|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
11.6.2007 12:29:21   
Katja271
iiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar naenkrat imamo 4 rozike user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, čestitam!! Sem tako vesela za vas - skoraj tako, kot bi se meni zgodile tiste magične črtice. Super, res!
Sej veste, lepih user posted image  mesecev vam želim in pa brez zapletov!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.6.2007 12:39:09   
MARTINŠČICA
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar naenkrat imamo 4 rozike user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni to lepo! Spodbudno za vse. Ta misel me navdaja z upanjem, da se vam bomo kmalu pridružile ostale trepetalke.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.6.2007 12:45:19   
majci198
Mlavla čestitke! Enako vsem ostalim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi jo morala dobiti že v soboto 9.6., pa mi zamuja in ni nobenih znakov da se bo prikazala. Jutri zjutraj bom naredila CB. DRŽITE PESTI da zagledam en velik + user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.6.2007 12:48:54   
Lupita
Končno še par zadetkov!!! Čestitke vsem novopečenim nosečkam!!! Sem včeraj gledala seznam, me je kar stiskalo. Saj bo, počasi se daleč pride user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo punce - uživajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majci198)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.6.2007 13:31:27   
Serendipity
Bravo punce!  user posted image user posted image user posted image

Kak je lepo videt rozast seznam user posted image !

Dolenjka - ti pa imaš POP na moj rojstni dan user posted image

Uživajte v teh sladkih trenutkih user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.6.2007 14:23:45   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  za nove nosečke! mirno nosečnost in neboleč porod!

vse, ki še nismo pobarvane, pa:

user posted image

da bi bile rozike, ne rdečke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.6.2007 15:03:59   
Muca83
Jaz sem totalno padla v tele vaše debate in jih vsak dan berem. In upam z vami.

Ta mesec sem totalno čudna. Že več kot en teden me fuuul bolijo prsi, user posted image pa pričakujem šele čez 1 teden. Pa me drugače sploh nikoli ne bolijo. Upam, da je to kak prvi znak na user posted image samo si ne upam preveč upati, da ne bom ful razočarana. Pri prvi nosečnosti so me začele boleti šele nekje v 6. mesecu, samo so me po parih dneh tudi nehale, saj ni bila normalna nosečnost ampak ena fuuul redka zadeva, ki se imenuje mola hidaditoza, in zaradi tega sploh ni plod nikoli toliko zrastel, da bi bilo kaj videti, samo ful preveč razraščena posteljica je bila.

In potem mi spet to daje upanje, da je zdaj pa prava user posted image in me zaradi tega bolijo prsi. user posted image

Bomo videli čez 1 teden, ampak to je še doooolgo. Sploh ne vem če bom zdržala do takrat, ker imam v kopalnici v predalu en test. Pa še čez en teden bo 31. dan ciklusa, ker se mi je ciklus zadnje dva meseca kar podaljšal na 31 dni.  Pa še grozi mi, da bom imela user posted image ravno na morju, zato si še bolj želim zanosit.

Čimveč user posted image vam želim in čimveč roza barve v mesecu juniju!

Mogla sem se malo izkašljat ker se mi zdi, da se kolegicam ne da preveč poslušat o teh stvareh user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.6.2007 15:19:44   
sasy20
Zjutraj ko sem prebirala RR,  seznam še ni bil tako lepo roza obarvan, sedaj ko sem prišla iz službe pa je že lepši pogled na naš seznamček.

Vsem user posted image  želim srečo, da bo vse ok in da boste imele lepo nosečnost in potem seveda pridne male user posted image .

Meni se tako vlečejo dnevi, ko čakam da NE pride user posted image  15.6. in da bom lahko naredila test . Joj upam na najboljše.user posted image

Lepo se imejte pa čim več user posted image user posted image .  

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.6.2007 15:47:40   
SILVA
Čestitke punceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo nosečnost vam želim.
Zdaj pa še ostale,obarvajte se rozauser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.6.2007 15:49:21   
trma79
Tudi moje user posted image  še ni...prišla sem do lekarne, kupila tri teste, ki zdaj preizkušajo mojo samodisciplino v torbici.  Je zdaj prehitro, če naredim test?

Pa ravno danes sem bila pri G, samo raje nisem nič omenila, ker je le šele dva dni zamude...dan in pol...
Nočem biti razočarana.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.6.2007 15:54:58   
Muca83
Če si tri kupila pa res ne vem kako zdržiš, da enega ne porabiš. A ni bolje vedeti kot biti v dvomih?
Pa še me bi rade videle novo ime pobarvano v roza user posted image

Držim pesti za user posted image !!

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 486
11.6.2007 16:03:45   
Serendipity
Muca83 - Dobrodošla med ''zasvojenci RR foruma'' user posted image . Te popolnoma razumem taki in drugačni boji potekajo tudi v meni ... In vsak mesec znova in znova. Tak, da se kar brez kančka slabe vesti izkašljaj - tebi je lažje in tudi nam, ker vemo, da nismo edine s takimi problemi...

Žal mi je za tvojega user posted image user posted image user posted image ...

Upam, da ti bi čimprej uspelo zagledati user posted image user posted image ! user posted image user posted image

Trma79 - je še ni?  user posted image  Daj, čimprej naredi test in poročaj!  Upam, da bo še ena rozika...user posted image user posted image

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.6.2007 16:10:51   
luna68
user posted image user posted image user posted image bravo vsem user posted image ...
pa seveda,ce user posted image ne bo danes,jutri po test v lekarno in upam na pluska! uzivajte,v user posted image ,vsem pa,ki se cakamo pa srecnouser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.6.2007 16:12:38   
trma79
Brezveze...Naredila BC, pa je negativen...torej čakam user posted image . Uf...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.6.2007 16:19:42   
Muca83
Ah škoda user posted image Ta mesec res ni preveč obetaven in se mi zdi, da ko je vse več imen obarvanih rdeče, tudi moje upanje na user posted image pada.

trma79 - želim ti več sreče v prihodnjem krogu!

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.6.2007 16:25:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: trma79

Brezveze...Naredila BC, pa je negativen...torej čakam user posted image . Uf...

user posted image user posted image user posted image user posted image    

Luna68 - Good Luck!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 11.6.2007 16:26:56 >

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.6.2007 16:40:02   
Fargesia
Luna68...user posted image koliko časa ti pa zamuja?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 492
11.6.2007 17:15:46   
aurora28
Kako ste pridne, dajmo punce obarvajmo seznam v roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 493
11.6.2007 17:22:19   
luna68
Jasnaa hvala...zauser posted image
Masa,mogla bi (ne)priti z vceraj na danes-vedno dobim ponoci!user posted image Zamuja pa ponavadi samo en dan,do zdaj najvec dva.Se pravi,ce naredim test v cetrtek,bo ok!? No,ce ne prideuser posted image .Znakov pa nicuser posted image samo malo zbadanja tam spodaj-pa ne na podlpatuuser posted image !
Morda pa bo user posted image user posted image ,ce ne pa v novi krog.Drzim pestke se za VSE ostale cakajoce nauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.6.2007 18:22:57   
amaya
Bravo punce....sem bila prav depresivna, ko nisem nobene rozike vidla na seznamu. Tudi jaz bi se rada nalezla tega virusa, Aurora user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 495
11.6.2007 18:45:56   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM novopečene srečke nosečke!!!user posted image

Lepo, zdravo nosečnost, ter pridnega in zdravega otročička vam želim!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 496
11.6.2007 18:51:11   
trma79
Bravo vse user posted image ! Čestitam!user posted image user posted image user posted image

Kaj je možno, da ni pokazalo zaradi tega, ker sem delala popoldne, na veliko količino popite vode? naj poskusim še zjutraj? Ali pa si le delam lažne upe?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 497
11.6.2007 18:55:24   
muci78
Hojla!

Sem nova zasvojenka foruma ringaraja.

Prosim še mene na seznam!

user posted image  NE pričakujem 15.junija!!! user posted image

LP, M

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
11.6.2007 19:17:17   
**NiNa**
muci78 dobrodošla med nami user posted image

Sem ful vesela za vse srečke user posted image . Vsem želim, čim lepšo in mirno nosečnost, ter zdrave user posted image

Zakaj se mene vedno primejo napačni virusi user posted image

(odgovor članu muci78)
Neposredna povezava do sporočila: 499
11.6.2007 19:34:16   
Shani
trma79 najbolje je zjutraj delati test je bolj zanesljivo ker je več hormona prisotnega  v zgodnji nosečnosti tako, da ga ponovi jutri zjutraj...pa če praviš, da si pila velik je to tudi lahko razlog za neg.

Pri meni tudi še nič, nobenih izcedkov sam napetost čutim brez značilnega šrafanja pred M, ja pa še znak je prsa so povečana........le kaj bo iz tega ratal user posted image
Po 5 dneh sem pa res že mal izčrpana od vsega pa še skoz tle gor visim tko, da nevem če  ne vpilva že psiha. Test pa kaže negativno in čakam naprej...

Muci78 in Muca83 dobrodošle med junijke...naj se vama pokažeuser posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?