|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:07:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: avguštine
14.10.2008 20:47:11   
goda13
Ja, sam da je vse ok bambina. Še dobro, da ni dobila strahu pred psi

Mi pridemo pa v soboto v vaše konce ( sem ne bomo sami), pa saj je vseeno, gremo končno si ogledat to opevano Qulandio, če je res ni da niuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 20:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.10.2008 21:10:50   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4404
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 22:03:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 22:04:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 22:11:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 22:13:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.10.2008 9:08:17   
goda13
Ja, pol pa odpri še ti trgovinouser posted image

Kolo je pa itak zakon. Ne vem kaj bi G rekel na to, da bi imel mali še kolo ferrari, že za pumice ni bil najbolj navdušen. Bo pa itak ta teden dobil rdeče kolo od sestričenuser posted image , ker pri nas smo že veliki kolesarjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 10:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.10.2008 10:20:20   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

a zna že fan vozit kolo?

Ja, med vikendom se vozimo z njegovim unim, ki ga odzadej držiš, pa ne pusti, se mora sam vozituser posted image , sam u klanc mu pa ne gre, pa še skos upije ne držatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 11:14:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:15:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4413
16.10.2008 21:20:31   
goda13
Ja prou res, bambina. Smo pa spet ful zgovorneuser posted image

Zgleda, da bova spet same. Kako ste? Pri nas smo ok. Včeraj prvi dan vrteca-katastrofauser posted image . Pridem ob pol šestih, ker prej nism mogla, se pripeljem pred vrtec. Mama pa kimi pa zunaj na igrišču. Si mislim, da so vsi zunaj ker je pač lepo vreme, ampak, ne, naš pa ne bo šel v vrtecuser posted image . Baje se je dru, kot bi ga iz kože dajali, ko ga je peljala noter, pol sta šla pa kar ven, da je bil mir. Zdej sm mu pa rekla, da drugi teden gre z mano, pa če bo tulil, tolk, da ga bo cela Idrija slišala, bo v vrtecu in pika, pol mi pa odgovori: Ja mamiuser posted image

Zdej je bla ena huda. Pride v dnevno sobo in reče: Dobel dan ati, G pa nazaj: Kako je Kimi, mali pa Vledu je atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 22:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
17.10.2008 20:24:05   
goda13
Sem ga vpisala na igralne urice, ki so vsako sredo po eno uro.

Neposredna povezava do sporočila: 4416
20.10.2008 17:33:59   
sončnica13
Ojla!
No sej mao se pa dogaja.
Je pa faca Kimi. In kaj počnejo na igralnih igricah? -igrajo itak, sam me bolj zanima kaj npr.?
Še dobro, da Maši ni hudga in, da ni dobila kakšnega strahu pred psi
Maša te pa kar po imenu kliče al kaj? Men je tud to ful nenavadno. Nekak nismo tega navajeni-je pri eni moji sodelavki tako, pa se kar ne morem navadit, da jo sin po imenu kliče, sicer je pa to itak čist stvar dogovora.
Še bolj mi je pa čudn, ker pri eni drugi sodelavki ( cca45let) pa otroc svoje starše vikajo-kao, da ju bolj spoštujejouser posted image -verjetn res! 

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 22:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4418
21.10.2008 20:22:34   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Ojla!
No sej mao se pa dogaja.
Je pa faca Kimi. In kaj počnejo na igralnih igricah? -igrajo itak, sam me bolj zanima kaj npr.?

Sej je bil cel halo, tako da nismo šli, je pa rekla mama, da so bili v eni ful majhni sobici, kjer je bila sam ena miza in so kao risaliuser posted image . 2 letni otroci, pa pri miru za mizouser posted image , ne vem a sam pri našmu to ni izvedljivouser posted image , po moje bojo kmalu dali večjo sobo, ker vem, da je ker sem enkrat peljala nečakinjo in tam je ni da ni igrač, pa po moje tut našmu ne bo več problem.

Danes smo dobili od sestričen kolo-ni glih ferrarijev ampak je pa rdečuser posted image . Se vozi po stanovanju gor in dol že odkar smo prišli domov. Sva ga probala slikat, pa tolk dirka, da so vse slike zmaknjeneuser posted image . Bom probala še, pol pa prlimam enouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
21.10.2008 21:28:27   
tjašun
Mi se hahljamo že cel večer, ker si predstavljamo tamalga dirkat po stanovanju. Ja, kako si se pa ti zgražala, da pustim tamalima s triciklom po stanovanju dirkatuser posted image ? Si čist ista, res pa je da smo mi imeli staro pohištvo in smo lahko "pooblali" vse roboveuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 22:40:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tjašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
22.10.2008 17:18:13   
S@nta
Ojla.

Mi smo tudi eni taki, ko otroku pustimo s triciklom po stanovanju dirkat. Smo bli do pred kratkim zelo na tesno s prostorom, zaj pa ma možnost po celi bajti dirkat in mu pustima, pa pač mežima, ko divja okrog mize in ga zarad tega skor z ovinka vrže. Ampak kaj  češ, če pa ne uboga dokler sam ne preizkusi, da boli, če ga prekucne.Si je s poganjalcem dvakrat ustnico preklal, ko se je naprej prevrnil, pa ne vprašajte, če ga je kaj izučilo.user posted image
Očitno smo še edini, ki nismo v vrtcu.Se dogovarjamo, da ga damo za kake štiri ure, tolko malo za družbo.
Zaj bo pa treba še kaj za službo naret.
Pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 4422
22.10.2008 18:15:59   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

Očitno smo še edini, ki nismo v vrtcu.

Ne, niste ediniuser posted image , tud naš še ni v vrtcu, zdaj bo šel enkrat na cca. 2 meseca na neke delavnice, al kako se bi temu reklo-zdaj so imel glasbeno predstavo. Ja, pa lepo, da si se nam oglasilauser posted image
No, mi našmu ne pustimo v hiši dirkat s kolesom. Ga pa ima na terasi samo sam se še ne vozi z njim.
Zdaj pa spi, ker se ga kot kaže nekaj lotevauser posted image je prej imel 38,4 vročine, pa prav, da ga uho boli-revček ful jokauser posted image . Pa še ravn jutr ima kontrolo v Lj.-bo najbrž treba prestavt, bomo vidli kakšen bo jutri.

Lp, šibem-se Nik zbuja

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 15:50:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4424
24.10.2008 21:11:52   
goda13
Oj bambina, smo ni da ni zadovoljni, sam za spat jih nimamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?