Kaj se dogaja v mojem telesu?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Spicy Black -> Kaj se dogaja v mojem telesu?? (18.10.2004 22:18:32)

Drage moje...Mogoče se vam bo zdel moj problem nenavaden pa vendar prosim za vašo pomoč..Sem v 11. tednu in začela sem opažati nenavadne znake...Vsak dan se mi zdi da so moje prsi manj nabrekle kot prejšnje tedne, ko so me bolele da je bil joj. Kaj se dogaja???? Zdi se mi da napetost popušča...Ali je mogoče z :duda: kaj narobe???? Prosim vas, da mi pomagate...resnično me skrbi...V trebuhu me nič ne špika, izcedka ni..ne vem no...

Dolina -> Kaj se dogaja v mojem telesu?? (18.10.2004 22:27:52)

Če te nič ne boli in nič ne krvaviš, potem se nimaš kaj bati. Uživaj v 9nebesa9nebesa9nebesa !

Mene so prsi nehale bolet enkrat po tretjem mesecu. :bravo::bravo: Sem si prav oddahnila. Izcedka nisem nikoli imela, v trebuščku pa je čist normalno, da te neha špikat. Vsaj mene je, potem pa čez kake dva tedna pride še kakšna nova oblika bolečine - rastezanje maternice.

Pozitivne misli, božaj bušija in uživaj. :nosecka::sloncek::nosecka::sloncek:

Lp, Dolina 20t

Spicy Black -> Kaj se dogaja v mojem telesu?? (20.10.2004 10:35:42)

Maša zdravo!

Kaj pa vem..zaenkrat sem vredu. Pregled imam drugi teden tako, da bomo videli..lahko da sem si vse skupaj le preveč vzela k srcu saj mnogo žensk pravi, da je napetost v prsih popusti tam okrog 3 meseca. No, držimo pesti da bo vse tako kot mora biti :)

Stran: [1]