beba76
|
Evo nas z dopusta, ki je bil se drugo, kot to, saj nam je Tia četrti dan zakuhala in z vročino med 39 in 40 smo pol pač vztrajali do konca. Ker smo šli na dopust z Ospenom, sem bila ziher, da z njo ne bo težav, pol pa... V torek zjutraj je dobila zadnjo dozo antibiotika (vneto grlo in malo uhice), v četrtek popoldan pa se je spet začelo. Ker je na vprašanje če jo boli grlo vedno odgovorila ne, ji grla niti pogledala nisem, saj je bilo skoraj nemogoče, da jo boli glede na to, da je lih končala u Ospenom. No in pol sem ji v grlo pogledala šele v soboto; groza! mandlji vse beli, bezgavke zatečene, vročina pa itak 40 in čez. Tam smo šli do zdravnika, ki ji je spet predpisal antibiotik ala Ospen, vendar je ta tak ogabnega okusa, da je mali vse slabo, ko ji samo omenimo, da mora vzet sirup. In zdaj sem se z našo dr. zmenila, da spet dobimo Ospen. In glede na top, da je angina za angino (prva kao neprebolela), nas čakajo preiskave pri kardiologu zaradi srčnih zaklopk, pa seveda krvna sk+lika in bog ve, kaj še. In tako smo rojstni dan, ki ga je imela v ponedeljek (packe, vse ste pozabile ) preživeli ob vročini. Včeraj je že bilo malo bolje, danes pa že gremo delat luknice za uhančke, ki si jih je zaželela za roj. dan. Pa vijolični morajo biti Evo, mogla sem se vam "zjokat", več cajta pa nimam, ker me je v službi vse počakalo in je guuuuužžžžžžžžvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
|