Vnetje mehurja (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

hokejistka -> Vnetje mehurja (6.5.2007 15:36:33)

Sem 6  tednov 4/7 dni noseča in sumim, da imam vnetje mehurja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Pogosto me tišči lulat. Peče me sicer ne, ampak je pa vseskozi (ne, ko lulam) prisotna blaga bolečina. Ali lahko vnetje mehurja vpliva na plod?
LP

kodrana -> RE: Vnetje mehurja (6.5.2007 15:58:49)

pogosto lulanje je normalno v nosečnosti. če te ne peče in boli med samim uriniranjem dvomim, da je vnet mehur ali sečnica. mene tudi sicer malo boli v tem predelu, pa nimam vnetega mehurja. izvidi so ok. raje pojdi do g. ali splošnega zdravnika, kjer ti bo dal urin v analizo. kar se tiče vpliva na plod, pa ne vem.. vem, da že sama viroza lahko vpliva na plod. problematični so predvsem virusi, ki pridejo do otroka, bakterije praviloma ne, ker so večje od virusov. drži se, pa ne se preveč obremenjevat s tem, ker če se sekiraš si delaš še večjo škodo. držim pesti hokejistka.

mya26 -> RE: Vnetje mehurja (6.5.2007 19:38:06)

ja tud vnetje bakterijsko je lahko nevarno za plod. Ne bi te rada strašila. Najbolje je da greš čimprej do zdravnika, takoj zjutraj, pregledal bo urin in če je vnetje ti bo napisal antibiotik. jaz sem ga imela v 4T (takrat še nisem bila 100% da sem noseča). Dobila sem amoksiklav, pomembno je da ne ješ v tem času primotrena ker vpliva na razvoj ploda. Vedno ko sem jemala primotren me je zdravnica opozorila da nisem slučajno noseča. Pomembno pa je da se zdarviš!!!
M

Stran: [1]