|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
28.6.2007 22:24:24   
sončnica13
na primorsko bi pršla sam zarad tebe, da bi ti pol lahko težila, če bi mi kera dlaka prehit zraslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
28.6.2007 22:26:27   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Sam da te vredu zrihta. Res škoda da me niuser posted image . Jaz tut nimam še do konca spakirano, bom kar v soboto zjutraj

Do zdaj me je še zmeraj dobr zrihtala-sam je pa res, da že dolgo nisem bila tam

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
28.6.2007 22:27:18   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

na primorsko bi pršla sam zarad tebe, da bi ti pol lahko težila, če bi mi kera dlaka prehit zraslauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , bom pa jaz našim težila, ker me bojo jutri rihtale, če bo časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1928
28.6.2007 22:28:47   
goda13
Beba- a si se nakolesarilauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.6.2007 22:35:47   
TODI
Ekola babe, jaz grem počasi v mižule. Beba se ne oglaša če pride na deci user posted image  user posted image , tako da se počasi odpravljam, sem danes zgodaj vstala in moram jutri še spakirat, gremo čez vikend v Bohinj.

Lahko noč!!

< Sporočilo je popravil TODI -- 28.6.2007 22:36:20 >

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.6.2007 22:36:32   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Ekola babe, jaz grem počasi v mižule. Beba se ne oglaša če pride na deci user posted image  user posted image , tako da se počasi odpravljam, sem danes zgodaj vstala in moram jutri še spakirat, gremo čez vikend v Bohinj.

Lepo se imejte in lahko noč

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.6.2007 22:37:10   
beba76
Berem nazaj in sproti odgovarjam, da na kaj ne pozabim...

TODI, jaz pa delam višnjev loker, mi je mama prej višnje prinesla, pa sem 4 steklenice vložila, eno flašo pa bom dala na sonček, pol pa se ga napijem, ko bouser posted image

GODA, niste edini! Tudi naša še nima zob! A nisi ti rekla, da boš do sobote vse spakirala?

TANYKA, tu sem, samo traja predno vas predelam. Moj je pa itak veš kje

Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.6.2007 22:38:24   
goda13
ja, beba sm rekla, da bom, pa se mi ni dalo danes, bom pa do sobote, sej druzga ni,ki bi to nareduuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.6.2007 22:38:46   
TODI
Beba pol se pa na pol poti dobive vsaka s svojo flašo in se ga natolčeva!! user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.6.2007 22:40:44   
beba76
TODI, zaj pa kar greš, ko jaz pridem, al kaj?user posted image Če ste pa tolko napisale, da kar nisem mogla do pisanja prit.user posted image

GODA, daj mi na ZS pošlji, kolko je pr vas cena za depilacijo nog in bikinija?? Pa povej mi, a po tem isto dlake zaraščajo, kot po obdelavi z mašino? Menda že, ali? Ker jaz bom pop....zaradi teh zaraščenih dlak. Pol se pa samo trebim in sem cela krastava user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.6.2007 22:41:44   
beba76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Todi, si me v glasen smeh spravila. Pa tvoj in moj bosta taksista?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.6.2007 22:43:56   
goda13
Joj, sm si zdej zamislila, kako bo ko se bomo končno dobileuser posted image . Če bomo tolk zgovorne kot smo zdaj bomo mogle imet srečanje kar dva dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.6.2007 22:48:16   
beba76
Ko se bomo zmenile....če se bomo zmenile...user posted image user posted image user posted image

Moj je še kar pri gasilcih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
28.6.2007 22:51:58   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Moj je še kar pri gasilcih user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gre kar na bruhanje ko slišim o gasilcih
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj gre v soboto nekam v Lokrovec-imajo 50 al 60 let društvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikol nimajo mira s temi pizd.....user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 28.6.2007 22:52:25 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.6.2007 22:54:29   
Tanyka
Tak zdaj pa grem vodoravno

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.6.2007 22:55:25   
beba76
TANYKA, kaj ti zmerom hodiš tak zgodaj spat?
Lahko noč!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.6.2007 22:56:31   
goda13
Lahko noč Tanyka

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.6.2007 22:58:42   
sončnica13

GODA, daj mi na ZS pošlji, kolko je pr vas cena za depilacijo nog in bikinija?? Pa povej mi, a po tem isto dlake zaraščajo, kot po obdelavi z mašino? Menda že, ali? Ker jaz bom pop....zaradi teh zaraščenih dlak. Pol se pa samo trebim in sem cela krastava user posted image

še men-prosim

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.6.2007 23:02:16   
beba76
SONČNICA, a so tebe tudi hoteli narediti bogato, pa se jim je malo zalomilo in so te naredili kosmato?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.6.2007 23:03:57   
sončnica13

SONČNICA, a so tebe tudi hoteli narediti bogato, pa se jim je malo zalomilo in so te naredili kosmato?user posted image

user posted image user posted image user posted image na žalost sn res bolj kosmata, kot bogata

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.6.2007 23:06:43   
beba76
Ne sekiraj se, nas je več takih. Pri meni je razlika očitna. Edino če začnem dlake prodajatuser posted image user posted image user posted image Goda, a pri vas flancate tudi al samo pulite? Bi kak posel sklenili...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.6.2007 23:07:53   
goda13
Smo vse bolj kosmate v službi, tako, da imamo flancov dost, pa kaj ko jih nobena nočeuser posted image , mogoče se pa najde kakšen moški, ki mu manjka ljubavni tepihuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.6.2007 23:10:06   
beba76
Ljubavni tepih - fuj in fej!!!! Jaz tega ne maram!user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.6.2007 23:10:36   
sončnica13

Ljubavni tepih - fuj in fej!!!! Jaz tega ne maram!user posted image

se podpišem!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.6.2007 23:11:34   
goda13
Se pridružujem obema. Sam enim je pa to fuluser posted image  ne vem, kot bi imela medveda domauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.