tana-2 -> RE: kap v maternici (10.6.2007 8:38:29)
|
Moj otročiček se je rodil z ogromno cisto na mestu malih možganov, bil 4x operiran in bi moral biti po vseh teorijah umsko in motorično zaostal. Hodili smo na fizioterapijo, ampak pri 5. letih je zdrav, motorično enako razvit kot njegovi vrstniki, včasih celo naprednješi. Tako da, res ni za vreči puške v koruzo. Z veliko angažiranostjo in ljubeznijo staršev se v resnici dogajajo čudeži. Družini želim veliko moči in sreče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Moj moto od sinove bolezni je, da se vsaka težava reši. Anonimna, mene je razmišljanje podobno tvojemu v naših najhujših krizah zelo bolelo. Življenje ni lahko, na svetu smo različni ljudje; veliki, mali, debeli, suhi, grdi, mali, zdravi, prizadeti..., ampak vsi smo ljudje in imamo pravico biti sprejeti. Če bi v tej Sloveniji več govorili o najrazličnejših prizadetostih, bi se tudi starši bolanih otrok ne počutili tako izolirani. Sicer pa mislim, da je bil to le tvoj čustven odziv, saj vem, da velikokrat pišeš zelo vzpodbudno.
|
|
|
|