|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 23:52:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: avguštine
1.7.2007 0:02:19   
sončnica13
No, vi2 oz. vi sam uživajte! Mi pa počakamo še 6 dni, pa gremo tud mal naše rit namakatuser posted image

Zdaj grem pa spat, moram jutri dop. še torto nardit(biskvit sem že spekla), pop. pa na piknikuser posted image
Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.7.2007 10:02:03   
lampica
Dobro jutro čvekice!

Naš mali je šel malo zadremat, stari na gasilski sestanek, jz pa na net. On bo potem kuhal, tak da sem dans bolj ko ne fraj.

Ja dopustnice uživajte.

Beba, jz se bom trudla kako rečt s tabo, sma kaj ko grem že kmalu na šiht.user posted image user posted image user posted image

Včeri sva se z malim prvič pelalal s kolesom. Joj kako je užival. jz pa tud. Zdaj se bom pa trulda da se bom vsak dan spravl ana kolo za kako uro.

Dans p agremo popoldn verjetno spet na neko gasilsko zadevo. bova šla z malim zraven, da bo lahk očka pol tud kmal domu prišu.
Men se pa že zdaj nič ne da.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.7.2007 20:51:07   
beba76
Pol greste pa vse pred mano, mi gremo 4.8. Kje še je to?? No, uživajte, pa lepo vreme vam želim!

Lampica, zakaj pe greš že na šiht? Pa saj ti še porodniška ni potekla?user posted image Tvoj je pa zaveden gasilec, ko že dopoldan po sestankih hodi user posted image user posted image

Sončnica, a ste še kar na pikniku? Upam, da ste fajn in nimate preveč polnih trebuščkov user posted image

Mi smo bli pa danes popoldan pri mojem doma (moj je že dopoldan odšel), ker so pripravljali čoln za na morje. In ko smo mi prišli - tam okrog 13. sem ugotovila, da bolj ko ne dela le moj, tast in svak pa sta bla le za vzorec zraven user posted image Pa se nisem kaj dolgo zadržala in smo z otroki šli, moj pa  je še ostal in dokončal, kar je blo treba. Ko pa je prišel domov, pa so se z otroci kopali, da je blo veselje. Meni se je voda zdela hladna, njim pa očitno ne user posted image Tia se pa ni namakala, ker je imela včeraj zvečer in danes dopoldan vročino. Kaj vem, mogoče bodo pa zobki user posted image

Nič, grem deco spat dat, da bo mir.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.7.2007 22:59:34   
Tanyka
Oj oj

Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
................................

Mi smo bili cel dan zunaj, dela user posted image  vrtna igrala za maladva,...................
Malo še pa bo končano....................user posted image user posted image user posted image  ati
Potem pa sem na vrsti jaz-barvanjeuser posted image .Se moram zraven prištulit, da ne bojo na koncu letele pohvale samo na atijauser posted image user posted image user posted image

................................
...................................
...................................

Imamo pa skoraj vse gasilce pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.....................................
..................................
......................

Grem še jaz spatuser posted image

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.7.2007 12:23:50   
TODI
Ekola babure evo nas nazaj z Bohinja. Smo šli malo za vikend pogledat, se pa pozna Gorenjski hladen zrak, ni tako vroče kot v LJ.

Še malo pa gremo na morje.user posted image  user posted image  user posted image

Nevem ali sem vam povedala da ima naša pupa že 7 zob user posted image  user posted image  in to ugotovi moja tašča user posted image  user posted image .

Beba seveda bosta najina za taksista, ker nebova sposobne vozit, razen če kar na parkirišču prespiva user posted image  user posted image .

Šibam, se slišmo kasneje moram sedaj ko spi še malo pospraviti in pripraviti za kosilo!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.7.2007 20:08:52   
goda13
Ojla!

Zgleda, da še na morju ne morem zdržat brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav iz Umaga

G&D&K

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.7.2007 20:38:20   
lampica
No čveke se vidi,da ste vse na dopustu.

goda vidim, da res ne gre brez čvekanja z nami! Vsaj mal pozab, pa ne se bat da bo velik za brat, ko nas je itak bolj malo doma.

beba, men poteče porodniška. Ni kaj, moram it pa konc. Kaj bi sanjal o dopsutu, ko že komi čakajo, da pridem, da me maksimalno izkoristjo in se poberejo na dopust.

todi pr nam sta še vedno samo 2 zobka. Mislim, pa da bodo kmalu kar štirje na vrhu zunaj.

gasilec je res ta prav. Zdaj so mel dva dni tekmovanja. Pa se mi g aje včeri kar mal nacuku. Pa sem bla zravenpa ni kaj dos tpomagal. je boljš da sem doma, pa mu predn gre zagrozim.

Se moram pohvalit, da sem v petek kupila avto. Sicer je rabljen, ampak dobr ohranjen. No rabi ga moži za službo. Jz ga tak imam.

No tulk zaenrat. Mogoče pa šekako rečemo, če ktera pride čvekat.

lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.7.2007 21:13:26   
issa
pozdravljene!
kako ste danse zvečer?a je že kera gor??
hehe meni je takšen dolgčas da joj,...user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.7.2007 21:22:26   
beba76
Evo mene, da kera ne umre od dolgega cajta... Mam časa na pretek, ker je Vasja pr fotru na počitnicah, Nastja pr moji mami, Gal in Tia pa že spita user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta starega pa še ni doma, ker še dela (že od 7 zjutraj). Zdaj se počasi odpravlja iz LJ, tak da mam še dve uri cajtuser posted image

GODA, to je blo pa za pričakovatiuser posted image user posted image  Te je strah, da bi blo preveč branja, ko se vrneš? Eh, slabo kaže

TODI, mene bi menda pobralo, če bi tašča našla kak nov zob pri mojem otroku, ker nisma glig v ne vem kakih odnosih... Sicer pa otroke vidi enkrat mesečno (mamo manj kot 10 km razdalje), zak da se tega ni za bat. Kak kaj napreduje liker? Moj se sonči na oknu.

LAMPICA, šta se mora, nije teško...user posted image  Me pa si bomo še dopuste privoščile in pol spočite šle nazaj na šiht. Pa mene se menda tak ne veselijo ne vem kak za te boge 4 ure dnevno

TANYKA, a se že kaj gugaš?user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.7.2007 21:36:16   
issa
oo beba zdaj pa uživaš v miru,...user posted image user posted image
naš mali pa se je odločil da mi bo začel nagajat,....ne pusti se ateju uspavat,...user posted image user posted image
in drugače kako si?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.7.2007 21:39:59   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

TANYKA, a se že kaj gugaš?user posted image

Potem se grema- čakam, da Lara zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rene že spi 2h.Jaz pa sem bila pridna in sem vso staro zalogo spranih cunj zlikalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem ponosna sama naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goda-ti si pa res zasvojena z rruser posted image user posted image user posted image -jaz pa tuduser posted image

Issa-a tvoja dva že spita???

Lampica-user posted image user posted image user posted image  za avto.Naj vam lepo služiuser posted image

Kje pa ste sedaj ostale čveke??

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.7.2007 21:40:48   
beba76
Kar pusti fotru, naj se malo ukvarja z otrokom, saj mamo mame itak to zmerom na grbi, dedci pa le tu in tam "not padejo". Vsaj moj, no...

Drugače sem kar o.k. le pred par minutami sem ugotovila, da se mi dela herpes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in sem zdaj zaradi tega besna 100/uro! Bljak in auuu obenem!user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.7.2007 21:43:32   
issa
boga, jaz sem ga glih skozi dala,....ja pa moj imam tudi redko kdaj to možnost malega spat spravit,ker ponavadi prej zaspi preden on domov pride,....user posted image user posted image
oj tanyka ne še ne spita,...malega sem sicer že uspavala in je tudi zaspal samo pol se je pa čist razbudo,....tak da ima moj danes to čast,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.7.2007 21:44:49   
S@nta
VEčer vsem skupaj,jaz bi se vam tud pridružla,pa smo bolj zgodni z domačo nalogo,pol pa že gremo spat,ker mamo ob pol šestih budnicouser posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.7.2007 21:45:37   
S@nta
aja, Tanyka, sem z desnega brega, kaj pa ti?

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.7.2007 21:46:32   
TODI
Dober večer!!

Beba moj liker je že gotov, mam tak recept, da sam zmiksaš borovnice, zavreš vino in sladkor ter ogladiš, dodaš borovnice in na koncu preden zapakiraš še vanilij sladkor in rum, tako da če hočeš lahko mojega že pijeva, sam v hladilnik ga moram dat ohladit al pa kakšno kocko leda.

Mi stanujemo skupaj s Taščo, tako da ... No ja saj je vredu kar se tiče čuvanja otrok in pomoči, kapo dol nimam kaj za pripomnit in tudi letos, ko sem se učila za izpite mi je veliko pomagala... Sam ni pa vseeno če bi živeli sami, mi kar nekaj manjka, a bo že vsake tolko časa se mal user posted image  user posted image , potem pa je spet nekaj časa vredu.

Beba a boš delala polovično??

Tanyika kje se pa ti potikaš??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.7.2007 21:47:39   
TODI
No dokler jaz naklofam, se vse že oglasite!!  user posted image  user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.7.2007 21:51:27   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

aja, Tanyka, sem z desnega brega, kaj pa ti?

Iz Jarenineuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.7.2007 21:52:42   
S@nta
eh, jaz sem že določla,da si kje tu s taborauser posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.7.2007 21:53:28   
TODI
Tanyka sem zadnjič malo spremljala zgodbo vaših sosedov, kako se je potem končalo?? Razen tega da je tašča povedala očetu??

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.7.2007 21:54:57   
Tanyka
Drugače pa naša vrtna igrala napreduje.
user posted image user posted image user posted image  ati

BEBA-ko bo gotovo ste vabljeniuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.7.2007 22:04:13   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Tanyka sem zadnjič malo spremljala zgodbo vaših sosedov, kako se je potem končalo?? Razen tega da je tašča povedala očetu??

Oče je sedaj skoraj vsak dan doma, jima nosi hrano,................
Sprva še on ni verjel, potem pa je videl polomljene stvari po hiši,.....................
Drugače pa ta tip še vedno živi pri tej punci vendar od takrat, ko je bil oče obveščen ni slišat več niti besedice.Kako so rešli še sama ne vem.
Po mnenju drugih bi bilo najlažje prijavit policiji samo kaj ko bi punca to itak zanikala, tako kot je očetu, češ, da se samo žgečkata,.............................In kaj potemuser posted image user posted image

Oče je obveščen kako pa bo on vzel stvar pa me resnično ne zanima., ker bolj kot hočeš človeku pomagat slabše jeuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.7.2007 22:04:33   
beba76
No, moj zdaj počasi potuje iz LJ - ded kot ded, si je kar dal cajt in še še na eno pijačo user posted image user posted image  Jaz mam pa zmerom, ko kam grem sama (1x na 100 let) slabo vset

TANYKA, kar lepo povej, da stanuješ v gradu......Hrastovec user posted image user posted image user posted image user posted image  Malo heca, kot vsak dan. Če nas boš povabla, pol bomo pa mennda ja prišli. Samo nas je cela banda user posted image user posted image user posted image user posted image

S@NTA, kako domačo nalogo?user posted image

TODI, idealna prilika, da se ga dvakrat naruksave user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.7.2007 22:08:30   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

No, moj zdaj počasi potuje iz LJ - ded kot ded, si je kar dal cajt in še še na eno pijačo user posted image user posted image  Jaz mam pa zmerom, ko kam grem sama (1x na 100 let) slabo vset

Jaz pa nimam nobene slabe vesti.Grem pa vsak mesec 1x obvezno na lušnouser posted image .
Mi tudi pripada, pa to še ne pomeni, da smo slabe mame, če gremo kdaj v lajfuser posted image user posted image user posted image
Dedi sploh ne vejo kaj je to vestuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.