beba76
|
Kapo dol, pa na kolena! Skuhala res nisem nič, sem nama pa pol naredla tako specialiteto, da si je moj prste lizal. Šla na vrt, potrgala male paradižnike (tiste okrasne), jih oprala, razpolovila, izdolbla semena in jih pomešala s tuno iz konzerve, pol pa to nafilala nazaj v paradižnikove "lupince". Njamiiiii!!!! Kuhanje sicer to spet ni blo, je blo pa fino! Jutri mam pa v planu ACE PECIVO spečt, da za danes notri prinesem. Upam, da bo Tia zdrava in pridna in da bom mela malo več volje, kot danes . Moram malo pobrskat, če mam še kaj delodiša doma, da zjutraj vzamem eno dozo, pol pa ziher bo. Joj, mam pametnega deda!!!!!!!!!!!!! Sedi v dnevni in ma prd sabo papir in si je narisal neko skico, zraven pa f1, f2, f3, f4.....(to so neke kao oznake), pa ga vprašam,kaj dela, pa pravi: nekaj računam, fizika, lubica Sem ga kar poslala nekam in odšla za kišto k vam, ker je prepameten zame. Najbolj pa me je razkuro, ker nisem dobila odgovora. Kaj pa vem, kaj vse bi lahko bli ti njegovi F-i? Ja, Snta, itak ti je nekaj prineso - med noge ga poglej
|