|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi šla katera plavat?
4.5.2007 16:57:49   
Splet.Ka
Midve z user posted image  sva hodili na plavanje za dojenčke v Jelovico na Bledu. Zaradi njene bolezni ne smeva nadaljevati. Ostalo je še pol tečaja (mislim, da 5 ali 6 obiskov od skupno 10).

Denarja nam nočejo vrniti. Pravijo, naj najdeva zamenjavo.

Bi katera hodila na plavanje s svojim user posted image  v Jelovico na Bled? Je ob torkih (8. 5. je prvič po praznikih). Ure pa lahko še izbirate.

Če katero zanima, naj se mi čim prej oglasi tu ali na ZS!

Pozdravček!

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi šla katera plavat?
4.5.2007 22:14:36   
sončnica13
Škoda, da sta morale prekinit, a ne? Sam mi2 vama žal ne moreva pomagat. Itak že hodiva na plavanje v Kranj in že komaj čakava torka, ko greva spetuser posted image .
Samo mi je pa ful čudno, da ne povrnejo denarja, glede na to, da sta morale zaključit zaradi zdravstvenih razlogovuser posted image . Nam so rekl, da v takih primerih vrnejo denar.

Upam, da dobita zamenjavo.
Lp

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2007 21:06:46   
Splet.Ka
Sončnica, škoda.

Če poznaš kakšno kandidatko, sporoči:)

Pozdravček!

Cvetim...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2007 21:07:56   
Splet.Ka
Aja, glede denarja so tudi nam rekli, da ga vrnejo, pa ga nočejo. Še razmišljam, ali bi se kar malo pritožila na Plavalno zvezo.

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2007 21:22:13   
tiasha77
Ojla, hruška, tudi mi smo žal predalečuser posted image .

Glede denarja so tudi nam rekli, da je povračilo od tiste ure dalje pač, ko ne moreš več hodit. Moji kolegici so vrnili denar, res pa da nista z njenim user posted image  bila niti ene ure na tečaju, ker sem mu je ravno takrat pojavila alergija.

Upam da najdeš zamenjavo ali pa vsaj dobiš nekaj eurčkov nazaj!LP

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2007 21:28:49   
Splet.Ka
Tiasha, škoda, da nista od tu, bi naju zamenjali.

Res se mi zdi škoda, da bi šlo to kar v nič, glede na to, da je bil tečaj precej drag. Bom še naprej delala reklamouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?