Putka -> RE: Plenice Bambinomio (11.5.2007 11:47:04)
|
Jaz nekih ful izkušenj nimam, ker jih uporabljamo šele slab teden[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Za začetek sem kupil en paket midi, pa še dvoje najmanjše hlačke + en paket plenic, tako da imam nekje 20 plenic in 5 hlačk. Meni so zaenkrat super všeč, sicer pa z drugimi bombažnimi plenicami nimam izkušenj. No, začetni paket me je koštal nekej 130€, sem vzela še prašek in paprinate podloge. Pa ponoči imamo zaenkrat Pamperske, a vseeno v 2-3 dneh prišparam na paketu plenic :) Sploh so mi Bambinomio všeč, ker niso nič prevelike, tamalo lepo not zavijem in zadovoljno z nogicami brca. Verjetno bo ta prvo številko hitro prerasla, ampak se mi 12€ ne zdi pretirano za dodatne prekrivne hlačke. Sem izračunala, da bom morala nekje čez pol leta par hlačk in večje pleničke dokupit, kar pride nekje 50€. Kar se vložkov tiče, je res malo debelejše zašita tetra plenička, lepo se jo na tretjine zloži in enostavno splakne pod vodo in v stroj. So pa precej bolj mehke kot tetra, tako da so prav fine na otip. Zaenkrat sem prala 2x, pa posušijo se na zraku v enem dnevu. Malo polikam in to je to. Meni so super
|
|
|
|