* -> Jutranje spanje mojega princa...kako? (18.10.2004 8:09:47)
|
Dobro jutro!8) Moj princ je star štiri mesece, jaz še ga zmeraj nisem do konca pogruntala…in sicer spanje zjutraj. Spat hodi od začetka že ob 19. uri in tri mesece je spal do 7-8ur skupaj potem pa dojenje na dve uri ali uro. Vendar zjutraj pa se je od 4-5 prebujal na pol urce ali slabo urco. Seveda sem se jaz vstala in še vedno se vstajam, saj me do konca prebudi…in to poteka takole: On se zbudi, jaz njega na zizo, zaspi za slabe pol urce, on se zbudi jaz njega na zizo..itd… To traja še sedaj…ob 7:30 zaspi nazaj za slabo urco, potem dojenje, umivanje, dojenje, zaspi ob 8:30 za slabo urco, se zbudi, dojenje, igranje, ob 9:30 zaspi nazaj…spi slabo urco, potem deojenje, igranje ali sprehod..on 11:00 zaspi…potem se nekako normalizira… :zmeden2::zmeden2::zmeden2: In ker sem jaz že vsa omotična, po možnosti si skuham tako kavo, da ne vem ali je čaj ali kava… Sem poskusila tudi druge načine. Namesto zize, mu dam dudo..ne pali! Namesto zize mu dam dodatek..pali, sam kaj ko pa visi na flaški po pol ure..spije pa celih 5ml…se pravi se carta. Ne pali!:((:((:(( Sem poskusila ga zvečer spraviti spančkati ob 20:00…ne pali! Sem ga poskusila nahraniti tudi zvečer z dodatkom..se zbuja ob 23:20..lačen, zjutraj isto…se pravi .…ne pali! Ga poskušam s svoji postelji dojiti..pali, sam jaz se ne smem niti za milimeter premakniti, ima rahel spanec..se pravi, ne pali!!! V soboto me je pustil spati do 7:30…balzammm!!! Poskusila sem mu dati tudi igračke, da se igra v posteljici nekaj časa..pali sam ne za dolgo..najprej ziza, pol pa igranje..se pravi…jaz spet ne spim, ne pali!!! Sem ga previla zgodaj zjutraj..ne pali!!! Sem poskusila, da sva zunaj na zraku do 19:30…ne pali! Pa vsak večer se kopava, da bi se ja utrudil..ne pali!!! Ziza je zakon…jaz pa izmozgana..ko bi vsaj urco dlje spala zjutraj, ne bi bilo nič narobe. Kaj še naj poskusim? Naj še dodam, da sem jaz vsako jutro ob 5. zjutraj kolovratila, ko sem bila mala..je to to? Če je to to..pomeni še naslednjih 10 let nič spanja? Kar cmok se mi je sedaj napravil…:ups::ups::ups:
|
|
|
|