opravila tudi v Postojni. LP

nena m -> spermiogram (19.10.2004 15:37:47)

Ups, sem se zmotila to je za majano. LP

Stran: [1]