medenična vstava (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> medenična vstava (7.5.2007 11:20:00)

Prvega otroka sem rodila z medenično vstavo Porod je bi hud, in tudi otrok je bil zelo poškodovan na srečo pa posledice niso trajne. Z možem se pogovarjava o še enem otroku mene pa je strah poroda. Zanimajo me vse izkušnje tistih mamic, ki so 1. otroka rodile medenično. Kako je bilo pri drugem? Ali ste imele CR... Uglavnem izkušnje Prosim

madela -> RE: medenična vstava (7.5.2007 12:03:31)

Moji sestrični so že pred porodom povedali,da je otrok v medenični vstavi in ji povedali,da bo imela CR. Baje bi naj v takih primerih naredili Cr,zato mi je čudno,da se pri tebi niso tako odločili.
Glede na to,da pa je bil otrok poškodovan,se bodo pa tokrat,če bo otrok enako v medenični vstavi,le odločili za CR.

ribica. -> RE: medenična vstava (7.5.2007 13:42:00)

Malo je že odvisno kje rodiš. V MB te že prej naročijo na CR, če se dete res ne obrne. V SG tud načeloma delajo CR.  Baje da je neke vrste direktiva, da zaradi nizke rodnosti, se res potrudijo za vsakega in zato je skoraj avtomatsko CR. Ne me zdaj vlečt za besede, češ da se drugače ne potrudijo za vsakega, meni so lani tako nekako rekli, ko sem se zanimala zase.

Jessy -> RE: medenična vstava (7.5.2007 14:32:45)

Jaz sem imela medenično vstavo in mi je moj g rekel, da bom rodila. Mene je bilo tega strah in sem se v PO porodnišnici dogovorila za CR. So mi takrat tudi rekli, da če se mati zelo boji poroda, da se ga ne lotijo,saj je to velika ovira za porod. Jaz priznam, da sem se noro bala takega poroda.
V drugo pa upam (če bom še kdaj zanosila), da bo otrok pravilno postavljen in da probam roditi po naravni poti, če pa bo medenična vstava, pa se bom spet dogovorila za CR.

Stran: [1]