Selitev v tujino (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

taša74 -> Selitev v tujino (18.10.2004 11:01:11)

Sem se znašla pred malo težjim problemom, kakor sem si pa sploh predstavljala.:(
Noseča sem malo manj kakor pa dva meseca9nebesa, preden pa sem zanosila, pa se je fant za dobo treh let prijavil za delo preko enega našega ministrstva v tujini. On odhaja gor z 01.01.2005, jaz pa za njim takoj, ko si bom tukaj uredila vse potrebno za porodniško - se pravi najkarsneje konec aprila 2005.
Ker nameravam roditi v Belgiji, me zanima, če ima kdo izkušnje oz. na koga naj se v Sloveniji obrnem , da mi bo povedal, kaj storiti pred in po podoru v Belgiji:zmeden:

biba77 -> Selitev v tujino (18.10.2004 12:01:27)

Veleposlanistvo?!? :zmeden::zmeden::zmeden:

KATY&TIMMY -> Selitev v tujino (18.10.2004 14:44:01)

ciao!najprej se pogovori z tvojim ginekologom,verjetno ti bo najboljše znal on svetovet,nato se obrni na veleposlaništvo,pa povprašaj o porodnišnicah in ginekologih,ki so v mestu ali okolici kjer boš ti.pa tudi na csd vprašaj,verjetno kaj vejo.skakanja pa boš verjetno imela kar nekaj:( .
upam,da boš karseda hitro uredila in sploh uspela uredit.srečno!!:sloncek::sloncek:

lp,Katja:kuza::muca::kuza::muca:

taša74 -> Selitev v tujino (19.10.2004 9:29:26)

Hvala vama za odgovore. Opažam ja, da bom imela kar precej letanja in urejevanja naokoli. Ampak za pikico vse:bravo:

Stran: [1]