poliloni -> RE: slinavka (3.5.2007 15:25:26)
|
Joj se mi smiliš! Ker smo šli skozi to nekaj tednov nazaj..GROZA... Mislim, da ni hujšega kot pa to. Pri nas je bilo stanje katastrofalno! Jedel ni nič oz. samo enkrat dnevno juho (hvala bogu sem imela kar nekaj goveje juhe v skrinji), tako da sem mu potem vsak dan dala en velik krožnik - drugega sploh ni hotel! Vanjo pa sem mu malo gresa zakuhala ali pa polente, da je bila malo bolj gosta, po nekaj dneh pa tudi že nudeljčke. Pa še malo korenčka in mesa z juhe sem mu na zelo drobno narezala, av začetku tudi tega ni mogel pojesti. Za hrano ni toliko panike, glavno, da pije (pa ne sladko ali kislo, ker ga bo še bolj peklo), pri nas je pil čaj - po slamici, ker ga je vse ostalo motilo.... Pa vročino mu nujno zbijaj (svečke, kopel). Za mazat smo mi imeli nekaj kar so nam v lekarni zmešali in pomaga le toliko, da mu malo omrtvi te razjede v ustih. Jaz sem dala na palčko za ušesa in mu mazala (seveda se je grozno upiral), a potem ko mu namažeš ga manj boli in takrtat je najbolje da mu daš za jesti! Smo pa rabili dober teden da se je stanje toliko izboljšalo, da je jedel in da smo ponoči vsaj malo spali! Držim pesti, da bo lažje kot pri nas in da bo čimprej bolje!
|
|
|
|