Pupica&Tia (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TaNiTa&Filip -> Pupica&Tia (18.10.2004 12:08:49)

Zdravo,
Gledala sem slikice in opazila, da imate podobno sedežno gar. (naša je Nova oprema) v svetlo sivi alcantari. ALi mi lahko poveš kako jo čistiš, namreč naša je bila to tega leta brezhibna (star je skoraj tri leta), od poletja naprej, pa jo je naš :angel:(15m) zelo dodelal (sokec, slina, mleko, voščenka) in je polna majhnih flekcov in lis.:ups::ups::ups:

Hvala in Lp,
T.

Pupica -> Pupica&Tia (18.10.2004 12:40:48)

Jah zelo težko.Pokličem čistilni servis, pa mi jo očistijo, ne boš verjela s čim!!!Z žakljem od krompirja?????:ups:Res!Imajo poseben prašek, drgač pa kr z žakljem podrgne.Potem pa z vodnim sesalcem( mi kar z Igeo, za male flekice) pozauhaš vodo ven(je zelloooooo umazana)in kak dan ali dva nihče ne sedi gor, pa kamin zakurmo, da se hitreje posuši.

Naša drugače čaka na preoblačenje(v usnje ali v mikrofiber), ker vzmetenje je baje fino, men je pa totalno ogabna barva(zelena pfej):grrr:.Pač ljubim modro:).Pa še ne raztegne se, mi imamo pa full obiskov z cele Slovenije, pol je pa problem za prespat:(

TaNiTa&Filip -> Pupica&Tia (18.10.2004 12:43:19)

Hvala za odgovor, bomo res kar servis poklicali.

Lep dan,
T.

Anonimen -> Pupica&Tia (18.10.2004 13:49:18)

Tudi jaz sem ravno prej gledala slikice od pupice in Tije. Tako zelo fletnih punčk že dolgo nisem videla. Res sta fletni.

frutka_ -> Pupica&Tia (18.10.2004 16:48:38)

Sorry, da se pridružujem vaši debati, toda tudi jaz imam alcantaro in sem zanjo slišala, da je najlažja za čiščenje. A ni tako?!

Pupica -> Pupica&Tia (18.10.2004 17:22:01)

Splišni hvala lepa za tak lep kompliment:)
Ob tem pa vsaka mamica kar zažari.

Frutka res je težka za čistit, pa vsak flekec se pozna.Lansko leto ko sva šla na dopust po bivši Yu, je prišla tetka in nečakinja od mojega poskrbet za :rozica:, mali:hudicek: pa je našel tinto za štempiljke.Sem mislila da bo samo še za v smeti. No pa se je nekak popucalo...Samo je en tak čudn material,tam kjer sije sonce je že čist obledelo blago:(
:muca:

Stran: [1]