banana in poln obrok GH (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

miska2004 -> banana in poln obrok GH (3.5.2007 19:06:19)

Pozdravljene, imam dve vprašanjci:
1. ali banano daste surovo?  (mogoče butasto vprašanje, pa vendar raje vprašam, ker npr. jabolko in hruško se da kuhano, pa tudi sicer naj bi se čimveč dajalo kuhane hrane, kajne?!)
2. po kolikem času uvajanja GH ste prešle na poln obrok, torej da je GH zamenjala eno dojenje? Midva sva zaenkrat na začetku uvajanja, vsako živilo po 4 dni (korenček, bučke, krompir, jabolko). Je to prav, ali bi morala npr. eno živilo dajati toliko časa, da nadomesti eno dojenje, in šele potem preiti na drugega? Jaz sem mnenja, da zdaj testirava okuse in pa morebitne alergije, potem pa počasi probamo eno dojenje zamenjat za GH.

Hvala naprej za vaše odgovore in nasvete.

Anonimen -> RE: banana in poln obrok GH (3.5.2007 19:17:58)

1. banana se daje surova.
2. si prav uvajala Gh vsako stvar 3-4 dni.Pri meni da sva prišle na cel obrok je kar trajalo tam ene 14-21 dni(se ne spomnim več točno)

Anonimen -> RE: banana in poln obrok GH (3.5.2007 19:18:55)

Banano surovo.
Poln obrok nekje pri enem letu, če se prav spomnim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

eya -> RE: banana in poln obrok GH (3.5.2007 19:48:31)

Banano kar surovo. Uvajala si prav in tudi prav razmišljaš-najprej se poskuša nove okuse, cel obrok pa otrok nadomesti počasi-ti bo že sam otrok pokazal, kdaj mu obrok GH zadostuje. Nekje po parih tednih...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.5.2007 9:47:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: banana in poln obrok GH (8.5.2007 14:01:36)

Banana surova, kot so že rekli.

Uvajaš pravilno, mi smo imeli celi obrok tri tedne po uvajanju...sedaj smo že na dveh obrokih GH...en je sadni, en pa zelenjavni...

Pa veliko sreče pri GH.

LP

Stran: [1]