noče več mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

barbi007 -> noče več mleka (5.5.2007 23:21:44)

Imam en velik problem. Naš mali je star 6 mesecev. Do zdaj sva se lepo dojila, pred ca. mesecem dni smo začeli z uvajanjem GH. V posvetovalnici so mi povedali, da lahko dam malemu za žejo sok. No in od takrat  je mali postal obseden s sokom (jabolčnim). Sem poskusila že vse drugo (čaj, vodo), pa nič. On bi pil samo sok ,mojega mleka pa ne več skoraj nič. Zdaj morava, ko je lačen najprej popiti pol stekleničke soka, nato šele hoče piti mleko in za konec še do konca izprazni stekleničko. In to je pri vsakem obroku tako. Imam občutek, da sok pije, ko je lačen in ne, ko je žejen. Vse bi bilo lepo in prav, ampak naš mali spije že po 4!!! stekleničke soka na dan, kar je 600 ml!!! Sicer mu sok zelo redčim z vodo, ampak vseeno. Glede njegove teže se ni nič spremenilo, tudi drugače je vse o.k. Meni se pa mleko dela še naprej in si ga moram pred spanjem eno uro iztiskati, da lahko normalno spim. Ima kdo kakšen pameten nasvet? Se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]mogoče na ta način odstavil?

Hvala.

tinatona -> RE: noče več mleka (6.5.2007 17:24:13)

Moj je bil isti... S to razliko da se nisva dojila, ampak je pil mleko po steklenički. Se še vedno spomnim kako sem obupovala ker ni hotelmleka pit. Sva potem kar z raznimi mlečnimi kašicami začela, pa je bilo.

LP

majas -> RE: noče več mleka (6.5.2007 22:26:20)

Barbi007 potem si novemberka? Pridruži se kaj nam čvekam.

Za mleko pa ti nevem svetovati, včasih res neveš kaj bi naredil.... ja res poskusi s kašicami...

Stran: [1]