|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:14:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: avguštine
8.5.2007 23:19:32   
beba76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem postala zvezda večera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.5.2007 23:21:07   
goda13
user posted image user posted image  pa ne sam večera user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:21:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
8.5.2007 23:24:23   
beba76
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 330
8.5.2007 23:25:11   
sončnica13
Se morem vsake tolk cajta mal vsilt vmesuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beba76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem postala zvezda večera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam takrat pa ni blo tolk smešn!!! Groza

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:25:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:34:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 333
8.5.2007 23:34:40   
goda13
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
8.5.2007 23:36:07   
sončnica13
Zgleda, da ne bo kmet ampak računalničaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:36:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 23:37:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
8.5.2007 23:38:15   
goda13
Se bo mogu pa na kmetijo preselit, če bo hotu bit kmetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
8.5.2007 23:38:16   
beba76
Sončnica, mas prekleto prav, a zdaj nisem več zatežena in zategnjena zaradi tega in se dobro zavedam, kako srečo sem imela in kaj je dala moja mama skoz. Pa saj ni  smešno....pa se vseeno smejim - menda zato, ker je tak konecuser posted image

Goda, a maze računalničarja?user posted image

Grem, moj me že čaka, je že luč ugasniluser posted image user posted image user posted image Le kaj ma v planu? Jaz sem patableto vzela in mi ni...

Nočko!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.5.2007 23:39:20   
goda13
Tut jaz grem, ker naš že spet spi na kavčuuser posted image  počiva med reklamamiuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.5.2007 1:04:49   
sončnica13
Pa ne, da že vse spite?user posted image user posted image user posted image
Jaz tud grem zdaj, sem malo slike urejala v računalniku,.....

Lahko noč!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.5.2007 7:00:46   
lampica
Dobro jutro čvekice!

Ni čudno, da ob takem času nobene ni, če tako v pozno noč čvekate. Jaz imm takrat že odspanih tri do štir kiticeuser posted image user posted image .

Joj jz nisem več tak ponočnjak kot sem včasih bila. Očitno me je nosečnost in zdaj porodnišk čist polenila.

Goda- user posted image user posted image user posted image teb za telovadbo. Mene ko bi kdo doma spodbujal k tej zadevi, bi mogoče imela več veselja. ali pa da bi imela nekoga kje blizu, da bi skupaj telovadila. Neki časa sem tud jz hodila na aerobiko. Pa sem nehala je bilo tudi 2x na teden pa šele ob 20uri, ko že jz v pižami skačem. Kimi j epa doberuser posted image . Zgleda, da bo obvladal sodobno kmetijstvouser posted image user posted image .

Beba-tole se ti je pa res dobr iztekluser posted image user posted image user posted image .

Pr men so tudi vidne strije, med nogami in po bokih in malo pod trebuhom. Sicer res že bledijo, pa mi ječist vseen. spravla se bomv dvodelne kopalke.

A pol to s tabletam drži, da ti no pol več tulk douser posted image . jz sem jih nehala jest. Do zdaj še nisem našla ta pravih, itak bomo pa v prihodnje še kakega user posted image  naročil in ko bo , bo!

Dans se načvekajte, pa ne preveč,ker vas bom brala šele zvečer ali jutri.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 342
9.5.2007 7:53:22   
beba76
SONCNICA, pa si res samo malo urejala slike, po uri sodečuser posted image Zdaj pa še drnjohaš, a?user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.5.2007 7:59:12   
beba76
LAMPICA, jaz mam tudi vsak dan namen biti ob 20 v pižami, pa mi ne rata in ne rata. Čez dva tedna mi menda bo, ker gre moj za 7 dni na potope in bom lepo sama z mojimi razgrajačiuser posted image .  In takrat se bom kar vzporedno z njimi zrihtala. Glede tablrt so pa ble meni Trinovum v redu, zdaj pa močno razmišljam o hanzaplastu (obližuser posted image )

GODA, tvoj ma pa rad ta kavčuser posted image Malemu pa pustite prosto izbiro - če bo kmet, bo kmetuser posted image user posted image user posted image user posted image Tu okrog nas jih je polno, žal pa mi nimamo nič zamlje, da bi pol midve že kar zdaj kupčijo skleniliuser posted image user posted image

Grem, ker mam malo v rokah in je tak namogoče tipkatuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 15:32:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
9.5.2007 15:49:41   
beba76
Sem bila pri zobarju in so mi pulili zob, ki je rastel v sinus. Bolelo ko 100 user posted image  (razmisljam, če bi šla še enkrat rodit ali pulituser posted image ), tak da sem samo javkala na stolu. Menda ni injekcija prav prijela. Po vrhu vsega pa še mi je ena korenina notri ostala, tak da zdaj lahko samo upam, da bo sama od sebe ven prišla (itak ne bo), če ne pa grem v ponedeljek na kirurgijouser posted image user posted image . Aja, pa če se rana ne bo zacelila, grem tudi tja na šivanjeuser posted image

Torej danes me več ni na forumu, ker se grem zdaj tablet nažret in v posteljo.

Lepo bodite in mislite nameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
9.5.2007 21:11:04   
sončnica13
Beba-mislimo nate!!! Upam, da te ne boli prevečuser posted image , to je zame najhujša bolečina-če me zob boli,....

Jest sn bla pa januarja pri zobarju in je rekel, da se vidmo čez 1 letouser posted image , če ne bo prej kašna potrebauser posted image .

Včeraj sem se pa res zamudila s slikam-še zdaj ne morem verjet kako se je Nik spremenil,...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.5.2007 21:32:48   
sončnica13
No morem poslat nekaj slik, da vidite razliko,...pa sej itak veste kako je s tem,...

Tale je še s porodnišnice
user posted image

Tu smo pa že doma

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 9.5.2007 21:39:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 348
9.5.2007 21:46:25   
goda13
Še naša čist taprva slika

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 349
9.5.2007 21:48:36   
goda13
sončnica-na uni sliki iz porodnišnice ne zgleda prav nič Nik, na unih ko ste pa že doma je pa isti kot zdaj

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?