Naja31 -> čudno obnašanje prijateljice (18.10.2004 20:18:59)
|
Zivjo punce, mogoce to res ne sodi na ta forum, ampak je povezano z nosecnostjo in ne vem na koga drugega bi se lahko obrnila. Pa se ve ste vedno polne kaksnih pametnih in konkretnih nasvetov:) Noseca sem 15. tednov in odkar vem za nosecnost imam obcutek, da se moja najboljsa prijateljica izredno cudno obnasa do mene. V vsakem pogovoru se mi je zdelo, da ignorira dejstvo, da sem jaz noseca in da bomo pri nas imeli dojencka. Pa sem se nekaj casa se tolazila, da se meni to samo zdi. No, in ravno prej sva se pogovarjale in sem dojela, da to ni zgolj nakljucje, ampak da vedno ko pogovor nanese na karkoli v zvezi z nosecnostjo, dojenckom in nacrti za prehodnost zamenja temo. Da pa bi kdaj sama kaj omenila glede moje nosecnosti pa sploh ne pride v postev. Res mi ni jasno. Moj dragi pravi, da mi zavida, jaz pa tega nikakor ne morem verjeti, ker nikoli ni bila taka, da bi vsaj nakazala, da si sploh zeli otroka, druzine, tudi nima fanta, tako da tezko verjamem, da je kaj takega. Kot dodatni dokaz sem jo poklicala, da ji povem, kako mi je nerodno, ker sem pozabila, da ima fantek od najine skupne prijateljice danes 1. rojstni dan. Pa mi je rekla, da se njej to sploh ne zdi pomembno, da je ona njena prijateljica zaradi nje in ne njenega otroka. Ja, halooo! Saj nisem tega rekla, ampak je to njen otrok, ki je njej zelo pomemben in ce je tvoji prijateljici nekaj tako zelo pomembno, potem ti tega ne mores kar ignorirati. Ce se moji prijateljici ne bo zdelo pomembno ko bo moj otrok imel 1. rojstni dan, potem hvala za tako prijateljico. Malo sem se razpisala, ampak sem grozno razocrana. A sem mogoce samo nosecnisko preobcutljiva ali je res kaj narobe? Hvala za vase nasvete in pripombe. Lp, Naja:nosecka:
|
|
|
|