Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Namigi za prihranek 26.6.2007 8:38:38
|
|
|
|
Taula
|
ps. je pa odvisno ali šparaš na stara leta al da se ti izide čez mesece ali pa za večjo investicijo (hiša ,stanovanje) Šparava za hišo. Še ene 200 let, pa bova mela dost ojrov.
|
|
RE: Namigi za prihranek 26.6.2007 8:43:18
|
|
|
|
Marogica
|
Punce( in fant) so že kar nekaj načinov naštele. Mogoče še dodatek....Pri nas nakupuje mož, tako, da se kupi to, kar je na listku in nič drugega. Pa še hiter je
|
|
RE: Namigi za prihranek 26.6.2007 14:22:13
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Punce( in fant) so že kar nekaj načinov naštele. Mogoče še dodatek....Pri nas nakupuje mož, tako, da se kupi to, kar je na listku in nič drugega. Pa še hiter je Kaj pa, če je mož še večji zapravljivec kot ti?
|
|
RE: Namigi za prihranek 26.6.2007 14:36:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Punce( in fant) so že kar nekaj načinov naštele. Mogoče še dodatek....Pri nas nakupuje mož, tako, da se kupi to, kar je na listku in nič drugega. Pa še hiter je Kaj pa, če je mož še večji zapravljivec kot ti? Hja, en tak par pa poznam.
|
|
RE: Namigi za prihranek 26.6.2007 23:38:28
|
|
|
|
*ajetam*
|
v trgovini vzameš kosarico in ne vozička
|
|
|
|
RE: Namigi za prihranek 17.7.2007 18:46:21
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
vse je stvar discipline! sem slišala 1x dober nasvet, imej v svoji denarnici določen znesek; recimo 500€ in z njimi hodi naokoli! a jih boš zapravil? kreditne kartice, pa limiti sam bankirje preživljajo! jaz se jih izogibam kot , mi povzročajo stres!edini pametni kredit je za nakup nepremičnine!
|
|
RE: Namigi za prihranek 23.7.2007 9:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hudič je le če maš kar naprej ene izdatke v večjih zneskih..recimo 1 mio prejšnih sit??!! kriza. pol pa težko zračunaš kok lohk na dan zapraviš :) no v glavnem sem js največ našparala takrat ko sem na dan ko je prišla plača najprej plačala položnice potem sem si pa nakazala nek točno določen znesek na drug trr na drugi banki. iz tega računa se je plačevalo potem vse za hišo. na mojem osebnem računu je ostalo samo recimo 30 jurjov na mesec za bencin in malenkostne izdatke, plenice pa kar vmes pride. limit na banki je bil na nuli. se prav nobenega limita. in to je res krasno funkciopniralo. kako določiti znesek ki ga lahko na mesec privarčuješ: najprej sem si nardila pa izračun prihodkov in dohodkov mesečnih seveda. seštela sem družinske prihodke in od njih odštela vse fixne izdatke (položnice, pa merkator piko, zavarovanja, varčevanja(sklad)) potem sem vidla kok ostane in sem pustila na najinih računih kot sem rekla za bencin in neplanirane nujne izdatke (recimo počena guma na avtu, kak kofe sva si tut še prvošla pa sladoled recimo), razlika pa je šla na drug trr.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?