Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 5.5.2007 17:27:47
|
|
|
|
Sita
|
Pa je to sigurno urin ali mogoče kakšna druga tekočina?
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 5.5.2007 18:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne sicer vedno, a se.
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 5.5.2007 18:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče maš pa samo preveč vlažno
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 5.5.2007 19:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 5.5.2007 19:56:09
|
|
|
|
mika
|
do tega pride pri stimuliranju točke G. baje so se včasih moški norčevali iz žensk, da so se polulale, pa to ni urin. to je neka druga tekočina. poišči na netu informacije o točki G .. pa še to: za tvojega moškega, do tega je treba znat prit
< Sporočilo je popravil mika -- 5.5.2007 19:58:32 >
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 6.5.2007 23:00:58
|
|
|
|
dalia
|
Se strinjam.To ni urin.To so sekrecije,ki se ustvarijo med orgazmom.Tudi meni se to dogaja.Iz mene se vlije ziher deci.Je moj po trebuhu moker,jaz pa po stegnih. Čeprav je zdaj že en čas minil,ko nisem doživela orgazma.Čutim te glupe šive in se ne morem sprostit
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 7.5.2007 17:21:22
|
|
|
|
Čupka
|
Sveda da to ni urin. To je t.i. ženska ejakulacija. Tudi meni se to precej redno dogaja. Poplavlja, zaliva, včasih celo šprica. Na začetku sem se tudi ustrašila , da sem se polulala. Sedaj pa vem, da ti ni to Prav super je in moj je navdušen, kadar me uspe do te mere zrajcat
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 7.5.2007 19:55:29
|
|
|
|
G in T
|
squirt
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 8.5.2007 20:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Čupka in Dalija ali pa katera druga... a vam to iz nožnice priteče ali kako?? Jaz nisem ravno sigurna Se itak prepustim užitkom, le to vem, da fajn teče.
|
|
|
|
RE: uhajanje vode med orgazmom 10.5.2007 12:50:22
|
|
|
|
G in T
|
To tolk šprica, da se lahk umiješ zdraven
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?