Anonimen -> Nemogoča slabost (19.10.2004 19:31:41)
|
Hojla! Ja, tudi jaz sem to že prestala. Slabo mi je bilo od 7. do 13. tedna cel dan, vendar nisem velikokrat bruhala. Slabost pa tako nemogoča, da sem mislila, da me bo počasi zmanjkalo. Od sile sem kar začela sama voziti avto, ker sem se prej vozila z avtobusom. Saj vem, butelj, ja, pa še izpit sem že davno naredila. Tako da je bila pri meni slabost tudi za nekaj dobra. Potem pa mi je sestra pri g. svetovala, ko je videla, da sem zelo slabo izgledala, da si moram predstavljati otročka kot majhnega termita, ki bi samo jedel in jedel. In jaz moram zanj poskrbeti. Jesti moram na vsaki dve uri, seveda nekaj malega, da se ne bi zredila preveč. Najboljše si je razdeliti normalne obroke na več malih obrokov. Ker sem bila že čisto obupana, sem se oprijela še te zadnje rešilne bilke. In ne boste verjele, pomagalo mi je v trenutku. Gledala sem na uro in jedla na vsaki dve uri (sicer me je slabost hitro spomnila na to) in takoj, ko sem pojedla dva grižljaja, je slabost minila. Zredila sem se le za 2 kg do 13. tedna, tako da je za sprobat. Včasih sem pojedla samo 2 keksa mogoče, pa je bilo dovolj. Torej, pridne bodite in čimbolj mislite na to, kaj lepega vas še vse čaka, če boste le to pretrpele. Najlepši trenutek, ko te otroček prvič brcne in se premakne v tebi in pa seveda naprej, rojstvo, kar pa tudi še mene čaka. Bye, Blacky s :duda:
|
|
|
|