|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
20.6.2007 0:10:11   
Tanyka
Jaz sem tudi vsa nervozna, če ga ni pravi časuser posted image user posted image
Sem ful ljubusumna

Ima tvoj kakšno gasilsko tekmovanje v nedeljo?V Šentilju?

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 20.6.2007 0:12:44 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.6.2007 0:10:47   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

380 sem hotela napisati. Menda sem zaspana...user posted image

Ja mi je takoj kapnilouser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.6.2007 0:25:46   
beba76

380 sem hotela napisati. Menda sem zaspana...

Ja mi je takoj kapnilo
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

380 sem hotela napisati. Menda sem zaspana...user posted image

Ja mi je takoj kapnilouser posted image

Mater, si pametna!user posted image

Moj na tekmovanja ne hodi, ker mu ne dovolim, saj ma že itak vsega oreveč. Mogoče gre 1 - 2x letno, če kaki fali. Drugače pa ne sme user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.6.2007 0:27:25   
Tanyka
[/quote]

Mater, si pametna!user posted image

Moj na tekmovanja ne hodi, ker mu ne dovolim, saj ma že itak vsega oreveč. Mogoče gre 1 - 2x letno, če kaki fali. Drugače pa ne sme user posted image

[/quote]

Strogo je pri vas strogouser posted image user posted image

Lahko noč

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.6.2007 0:27:33   
beba76
Tak, moj se je naseksal, tam kjer se pač je in zdaj prihaja - žena prihajam domov (pa nisem ženauser posted image )
Samo ne ve, da ga doma čaka lavor z vodo, da stanje jajčk preverimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.6.2007 0:28:21   
beba76
Tanyka, pa daj, tolko še pa ja počakaj, da moj pride user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.6.2007 0:32:42   
beba76
Pa kaj ste te vse odsotne?? Ki ste ob tej uri?user posted image Meni pa se čveka in čveka in čveka....

Lepo spite, grem še malo naokrog pogledat, pa se te jutri tipkamo.

Bom mojega počakala, mogoče pa le bo kaj...če ne bom slučajno zaspala takoj, ko se vležem poleg njegauser posted image

Lhko noč

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.6.2007 9:41:06   
TODI
Dobro jutro!!

No beba kako je bilo stanje jajčk?? user posted image user posted image

Tanyika pa tvoje jahanje??

Mi mamo do petka abstinenco, ker mojga ni( ja eni pač nimajo porodniške) potem pa user posted image

A je pri vas tudi tako vroče, madonca se mi že kar kisajo možgani od te vročine. Tamala pa se celo noč premetava in sred noči zbudi. upam da ko naslednjič pridem domov bodo naši že namontirali to user posted image klimo. Sam kaj ko je sedaj sezona montaž in kdo bo pa mel čas tist trenutek ko se kdo spomne da bi bilo pa fajn jo namontirat.

Pičim se slišmo!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.6.2007 12:19:57   
beba76
Z jajčkami ni blo nič, ker je prišel domov malo pred 1 in je takoj, ko je vstopil izjavil, da ma pa zdaj še eno delo in mu bom pomagala user posted image . Ja, je blo treba nujno eno pogodbo pripravit in jo danes dat na pošto. Tako sva šla spat tam nekje ob pol dvehuser posted image , moj pa je 5.15 že vstal, ker je šel že tak hitro na šiht. Pa istočasno, kot je mojemu ura zvonila, je že Gal prikuril s poganjalcem iz sobe. Mislim...in je blo konec mojega spanja. Ja, zdaj sem pa kot zombi in mala spi, jaz pa namesto da bi se odpočila, visim tu gor Taka sem...

Glede montaže klim maš pa prav. Moj se namreč ukvarja s tem in je presreeečeeen, ko ga kdo pokliče, da bi pa jutri mel klimo namontiranouser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar takoj vsede v avto in šiba...če verjamešuser posted image Dela pa tudi do 1 ponoči (začne ob 7 zjutraj), tak da če bi njega poklicala za montažo, bi bla klima že gor in ti ne bi bilo pravnič vroče user posted image
Si sploh ne predstavljaš kak fajn je, ko maš tam ene 22 - 24 stopinj v bajti. Uh, mi je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da niti spat ne gremuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.6.2007 13:37:56   
lampica
Ojla punce!

Po dolgem času se tud jz spet malo javljam. Morma vam povedat, da mi je v soboto čist nepričakovano umrla stara mama. Še vedno ne morem verjte da je to res. Bilo je res grozno. Poleg vsega sem se še prehladila tako, da sem na antibiotikih.

jutri naj bi šli na dopust. Saj ne vem kako bo vse skupaj. Pravijo mi, da naj vseen gremo, ker po takem dogodku bi mi res prav prišel.

Kaj več ne morem pisat, ker enostavno nimam ideje kaj napisat.

lp

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.6.2007 14:02:43   
TODI
lampica moje sožalje ob izgubi babice!!

Ja beba to so ti pa privatniki sploh "sezonski", nikoli nobenega časa za družino ane ko se začne sezona.

Pri mojih starših doma še nimajo klime, ampak se bodo v soboto pa le hladili, ker jo bodo baje namontirali in lih v soboto jaz odpotujem spet nazaj domov user posted image .
Pri nas doma pa je za enkrat ne rabimo( bom videla koliko časa) ker imamo visoke strope in je dnevna soba in spalnica full hladna, zvečer pa tako odprem okno in ker smo na samem in okoli nas samo travniki, je ponoči prav prijetno hladno user posted image user posted image .

Sam če se bo pa tako vroče nadaljevalo, si bomo pa mogli tudi to omisliti.

In kje ste pa ostale?!? A v senci s pijačko v roki?!?

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.6.2007 18:35:48   
beba76
LAMPICA, moje iskreno sožalje ob izgubi stare mame. Od smrti moje babice bo v soboto en mesec, pa mi je vse huje - sem bila močno navezana nanjo, ker je bila moja prva soseda in praktično moja mama. Tak da približno vem, kako ti je te dni in ti toplo priporočam, da greste nekam, da vsaj malo odklopiš. Mi gremo v petek in že komaj čakam!

TODI, moj žal ni samo sezonski, ker zanj sezona traja celo leto! Zdaj ma klime, pol centralne, pol servise gorilnikov, spomladi pa po navadi kake instalacije v novogradnjah. Tak da je glede tega user posted image . Zdaj ga še tudi ni doma in tak je vsak dan...

Blagor ti, ko maš hlad brezplačen. Veš, te naše klime kar malo trošijo elektriko user posted image
Kaj te ni nič strah živeti v taki samoti pri odprtem oknu? Kaj pa, če pride kaki... ala Trobec ali pa Plut?user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.6.2007 21:07:42   
sončnica13
Lampica-Moje sožalje ob izgubi babiceuser posted image , pa le nič ne imej slabe vesti zaradi dopusta le pojdi, da malo odklopiš vse skupaj.

O matr je vroče dons. Kolk imate oblečene tamale v tej vročini? naš ima sam bodi(tanek), pa je bil še čist premočen.

klime tud mi še nimamo, pa če se bo tako nadaljevalo si bo treba tud to omislit. Beba boma kar tvojga poklical za montirat-pa še ti boš lahko z otroki zravn pršlauser posted image

No, kje ste pa zdaj vse?

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 20.6.2007 21:08:53 >

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.6.2007 22:40:09   
goda13
Dober večer

Vidim, da nobene ni nikjer. A so vsi  gasilci danes domauser posted image .

Mi smo se danes in včeraj popoldne namakali v bazenu.

user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.6.2007 22:41:06   
goda13
user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.6.2007 22:52:17   
goda13
Pol smo bli pa tooooolk utrujeni

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.6.2007 0:10:40   
TODI
No kje ste sedaj, se je pa že shladilo, da me je zunaj že zeblo.

III goda lušne fotke!!

Ne beba ni me strah in tudi navadila sem se že na tišino in mir, tako da mi je ta teden kosem doma kar čudno, ko je bajta čist ob glavni cesti in že zgodaj začno ropotati z avtomobili, da se prec zbudim. Le kako sem zdržala vsa ta leta user posted image user posted image .

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.6.2007 5:56:03   
lampica
Ojla punce!

Hvala vsem za izrečeno sožalje! Mi smo bili tud zelo navezani na našo staro mamo. tudi pri nas je bilo tako, da je za nas bolj ko ne skrbela stara mama. Tak jeapč na kmetiji. Mama   je imela delo zunaj, kar se tče gospodinjskih stvari in varstva nas otrok, je imela pa stara mama čez. Sicer zdaj ne več, ko smo že veliki, skuhala pa je še vedno kaj.

tudi pri nas je zelo vroče.Kljub debelim stenam ni nič kaj manj vročine. Ampak mi odhajamo na dopust in se bomo skušači hladiti kar v vodi.

Ne morem spat. Se tulk stvari dogaja in še mooje zdravje  je bolj kone na psu. Konjski antibiotiki so sicer zadevo že malo izboljšali, tak da upam, da bom kmalu bolje, da bom lahko uživala v dopustu.

Lepo obdite in zadržujte se v senčki.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.6.2007 21:59:47   
goda13
Lampica - moje sožalje

Kje ste vse? Si končno zborim računalnik, ker je moj crknuuser posted image , zdaj pa nobene nikjeruser posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.6.2007 22:08:52   
TODI
Sam na hitro, sem že dopoldne neki začela pisati a ni bilo časa, me je  user posted image čist okupirala.

V glavnem mi imamo anginouser posted image user posted image , današnja noč je bila bolj slaba, jo je tako kuhalo, da sem še jaz zraven švicala. Je bila tako boga celi dan user posted image sam po naročju je hotla bit, spala tudi bolj malo a večkrat. Uspavati sem jo morala kar v naročju. Vročina pa ji je padla šele sedaj sem jo šla potipat in je ok. No ja vsaj upam da bo noč mirna. Dobili smo Ospen in upam, da bo kmalu prijel.

Nič pičim, sem kar utrujena in neprespana.

Lahko noč

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 23:39:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.6.2007 0:30:25   
sončnica13
Same lepe fotkeuser posted image

Todi-upam, da se čimprej pozdravte

No, zdaj moram pa še jest odpovedat srečanje za 26.user posted image , ja res...... je prej pršu user posted image domov in povedal, da je v pon. frajuser posted image in, da bi lahko šli na kakšen izlet al pa se kam namakat tko, da res ne morem drugač kot, da odpovem mojo prisotnost na srečanju, ker je tako malo dni, ko nima noben od naju kašnih obveznosti.

Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 21:36:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.6.2007 21:42:07   
goda13
Joj superuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 21:49:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.