sonček balonček -> RE: ZASKRBLJENA VSAK DAN (5.5.2007 7:29:55)
|
Pozdravljena! Tudi moja prva nosečnost se je začela podobno. V začetku 7. tedna sem se ponoči zbudila v luži krvi, kri je kar tekla, ko sem vstala. Šla sem v bolnišnico, tam se je kri ustavila. V bolnici sem bila 3 dni, dobila sem injekcijo proti krčem, dabroston. Ob odpustu mi je bilo rečeno, naj bom 3 tedna doma, potem pa pregled pri g. In nič naj se kaj posebaj pazim, le spolnih odnosov ne. Tudi Pušenjak pravi, da se splav zgodi, in nanj v prvi triadi nosečnosti ne moremo vplivati z mirovanjem. Ker nisem popolnoma mirovala so se rjavi izcedki ponavljali, na pregledu pri g. po 14 dneh je bilo stanje po UZ zelo slabo. G. skorajda ni imela upanja (hematom), srček pa je bil. Rekla je, da se bom izmazala le če bom popolnoma mirovala. To pomeni samo na wc. KO sem jo ubogala, se je zadeva počasi pomirila. Tam nekje v 11 tednu sem pričela s sprehodi in se je točno opazilo, da če sem se preveč naprezala, se je rjav izcedek pojavil takoj. Torej - svetujem ti popolno mirovanje! Če le gre! Želim ti vse najboljše s tvojo pikico.
|
|
|
|