Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 12:29:21
|
|
|
|
Katja271
|
iiiiiiiiiii Kar naenkrat imamo 4 rozike Punce, čestitam!! Sem tako vesela za vas - skoraj tako, kot bi se meni zgodile tiste magične črtice. Super, res! Sej veste, lepih mesecev vam želim in pa brez zapletov!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 12:39:09
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Kar naenkrat imamo 4 rozike A ni to lepo! Spodbudno za vse. Ta misel me navdaja z upanjem, da se vam bomo kmalu pridružile ostale trepetalke. LP Martinščica
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 12:45:19
|
|
|
|
majci198
|
Mlavla čestitke! Enako vsem ostalim nosečkam Jaz bi jo morala dobiti že v soboto 9.6., pa mi zamuja in ni nobenih znakov da se bo prikazala. Jutri zjutraj bom naredila CB. DRŽITE PESTI da zagledam en velik +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 12:48:54
|
|
|
|
Lupita
|
Končno še par zadetkov!!! Čestitke vsem novopečenim nosečkam!!! Sem včeraj gledala seznam, me je kar stiskalo. Saj bo, počasi se daleč pride Bravo punce - uživajte!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 13:31:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Bravo punce! Kak je lepo videt rozast seznam ! Dolenjka - ti pa imaš POP na moj rojstni dan Uživajte v teh sladkih trenutkih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 14:23:45
|
|
|
|
ledenka
|
za nove nosečke! mirno nosečnost in neboleč porod! vse, ki še nismo pobarvane, pa: da bi bile rozike, ne rdečke!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 15:03:59
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz sem totalno padla v tele vaše debate in jih vsak dan berem. In upam z vami. Ta mesec sem totalno čudna. Že več kot en teden me fuuul bolijo prsi, pa pričakujem šele čez 1 teden. Pa me drugače sploh nikoli ne bolijo. Upam, da je to kak prvi znak na samo si ne upam preveč upati, da ne bom ful razočarana. Pri prvi nosečnosti so me začele boleti šele nekje v 6. mesecu, samo so me po parih dneh tudi nehale, saj ni bila normalna nosečnost ampak ena fuuul redka zadeva, ki se imenuje mola hidaditoza, in zaradi tega sploh ni plod nikoli toliko zrastel, da bi bilo kaj videti, samo ful preveč razraščena posteljica je bila. In potem mi spet to daje upanje, da je zdaj pa prava in me zaradi tega bolijo prsi. Bomo videli čez 1 teden, ampak to je še doooolgo. Sploh ne vem če bom zdržala do takrat, ker imam v kopalnici v predalu en test. Pa še čez en teden bo 31. dan ciklusa, ker se mi je ciklus zadnje dva meseca kar podaljšal na 31 dni. Pa še grozi mi, da bom imela ravno na morju, zato si še bolj želim zanosit. Čimveč vam želim in čimveč roza barve v mesecu juniju! Mogla sem se malo izkašljat ker se mi zdi, da se kolegicam ne da preveč poslušat o teh stvareh
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 15:19:44
|
|
|
|
sasy20
|
Zjutraj ko sem prebirala RR, seznam še ni bil tako lepo roza obarvan, sedaj ko sem prišla iz službe pa je že lepši pogled na naš seznamček. Vsem želim srečo, da bo vse ok in da boste imele lepo nosečnost in potem seveda pridne male . Meni se tako vlečejo dnevi, ko čakam da NE pride 15.6. in da bom lahko naredila test . Joj upam na najboljše. Lepo se imejte pa čim več .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 15:47:40
|
|
|
|
SILVA
|
Čestitke punce ,lepo nosečnost vam želim. Zdaj pa še ostale,obarvajte se roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 15:49:21
|
|
|
|
trma79
|
Tudi moje še ni...prišla sem do lekarne, kupila tri teste, ki zdaj preizkušajo mojo samodisciplino v torbici. Je zdaj prehitro, če naredim test? Pa ravno danes sem bila pri G, samo raje nisem nič omenila, ker je le šele dva dni zamude...dan in pol... Nočem biti razočarana.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 15:54:58
|
|
|
|
Muca83
|
Če si tri kupila pa res ne vem kako zdržiš, da enega ne porabiš. A ni bolje vedeti kot biti v dvomih? Pa še me bi rade videle novo ime pobarvano v roza Držim pesti za !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:03:45
|
|
|
|
Serendipity
|
Muca83 - Dobrodošla med ''zasvojenci RR foruma'' . Te popolnoma razumem taki in drugačni boji potekajo tudi v meni ... In vsak mesec znova in znova. Tak, da se kar brez kančka slabe vesti izkašljaj - tebi je lažje in tudi nam, ker vemo, da nismo edine s takimi problemi... Žal mi je za tvojega ... Upam, da ti bi čimprej uspelo zagledati ! Trma79 - je še ni? Daj, čimprej naredi test in poročaj! Upam, da bo še ena rozika...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:10:51
|
|
|
|
luna68
|
bravo vsem ... pa seveda,ce ne bo danes,jutri po test v lekarno in upam na pluska! uzivajte,v ,vsem pa,ki se cakamo pa srecno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:12:38
|
|
|
|
trma79
|
Brezveze...Naredila BC, pa je negativen...torej čakam . Uf...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:19:42
|
|
|
|
Muca83
|
Ah škoda Ta mesec res ni preveč obetaven in se mi zdi, da ko je vse več imen obarvanih rdeče, tudi moje upanje na pada. trma79 - želim ti več sreče v prihodnjem krogu!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:25:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: trma79 Brezveze...Naredila BC, pa je negativen...torej čakam . Uf... Luna68 - Good Luck!
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 11.6.2007 16:26:56 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 16:40:02
|
|
|
|
Fargesia
|
Luna68... koliko časa ti pa zamuja?
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 17:15:46
|
|
|
|
aurora28
|
Kako ste pridne, dajmo punce obarvajmo seznam v roza
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 17:22:19
|
|
|
|
luna68
|
Jasnaa hvala...za Masa,mogla bi (ne)priti z vceraj na danes-vedno dobim ponoci! Zamuja pa ponavadi samo en dan,do zdaj najvec dva.Se pravi,ce naredim test v cetrtek,bo ok!? No,ce ne pride .Znakov pa nic samo malo zbadanja tam spodaj-pa ne na podlpatu ! Morda pa bo ,ce ne pa v novi krog.Drzim pestke se za VSE ostale cakajoce na
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 18:22:57
|
|
|
|
amaya
|
Bravo punce....sem bila prav depresivna, ko nisem nobene rozike vidla na seznamu. Tudi jaz bi se rada nalezla tega virusa, Aurora
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 18:45:56
|
|
|
|
Erin
|
ČESTITAM novopečene srečke nosečke!!! Lepo, zdravo nosečnost, ter pridnega in zdravega otročička vam želim!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 18:51:11
|
|
|
|
trma79
|
Bravo vse ! Čestitam! Kaj je možno, da ni pokazalo zaradi tega, ker sem delala popoldne, na veliko količino popite vode? naj poskusim še zjutraj? Ali pa si le delam lažne upe?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 18:55:24
|
|
|
|
muci78
|
Hojla! Sem nova zasvojenka foruma ringaraja. Prosim še mene na seznam! NE pričakujem 15.junija!!! LP, M
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 19:17:17
|
|
|
|
**NiNa**
|
muci78 dobrodošla med nami Sem ful vesela za vse srečke . Vsem želim, čim lepšo in mirno nosečnost, ter zdrave Zakaj se mene vedno primejo napačni virusi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 11.6.2007 19:34:16
|
|
|
|
Shani
|
trma79 najbolje je zjutraj delati test je bolj zanesljivo ker je več hormona prisotnega v zgodnji nosečnosti tako, da ga ponovi jutri zjutraj...pa če praviš, da si pila velik je to tudi lahko razlog za neg. Pri meni tudi še nič, nobenih izcedkov sam napetost čutim brez značilnega šrafanja pred M, ja pa še znak je prsa so povečana........le kaj bo iz tega ratal Po 5 dneh sem pa res že mal izčrpana od vsega pa še skoz tle gor visim tko, da nevem če ne vpilva že psiha. Test pa kaže negativno in čakam naprej... Muci78 in Muca83 dobrodošle med junijke...naj se vama pokaže
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?