|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
29.6.2007 23:45:17   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

TANYKA, pol si se za tvojega uredila - zbudi hudiča in naj opravi svoje user posted image user posted image

Zgodba o mojem hanzaplastu: ta, ki mam ga zaj na riti, mi itak že cel teden nekam slabo drži. Danes se stuširam in oblečem spodnje hlače, v katerih spim in veseli paradiram po hiši. Pol pa me nekaj rit srbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ko sežem pod gate, da se počoham, hanzaplasta nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa pogledam in je bil namesto na riti naliman na gatah. Tak da, če bo kera anonimna naslednje dni spraševala, kaj naj naredi ali rodi ali splavi in če bo prisoten podatek, da ma že 4 otroke, sem to jaz user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha razumemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.6.2007 23:45:50   
beba76
SONČNICA, daj tašči Godino telefonsko, da jo bo opomnila, da mora otroku dat za pit user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.6.2007 23:47:06   
beba76
To pol vodi v norost! Če se pri 4 ne pozna, pol se bo pri 5-ih še manj, pri 6-ih še manj......user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.6.2007 23:47:16   
sončnica13

SONČNICA, daj tašči Godino telefonsko, da jo bo opomnila, da mora otroku dat za pit user posted image user posted image

pol ji bo pa vsak dan kašn sms poslalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.6.2007 23:47:45   
sončnica13

To pol vodi v norost! Če se pri 4 ne pozna, pol se bo pri 5-ih še manj, pri 6-ih še manj......user posted image

Jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.6.2007 23:47:56   
Tanyka

. Zadnje cajte pa ni prilike, ker predolgo tu gor visim user posted image

Joj pri nas je isto.Moj stari vedno prej zaspi, predno jaz ugasnem računalnik, KO PA ON ZASPI GA ZBUDI ŠE SAMO GASILSKA SIRENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ups črkeuser posted image user posted image user posted image
Nadaljujemuser posted image
Škoda, da nimamo te sirene domauser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.6.2007 23:50:33   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

Škoda, da nimamo te sirene domauser posted image

Najboljš, da jo enkrat posnameš pol pa sprobašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.6.2007 23:51:03   
beba76
POKLIČI v gasilski dom in prijavi kao požar in ga bo pager zbudouser posted image Meni je včeraj v avtu med vožnjo začel tulit, ko sem šla v vrtec po Gala. Moj je res pravi gasilec, ko pa to napravo kar pusti nekje. Pa sem prebrala, kaj se je zgodilo in ga pol poklicalauser posted image Pa je prišel prepozno do GD, ker so že odšli, pa je pol rekel, da mu ni žal, da je prepozno prišel, ker je bla prometna in je blo grozno. So baje eno glavo iskali 30m od avta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.6.2007 23:53:23   
beba76
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

pol ji bo pa vsak dan kašn sms poslalauser posted image user posted image user posted image

Atak pogosto se ti je dogajalo?

Meni je pa moja tašča zadnjič naročila, da ko bo ona dva tedna na  morju, naj ji pridem v rastlinjak travo populit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ma kake motnje?user posted image Po moje že zdaj ne puli trave, ker name čakauser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.6.2007 23:57:15   
Tanyka
Stvar je sledeča:
Sem šla dat malem flašo, vmes pa sem še skočla pogledat, kak je pri starem na stvari.Se vležem zraven njega on pa v sanjah Tanja nehaj, ker se pojstla miga, boma kaj skup potrlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bogi ga že more tlačijo od vsega tegauser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.6.2007 0:00:16   
Tanyka
user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.6.2007 0:00:21   
beba76
Oh, ti pohotnica ti in bogi tvoj mož. Daj ga k meni pošlji, da se malo odpočije od tega user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.6.2007 0:00:51   
sončnica13

Atak pogosto se ti je dogajalo?

Ne, sam takrat mi je un sms poslala-je očitn vidla, da mi ni blo prov, ker se pol nismo nič oglasil in mi je čez 1 teden približno sms poslala, češ če je kaj narobe ker se nič ne oglasimo-pa ji nisem nič odgovorila, ker smo bli ravn na poti k njimuser posted image . Pol mi je pa še tam rekla, da zanjič mi je pa morala sms poslat, ker ji je tako zakuhalo ko je na šiht pršla in se je spomlna, da greva z Nikom na plavanje-pa sn ji rekla, da č mili, da mu drugače ne dam nič za pit in da bi malokrat dobil, tekočino če bi na to čakala, da me ona spomniuser posted image -HINAVSKOuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.6.2007 0:04:49   
beba76
SONČNICA, dolžna pa ji nisi ostala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.6.2007 0:05:11   
sončnica13
Tanyka ti pa res tvojga preveč mučiš s sexom, da ima take moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.6.2007 0:06:27   
sončnica13

SONČNICA, dolžna pa ji nisi ostala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sem ji čist lepo povedala-ja, a ni tako?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.6.2007 0:13:14   
sončnica13
No, babe zdaj pa grem jaz tud spat-Lahko noč!

No sam še to_ Tia vse najboljše za 10 mesecevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 0:28:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 0:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.6.2007 11:06:32   
goda13
Bambina imejta se z Mašo lepo na morju in se slišimouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.6.2007 13:31:06   
beba76
Bambin in Goda, uživajte!!!

Ja, kdo bo pa zdaj čvekal, ko največje čveke grejo?user posted image user posted image user posted image

Tanyka in Sončnica, se bosta pa morale vidve malce potrudit, da mi ne bo dolgcajt user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.6.2007 22:30:15   
sončnica13

Bambin in Goda, uživajte!!!

Ja, kdo bo pa zdaj čvekal, ko največje čveke grejo?user posted image user posted image user posted image

Tanyka in Sončnica, se bosta pa morale vidve malce potrudit, da mi ne bo dolgcajt user posted image

Nič ne obljubim, ker ta teden bo zame kar pester

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.6.2007 23:31:28   
beba76
Ja, vidim, da se je začela suša user posted image user posted image user posted image user posted image Bosta vsaj dopustnici meli manj branja, ko prideta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
   [Brisano sporočilo]
30.6.2007 23:37:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.6.2007 23:43:53   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

user posted image

Kaj je zdaj to-a nisi na dopustu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.