|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ugnezditev
18.10.2004 19:17:41   
pravljica
a je nujno da pride do ugnezditvene krvavitve? kdaj ponavadi pride do tega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ugnezditev
18.10.2004 19:41:26   
naja78
živjo bom bol hitra,se mi mudi.
do ugnezditve pride pri vsaki,samo krvavitve pa nimajo vse.do nje naj bi prilo v času ko bi mogla dobit M.:rozica:
imam prijatelce,ki nso imela te krvavitve,nobena,pa so vse zanosile in rodile.:)-

je pa to kar sm ti rekla tudi mnenje zdravnikov,ker delam v bolnici pa čist zraven porodnišnice.
jaz se na to ne zanašam če ti zamudi več kot 3 dni pol je možno da si.... lohk pa je tut psihično da ti zamuja in da maš zbrkano M,krajšo ker jo mam tud jaz.mal so mi hormoni popiiii....

sory moji ljublanščini,ampak tko je.

pa javi se kaj.:muca:

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ugnezditev
18.10.2004 20:16:05   
Janeja

Jaz vgnezditvene krvavitve pri prvi nosečnosti nisem imela, ta mesec pa sem 20 dan ciklusa dobila manjši rjavo-rdeč izcedek. Smo že :(( ker smo mislili da spet ni uspelo. Pol se je pa čez dva dni ustavilo in en teden kasneje mi je CB pokazal en velik + :bravo:

Ne samo, da je pri vsaki :nosecka: drugače, tudi vsaka nosečnost je nekaj posebnega.

LP
:nosecka: Janeja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ugnezditev
18.10.2004 20:57:20   
naja78
točno to sem hotla povedat.vsaka nosečnost je drgačna.
lp naja

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.