Kako se ga znebit... (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


BELINEA -> Kako se ga znebit... (5.5.2007 21:48:13)

...celulita!! Jaz predlagam, poleg seveda zdrave prehrane, pitja vode in gibanja , ( večerje tudi odpadejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]) še kremo oz. kapsule od collistarja .V kritične dele jih vtiraš 28 dni in rezultat je res viden. Preverjeno!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Najcenejše so v Mullerju okrog 40 eur. Ima katera še boljši predlog? Nujno, poletje se bliža!LP.




Njuškalo -> RE: Kako se ga znebit... (5.5.2007 21:53:06)

IZVIRNO SPOROČILO: BELINEA

...celulita!! Jaz predlagam, poleg seveda zdrave prehrane, pitja vode in gibanja , ( večerje tudi odpadejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] )



Zakaj pa naj bi večerje odpadle?No,odvisno kako pozno ste jih navajene jest..ampak nekako do 18-ih je čisto o.k.Predvsem veliko gibanja,sploh na svežem zraku, pa vode, zdrave hrane.Sladkor in bela moka sta fuj, če se želimo znebiti celulita.Jaz sem preizkusila od Avona peeling za telo od grenivke in res deluje-ob zdravi hrani, gibanju in veliko vode.




Spark -> RE: Kako se ga znebit... (5.5.2007 23:51:59)

Jaz tudi mislim, da je pomembna prehrana in veliko vode. Pa da ne pozabim, telovadba. 




lelaval -> RE: Kako se ga znebit... (6.5.2007 0:31:52)

Pravilna prehrana (ne mastna, pač pa veliko sadja in zelenjave), veliko vode (ampak res navadne vode), redna telovadba in masaža, hladno - topel tuš. Kreme pa ne pomagajo - preverjeno - le stran vržeš denar. 




BELINEA -> RE: Kako se ga znebit... (6.5.2007 9:49:43)

Meni so kapsule pomagale, verjetno še vse ostalo zraven in ko se pogovarjam s prijateljicami so one enakega mnenja.




total -> RE: Kako se ga znebit... (6.5.2007 11:04:22)

IZVIRNO SPOROČILO: BELINEA

Meni so kapsule pomagale, verjetno še vse ostalo zraven in ko se pogovarjam s prijateljicami so one enakega mnenja.


Kakšne so to kapsule,povej mi mal več o tem?




BELINEA -> RE: Kako se ga znebit... (6.5.2007 17:46:17)

Mislim, da če se prav spomnim so takšne v obliki solzice, je malo notri vendar imaš za obe nogi dovolj.Se ful razmaže, jaz imam pač noge bolj kritične.Letos bom jih kupla na začetku junija,ker jih je 28 potem pa na morje.Moreš pa res vsak dan mazat. Imajo pa še kremo, vendar priporočajo, če je res groza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] najprej kapsule. Meni so res pomagale!!LP.




Felicity -> RE: Kako se ga znebit... (14.5.2007 15:17:04)

Kapsule:
[image]http://www.collistar.it/products/B02/capsule_saau_zoom.jpg[/image]

Mene pa mika tisti serum od Colistarja:
[image]http://www.collistar.it/ITA/icons/best_03.jpg[/image]
Ga je katera že preizkušala?




Kozmet1 -> RE: Kako se ga znebit... (17.5.2007 13:52:09)

Jaz ga nimam ... celulita namreč. Moja prijateljica ga je imela precej in je uporabila linijo Body Form od Ryor-ja in sedaj ga ima mnogo manj in se skorajda ne vidi. Sicer pa brez zdrave prehrane in gibanja najbrž odprava ni mogoča. Verjamem pa, da se ga s kremami da precej skriti.




Stran: [1]