|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 15:21:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: avguštine
3.9.2008 22:42:24   
sončnica13
živjo!
No, mi pa gremo na morjeeeeeeeeeeee, jupiiiiiiiiiiiiiii,...........čez 3 ure.  Komaj čakam, čeprov me pa zdaj mal skrbi, ker je Nik mal prahlajen ratal in mu z noska teče, pa zvečer je imel 37,9 vročine, upam da ne bo kaj hujšega-držite pesti.
Gremo pa na Pašman in je lastnica medicinska sestra, tako da je koj mal bolš. 

goda-nisn te vidlauser posted image , smo pa bli s Hyundajem.

No lepo se imejte, pa se pišemo, ko se vrnemo.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 13:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 13:06:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4304
6.9.2008 15:36:02   
goda13
Sončnica, lepo se imejte

Bambina a ti pa kar novoletne lučke že kupuješ? A bi rada pregnala poletjeuser posted image

Jaz se pa spravljam torto pečt, pa se mi ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 4305
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 16:45:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
6.9.2008 17:58:31   
goda13
Sej približno si lahko predstavljam. No, sej vem, da bo lepouser posted image

Ja, ne vem a imate tut pri vas tako model hladilnika, ki je skos prazenuser posted image user posted image . Bomo mogli naštudirat kakšnega, ki se sam polniuser posted image

Lepo pohajajte. Mi gremo pa k prijateljem na pizzo, samo se še nismo zmenil, kdo jo bo naredu, torta pa je že v hladilniku in gre tudi z nami, ker so teli prijatelji čist nori na moje torteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.9.2008 21:55:59   
goda13
jao, jao na 5 strani smouser posted image

To se pa že dolgo ni zgodilo

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
12.9.2008 15:31:24   
sončnica13
Hoj, hoj!
Mi smo se ponoči srečno vrnil, zdej se pa še nazaj klimatiziramo pa po starih tirih naprej.
Kaj več pa, ko bo več časa,........sam na kratko-imel smo se super!

Lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
14.9.2008 15:13:16   
sončnica13
Kaj je zdaj-ste zmrznileuser posted image
Sam je pa res obup zale temperaturna sprememba, še prejšnji teden smo se lepo sončli na plaži zdaj bo pa treba že bunte naštimatuser posted image user posted image user posted image . Vi že imate bunde za tamale? Mi smo jo prerasli, tak da bo treba it v nabavo. Kar ne morem verjet, da že pritiska mrazuser posted image .

Bambina- ti pa zgleda že komaj čakaš zimo in mraz, ko se že zdaj z lučkami zalagašuser posted image

Na morju smo v glavnem užival. Nik se je tud k sreči hitro pozdravu, oz. niti ni zbolel. Ta prvi dan mu je še ful z noska teklo, potem pa je čez noč fajn zakuhal, ampak zjutraj je bil pa potem že dober in naprej tud, tako da smo potem res lahko mirno užival. Temperature so ble tam okol 30 stopinj-v glavnem čez 30. Plaža je bla peščena (mivka+pesek), pa fino je blo, ker je kar dolg nizka voda kar je blo za Nika idealno. Je lahko mirno metal stvari v  vodo in jih hodil sam pobirat, nama pa tud ni blo treba pol kar naprej skakat pa pazit, da bi v globoko vodo šel. Gledat ga je blo itak treba skoz, sam vseen je mal drugač. Pa fini je blo, ker ni blo gužve in ni blo treba kar naprej opozarjat in gledat, da Nik ne bi na kakšno brisačo stopil.
Zdej moram pa še slike z aparata snet, da vam jih potem mal pripopam, da boste imel še foto dokazeuser posted image

goda- Al formulo gledaš?
daj prilimaj slike tort. Saj 'moram' jest tud še uno, ki sn jo za nečakinjo nardila-pikapolonico.

Lp

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 14.9.2008 15:22:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4310
14.9.2008 21:58:32   
sončnica13
Tu je zajček star 5dni, ki nam ga je uspelo rešit (ostale je zajkla pomečkala) ampak na žalost le za še 2 dni, nato je neko noč padel k zajcu in ga je doletela enako usoda kot ostaleuser posted image . Pa tak smo se že navezal nanj in ga hranil.

pikapolonica,...

Takole sem pa porinu atija v vodo user posted image  

zasuli so me v mivko

ko nisem bil na plaži sem letal za Feliksom,.......... to je zelo potrpežljiv mucek

poziram :)

in se šobim, ko me mažejo,..

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 16.9.2008 16:34:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4311
14.9.2008 22:24:16   
sončnica13
se opravičujem za prevelike slike, jih bom še enkrat prilimala-manjše, te pa upam, da bodo zbrisal

Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.9.2008 19:20:58   
sončnica13
No, upam, da mi bo tokrat boljše uspel :)

Tu je zajček star 5dni, ki nam ga je uspelo rešit (ostale je zajkla pomečkala) ampak na žalost le za še 2 dni, nato je neko noč padel k zajcu in ga je doletela enako usoda kot ostale . Pa tak smo se že navezal nanj in ga hranil.
user posted image
user posted image

Pikapolonica za nečakinjo
user posted image

Takole sem pa porinil atija v vodo,..... pljussskkkuser posted image
user posted image

Mami mi je zasula noge v mivko, ampak predenj je uspela poslikat so bile noge že proste user posted image
user posted image

ko nisem bil na plaži sem se zamotil s potrpežljivim muckom,...
user posted image
user posted image

Poziram,..
user posted image
in se šobim, ko me mažejouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 15.9.2008 19:28:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 22:34:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4314
18.9.2008 21:01:12   
goda13
Spet smo na tretji straniuser posted image

Lepe slike sončnica. No, vsaj na morju ste imeli mal lepega vremena. Zdaj je pa user posted image . Mene skos zebeuser posted image

Kaj zdaj bambina, a sam delašuser posted image

Ja, pa kje ste vse tadruge

Neposredna povezava do sporočila: 4315
18.9.2008 21:59:05   
sončnica13
Ja, res smo natrofli vreme. Je bl hud šok ko smo se vrnil. Bo treba v nabavo bund.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 22:25:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
21.9.2008 19:35:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.9.2008 20:01:20   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Kaj sedaj so vas prevzele volitve?

sploh neuser posted image

No, pri nas je po starem. Zdaj, ko je šla tašča v Ameriko delam samo dopoldne. Je kar mal čudno, ker sem celo popoldne fraj. No, sej je sam za 14 dni. Kimija sem vpisala v vrtec na igralne urice za enkrat na teden po eno uro. Sam morva še na zdravniški pregled. No, sej se začnejo šele v oktobru. Bomo vidli, kako bo. Kolikor je rad v družbi otrok mislim, da ne bo problema.

Sm se pa zadnje čase vrgla na ebay. Naročam že skoraj malo prevečuser posted image . Sm pa tamaumu naročila ferrari pumiceuser posted image  so ful hude, pol pa reče, da bo falali čevle obuuser posted image . Seveda user posted image  ni najbolj navdušen (beri pristaš mclarna) ampak, se bo že navadu.

No, da nam preveč težila

Imejte se

Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.9.2008 22:11:12   
sončnica13
Ojla!

goda-nova slikcauser posted image

Nika pa jutri peljeta naša 2 v vrtec za eno uro, ker imajo glasbeno predstavo Pozavnozaver in je tud za otroke, ki ne hodijo v vrtec. Upam, da mu bo všeč. Je pa to nek abonma, ki so ga to leto organiziral v vrtcu in ga izvaja TEATER ZA VSE.
bom potem poročala, kako bodo navdušeni.

lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 0:34:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.9.2008 18:37:10   
sončnica13
Samo na hitro poročam. Nik je menda zelo užival in je pridno sodeloval s ploskanjem in ostalim miganjem in ko sn ga vprašala, če bo še šel je rekel, da ja tako, je sigurno užival. Je blo pa menda zanimiv, da je proti koncu zmeraj, ko so nehal pet al pa govort vprašal, če je že konecuser posted image

Vidim, da vi2 kar velik pri eBayu kupujeta, jaz pa zaenkrat še nisem, kar nekak ne maram kupovat prek računalnika-sem staromodna.
Pa me zanima, kako je pa s plačilom? po povzetju? Kolk pa poštnina pride? Kaj pa kvaliteta? (očitno je ok. glede na to, da večkrat kaj kupita tam, a ne?

Lp, šibam

Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.9.2008 19:58:23   
goda13
bambina tut naš je ratal totalen pristaš nodija, ga gledamo kar na dveh televizijah naenkratuser posted image user posted image user posted image

sončnica lepo, da je Nik užival

No, jaz sem končno danes oddala vlogo za popoldanske urice. Zdaj pa moromo čakat, da dobimo po pošti datum začetka.

Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.9.2008 20:00:51   
goda13
De še jest dam mal slikc

Tako vozimo formulo

user posted image

Zdaj, ko je zunaj mrzlo vozimo traktor pa po stanovanju

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.9.2008 20:04:19   
goda13
sončnica, kvaliteta na e bayu je itak boljša kot naša, plačilo je pa preko pay pal računa, ki ga odpreš na e bayu. Ja pa ful dobro mal gledat, kaj vse imajo, pol te pa kar potegneuser posted image . Jest se morem kar mal nazaj držatuser posted image

Ej, kaj pa če bi se mi po doooolgem času spet kaj dobile? Zdaj ne bo problem lokacijauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!