|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
24.4.2008 10:36:47   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Moj avto je tudi pridelal eno buško user posted image user posted image

user posted image  a je hudo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.4.2008 13:35:25   
issa
ojej,..fejst?user posted image user posted image  kako pa se je to zgodilouser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.4.2008 21:07:36   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image ste se malo prebudile! Jest pa še kar spim.
jutri še zadnjič začnem delat ob 5-ih user posted image , v soboto si pa prosto vzamem-komaj čakam.
No sicer imamo v soboto zvečer koncert- vljudno vabljene!

Zgleda, da že pridno nabirate buške, mi smo jih nekaj sicer žr pocelil ampak nič hujšega-v beton se še ni zabil-do danes!

No, se moram mal pohvalt, da sem bla včeraj na masaži in moram priznat, da sem res ful uživala-je tak hitro minila tista ura, da kar verjet nism mogla-super res! Pa še z godo sva se po dolgem času vidle. 

Mi smo bli dons cel popoldne zunaj Nik sam leta sem pa tja, pa še tobogan sta mu včeraj ata in mama kupila, zdej pa sam drsa pa vmes mal v peskovnik šiba. Je prov fajn zdej, ko bomo lahko več zunaj, upam sam da nam bo vreme naklonjeno.
A greste zdaj med prazniki kaj na dopust? Mi letos ne, bomo kakšen teden poznej, ker je v toplicah (Čatež in Olimje) zdej vse zaseden. Ma naš možnost prek firme in je dost bolj ugodno.
Upam, da bo ta 1. maj bolj miren tu na rr-če se ne motim je bilo ravn lani, 'fajt' pri avgustovkah.

No zdej sn pa vse za nazaj not prinesla.
Lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 11:08:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.4.2008 16:29:03   
issa
user posted image ojla!
danes sem bla pa tako mokra....sma z tamalim ravno iz vrtca stopla pa se je vsulo..lilo je kot bi mu kdo plačal...midva pa avto na drugem koncu..user posted image user posted image user posted image

sončnica13 - kakšen koncer pa maš to?
ja mi ne gremo nič kam posebno, moja dva moška gresta dol v krško k babici pa dedeku,.jaz bom pa doma,ker me kar neki dela čaka....
uf jaz bi tudi tobogan našemu kupla,pa verjetno še ne ta mesec, sem pa razmišljala na kak peskovnik,..bi rekla jaz to mojemu atiju,bi on meni enga takega fajnega naredu..user posted image user posted image da bi se naš lahko fajn razkomotu!!user posted image user posted image user posted image
bambina- ja to se res lahko zgovi vsakemu, jaz sicer še nisem buške predelala (že trkamuser posted image ), sem se pa v tako majhno drevo not zapelala, ko sem parkirala,pa še to tako počasi da bi lahko rekla da sem se naslona...pa ni se poznalo čisto nič..(HB ker je to bil očetov avtouser posted image )...uf pa to je blo glih dan pred izpitom,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da jaz sem tud rahlo nerodne sorte!!user posted image user posted image user posted image user posted image  bi lahk klub odprli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 23:11:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.4.2008 7:30:04   
issa
super bambina, kakšen pa je ta nov avto?

Neposredna povezava do sporočila: 4057
   [Brisano sporočilo]
27.4.2008 14:33:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
28.4.2008 14:06:56   
issa
user posted image  user posted image       user posted image  hehe..
zanimivo,....jaz tudi študiram da bi mojo škodo prodala..user posted image  pa kaj druga nabavla,heh pa ni dodatnega kapitala.user posted image ..
in ostale kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 4059
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 21:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
30.4.2008 8:00:34   
issa
heheh kako škodo? škodo na avtu ali avto škoda....jaz mam oboje..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 13:42:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
30.4.2008 16:38:17   
issa
ja jaz tui felicijo. ono veliko verzijo...je pa moj ograjo čohnil,..dva dnio za tem pa enega  odzadaj rahlo kušno,..tako da se pri meni škode najde,.avto in na avtu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4063
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 19:32:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
   [Brisano sporočilo]
2.5.2008 10:00:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.5.2008 14:39:29   
issa
dober dan!!
kako ste se imele?
sem šla sama z kolegico na kresovanje,ko sta moja moška doli v krškem,pa morem čert da mi je že pošteno dolgčas brez njiju!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4066
3.5.2008 12:48:58   
goda13
Ojla!

Da se še jaz oglasim po dolgem časuuser posted image

V nedeljo smo bili v živalskem vrtu. Navdušenje na viškuuser posted image . Je božal ovčko in bil čisto navdušen, dokler se vanj ni zaletela ena velika ovca. Najbolj aktualna pa sta še zdaj slon in žirafa.

Prvomajske praznike smo izkoristili za generalno čiščenje stanovanja, pa za preureditev mojih korit z rožami pred hišo. Šli nismo nikamor, ker raje uživamo doma in pred hišo. Končno imamo malo lepega vremenauser posted image

Lep dan

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 21:45:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 23:44:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.5.2008 20:37:08   
issa
ah spet smo nekam padle...user posted image user posted image
no kako ste kaj? mate že vse v načrtu kam za poletni dopust?
uf dolgčas mi je,..se vidi ne........user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
   [Brisano sporočilo]
10.5.2008 22:11:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.5.2008 22:24:44   
sončnica13
Ojla!

Maša je pa ful velika . Tud pri nas je aktualno pihanje.

No, malce na hitro,...........
Vrt smo preštihal, pa mal zasjal z zelenjavco, v ponedeljek pa končno mal na dopustuser posted image Gremo namreč za  dni v terme Olimia.  Zdaj sam še upamo, da nam bo vreme naklonjenouser posted image .
no, grem zdaj že mal pripravljat stvari za s seboj.
Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 4072
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 14:07:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
13.5.2008 20:31:27   
goda13
Ojla

Da se še jaz malo oglasim po dolgem časuuser posted image

Mi smo po starem. V petek smo imeli eno hudo v bani. Si je prebil očko spodaj in zgoraj, da bi blo treba šivat, sam smo raje pustili in danes ima že kar lepo zaceljeno. Je blo pa kar napetouser posted image . Jah, vsaka stvar je nekrat prvičuser posted image . Zdaj bomo vedeli kako bo naslednjič...

No, jaz sem bla dans frajuser posted image

Kako ste babe?

Neposredna povezava do sporočila: 4074
13.5.2008 23:26:52   
stuhica
ojla,

vidim da tukaj ste še vedno aktivne avguštine!

Midva z lumpom sva doma Alvin ima norice! Kriza me ubija tale karantena. Drugač sem pa v pripravljanju na zadnji izpit na faksu, se morm mal pohvalt.

lp se beremo kaj več upam da mi bo uspelo, se kaj oglasit bolj pogosto!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......