|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
24.5.2007 21:54:18   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

A smo mi čist zgubile dar govorauser posted image

.

Kot kaže resuser posted image

Predenj boš zaspala še svojga mal zmasiraj, pa ti mogoče ne bo treba vozituser posted image . Sicer mu pa želim, da ga čimprej preneha bolet, ka to je pa ful zoprno, če te v križu boli-na žalost sem že probala.

IZVIRNO SPOROČILO: goda13
 Končno bomo videli našo "nevesto", ki so mu jo določili že v porodnišnici .

Sam ta je pa že prehuda, a bo kar 2 imel?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 24.5.2007 21:57:12 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 14:23:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
25.5.2007 14:29:27   
TODI
Boga bambina, kako hudo je vse to moralo biti!! Ja ni kaj  ko ima user posted image  mlade jih ima veliko.
Sam tega pa ne razumem, kako da nimajo dežurnega, saj je zdravstveni dom in od nekod potem pride dežurni, sam sem že pozabila od kod!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.5.2007 21:19:17   
goda13
user posted image  bambina, takega dopusta pa ne privoščim nobenmu. Upam, da se čimprej pozdraviš, da bomo lahko čvekaleuser posted image . Se za nazaj ti pa nebo treba velik brat, ker smo ble strašno zgovorneuser posted image

Mi smo prišli domov šele ob 18-ih. Smo ful zmatrani, tako da grem spat. Kimi je bil ful priden, sam ko smo pršli je v svojo "nevesto" tako zavpil, da je začela kar jokatuser posted image , no pol sta se pa kar razumela. Našga še ni popustila bolečina, tako, da sem vozila tja in nazaj, pa še celo noč nisem spala, ker je mali nekaj jamral celo noč, pa še user posted image  je tok smrčal, da sem šla spat na kavč. Upam, da mi rata dons se tut kaj naspat, da ne bom spet na kavčuuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 22:20:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
25.5.2007 23:07:33   
sončnica13
O bambina škoda, da so ti bakterije tako nesramno ponagajale. Sem pa vesela, da je Maša uživala. Imajo pa res čudno zrihtan glede dohtarjev.
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Danes so me še klicali, da leta na Lefkas ne bo tako, da bo treba sedaj brskat dalje kam gremo. Pa sem že 30% plačala. Nam ponujajo Samos. Pa ne vem kaj naredit. Če bo moj sploh zdrav do takrat, ker pravijo da ta bolezen traja tudi do enega meseca. Sicer pa v sredo ima kontrolo in bomo videli kako in kaj.

A denarja pa ne povrnejo?

Jest sn pa ravno zvedela ful informacij glede Nikovega pregleda in baje mu ne bo treba šlavfa požitar ampak, da mu pregledajp kri, vodo in blato, pa kožne teste delajo, če bi bil na kaj elergičen.
Sem šla še enkrat na napotnico pogledat in ima gastroendrološki (upam, da sem prav napisala-je ful težko razbrat) pregled, kar pa menda ni isto kot gastroskopija, tako, da sem zdaj kar pomirjena.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 25.5.2007 23:21:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 606
26.5.2007 7:35:52   
lampica
o Bambina ste se že vrnilio. Tole pa ni nič dobrega. A bakterije si fasala zaradi vode in tampona ali je bil samo tampon kriv? Kaj pa je to zaena bolezen ,ki jo ima tvoj?
Kar se pa cest tiče v tistih koncev, pa ti ni treba govorit. Peljali ste se itak čez moj domači kraj, že tam je obup. Drugače pa je tale Podčetrtek res Bogu za hrbtom. Sicer j elep počitniški kraj, kar se tiče pa dohtarjev, je pa očitno res problem.

Sončnica sam,da ne bo treba Niku šlaufa požirat!

Goda, ko moj smrči, a tak dolgo butam, da neha ali pa se obrne stran. Jz ne grem stran spat. Imam preveč posteljo rada. Malega pa jz tud takoj sišim, ko kaj jamra. Očitno smo mame bolj občutljive za te stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 607
26.5.2007 22:08:46   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica
Goda, ko moj smrči, a tak dolgo butam, da neha ali pa se obrne stran. Jz ne grem stran spat. Imam preveč posteljo rada. Malega pa jz tud takoj sišim, ko kaj jamra. Očitno smo mame bolj občutljive za te stvari.

Se ga tut jaz ponavadi brcam, sam zdaj ko ga je hrbet zagrabu, ga pa ne moremuser posted image

A je spet vikenduser posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 26.5.2007 22:09:31 >

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:46:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 22:02:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 610
27.5.2007 23:04:58   
sončnica13
Ojla!
No bambina kako si?
goda-kaj tvojega še skoz križ boli?

Meni se danes že cel dan nič ne da, pa še ful sem sitna, sama ne vem kam bi sama s sabo???

Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 23:15:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 612
27.5.2007 23:23:15   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image za plazenje.  Mi se pa še ne, sicer vse pregre samo se mal obrača, ko pa gre na kolena se ziba naprej-nazajuser posted image . Ima pa zadnje čase ful dela z nogam, žogo da med noge in potem noge dviguje in spušča-ful zanimivo zgleda, ko pa mu žoga uide, jo z rokama da takoj nazaj med noge. No pa zdaj že zna pokazat tud koliko je velik-dvigne obe roki nad glavo. 

Neposredna povezava do sporočila: 613
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 23:28:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 614
27.5.2007 23:41:39   
sončnica13
Mah zdaj jih pa res ni več za pustit same, ker so v trenutku na drugem koncu, jaz ga edino še v stajici upam pustit, kaj bo šele ko bodo shodil tile naši user posted image -pol nam bodo pa končno šli kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 23:45:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 616
27.5.2007 23:49:12   
sončnica13
bravo zateuser posted image !
Jest pa sam upam, da bodo sami šli nekam-sem optimist, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 23:55:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 618
28.5.2007 0:00:15   
sončnica13
Pa lahko noč!
Jaz bom pa še mal za računalnikom, sem tud pop mal z Nikom zaspala in se mi zdaj še nič ne spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
28.5.2007 10:18:41   
goda13
Dobro jutro!

user posted image  Maša za plazenje

Mi smo se včeraj tudi postavili na vse štiri, sam se ni premaknil nikamor. Po novem oponaša nonota kako smrčiuser posted image . Sm mu probala dat fižolovko, pa je bil tako navdušen, da je odpiral usta in vpil, da sem mu bolj hitro dalauser posted image .

Bambina a si že kaj bolje?

Našga počasi popušča bolečina v križu, tako, da upam, da bo končno vredu, ker sem zdaj sama za vse

Neposredna povezava do sporočila: 620
28.5.2007 22:25:36   
beba76
Pozdravljene!

Me dolgo ni bilo, a sem vas na hitro prebrala, saj ni blo panike, ker niste veliko načvekale.

Pri nas se je prejšnji teden v sredo zgodilo najhujše, kar se je lahko po tistem, kar se je zgodili babici. V sredo zvečer je umrla, v soboto smo imeli pogrebuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako se počutim, vam bo znano, ko boste prebrali ta stavek: babica mi je pomenila vsaj toliko kot mama, ne, še bolj sem bila navezana nanjo, saj sem vsa leta živela z njo - naši so se preselili, ko mi je bilo 11 let, jaz sem šla od babice pod prisilo pri 15. letih. Od takrat sva bili sosedi in vsak dan sva se videli vsaj 1x, po navadi pa še več. Moji otroci so ji bili vse, ona pa njim... Ne morem več pisati, ker boli, boli, boliuser posted image
Kdaj bom prišla k sebi, ne vem. Zdaj nimam obstanka doma, cele dneve sem pri kolegicah in te se me bodo slej ko prej tudi naveličale. Strah me je, da bo babica samo enkrat prišla, da se bo kar pojavila pred mano. Vem, da je to noro, a si ne morem pomagati. Jutri grem malo do dohtarja, da me reši teh fobij.
Zakaj ta strah? Ko je babico zadela kap in je v gozdu padla, sem jaz to čutila (telepatija - ne vem, če verjamete v to). Prav slišala sem jo, kako jamra in me kliče, čeprav je bila ene 400m od mene, pa še v hiši sem bila, da jo je bilo nemogoče slišati. A jaz sem jo! Pa ne me napotit v norišnico, prosim, ker je to res, sem bila čist prisebna, budna, pri zdravi pameti.

Če sem vas zamorila, se vam globoko opravičujem, danes sem po enem tednu na računalniku in moram se vam izpovedati. Komu, če ne vam...

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.5.2007 22:38:16   
Tanyka
Pozdravljene

Beba 76- prav je tako, da z nekom deliš bolečino.
Mi je sedaj bilo user posted image user posted image user posted image , ko sem prebralauser posted image .Zateuser posted image user posted image user posted image
Upam, da se čimprej vrneš na stare tiriuser posted image user posted image user posted image

Pa ostale, kje ste danes vse?????????

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.5.2007 9:46:26   
tiasha77
Beba76 - iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image , upam da ti pomaga tale misel

Ni smrt tisto, kar nas loči,
in življenje ni, kar druži nas,
so vezi močnejše,
brez pomena zanje so
razdalje, kraj in čas.

Mila Kačič

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.5.2007 9:47:33   
tiasha77
Bambina - upam da se kmalu pozdraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   [Brisano sporočilo]
29.5.2007 14:26:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.