|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi ve storile?
3.5.2007 9:11:18   
valči
Spet jaz s svojimi težavami.Že en teden imamtemnorjave izcedkeoz.temno kri,ki je je čez dan malo,ponoči in zjutraj pa veliko.In sicer to je hematom,ki ga imam pod posteljico,ki se očitno lušči.

V ponedeljek sem ginekologa klicala in je rekel,da če se poveča iali če pridejo krči,naj pridem na pregled ali v bolnico.Vikend je pred vrati in me je strah,da se poveča,potem pristanem v bolnici in tam ostanem,vem,da me ne bi dali domov.

Sedaj pa se odločam,ali iti danes h gineklogu,ali čakati do ponedeljka,ko imam kontrolo.

Prestrašlo me je danes ponoči,ko sem se zbudila v krvavi pižami in na posteljo je prišlo,pol sem šla na wc,pa je bila vsa školjka krvava.Sedaj pa koraj nič.
Kaj mi je storiti,naj čakam ponedeljek,ali se naj spokam na pregled nenaročena popoldne?Ali sem čudna?

Prosim za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi ve storile?
3.5.2007 9:12:55   
cmokec
Jaz bi šla danes na pregled.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2007 9:13:11   
Splet.Ka
Jaz bi kar šla. Zgubiti nimaš kaj.

Jaz sem v takem primeru vedno kar šla tja. Drugače so me vedno odslovili že po telefonu.

In vedno se je izkazalo, da je bilo prav, da nisem odlašala. Tako da moj nasvet: pojdi!

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2007 9:19:09   
mmž
Jaz bi na tvojem mestu šla kr danes. Glej, če ne bo nič boš pomirjena in boš mela lep vikend, če bi pa slučajno mogla it v bolnico, pa tud kaj ti predstavljata ta dva dni, ko pa boš pol mela celo življenje svojega sončka!!!!!!!!user posted image
Pa še , a se ne bi obtoževala, če npr. ne bi šla na pregled, pol pa bi ti v pon. povedal kaj slabga, če bi pa prišla danes bi pa bilo vse O.K.
Vem mal sem zakomplicirala ampak upam da boš zastopla, kaj ti hočem povedat user posted image

L.P. in upam da bo vse O.K.

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2007 9:59:22   
Anonimen
na tvojem mestu bi odšla kr danes, pa četudi bi morala ostati čez vikend tam! tisto boš pa že potrpela in preležala...bolje to, kot pa da se med vikendom kaj poslabša, a ne???

(odgovor članu mmž)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2007 10:33:49   
madela
Tudi jaz ti svetujem,da greš kar danes do svojega g. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2007 10:55:35   
Daschi
te popolnoma razumem.ko sem bila jaz drugič noseča in sem zaradi krvavitev ostala v bolnici, sem bila čisto paf, ker me je doma čakal 1,5 letnik. Ko bi vsaj kaj lahko ukrenili tam!!! tako pa samo ležiš in čakaš...To pa lahko tudi doma. No, takrat sem jaz podpisala, da hočem domov, ker če bi bila še eno noč tam, med tistimi depresivnimi stenami, bi najbrž res bilo kaj narobe.
Fino je pa, da ti vsaj UZ naredijo, dase prepričaš, da je vse ok. saj morda te pa ne bodo zadržali....
Skratka, srečno, držim pesti, da bo vse dobro!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2007 11:06:31   
majas
Ti kar pojdi na pregled. Boš vsaj manj v skrbeh!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2007 12:01:42   
valči
Hvala za nasvete,res se odpravljam,ko pridem,pa javim,kako je bilo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2007 12:08:13   
eva1
Ja seveda le pojdi in srečno!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2007 21:58:30   
madela
Valči,držim pesti,da je vse v redu. Javi kako je bilo pri G.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2007 11:39:48   
valči
Otrok se normalno razvija,kar je najvažnejše,sem v 16.tednuuser posted image ,polovico hematoma je že šlo ven,polovico še ga je.Najbolj me je prestrašilo dejstvo,da je še vedno možnost izgubeuser posted image ,to pa zato,ker se hematom drži plodnika.

In če z krvavitvijo plodnik poči,odteče voda in otrok nima več možnostiuser posted image user posted image

Vse,kar lahko storim je,da strogo mirujem in nič ne delam,tako kot že lep čas počenjam.Najbolj hudo mi je razložit mojima otrokoma.Ampak midva z malim sva borca in se ne dava.Lahko sem srečna,da sem doma.

Sem za las ušla bolnici,ker sem obljubila,da bom strogo mirovala.

Držite pesti za najuuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2007 11:43:40   
madela
No pol pa le miruj in resnično upam,da se to kar opisuješ ne bo zgodilo.
Držim pesti,vidva pa le ostanita borcauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2007 11:45:24   
Splet.Ka
Uff. Sama sem pol nosečnosti preležala, pa nobenega otročka še nisem imela.

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2007 13:06:10   
Daschi
Valči, držimo pesti!
vse bo dobro!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2007 13:58:47   
Anonimen
Valči držim pesti!

Počivaj pa predvsem POZITIVNO RAZMIŠLJAJ!

Vso srečo!

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2007 14:50:08   
cmokec
Ojoj. Pridno počivaj. Ker če zaradi otrok ne boš mogla, je bolje, da si v bolnici. Ker doma vstaneš 100x, pa se sploh ne zavedaš. V bolnici pa nimaš drugega, kot ležati in gledati v strop. Jaz bi se zato odločila za bolnico.

Pa srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2007 16:17:35   
NELY00
Valči tudi jaz se pridružujem vsem najboljšim željam in vem da ti bo uspelo.Tudi jaz sem ena izmed tistih ki mora strogo mirovati pa sem komaj v drugem mesecu ampak za naše male pikice bo čas že nekako minil.Lep pozdrav

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2007 16:27:06   
kodrana
valči močno stiskam pesti za user posted image . bomo vse pridno počivale, da bo z našimiuser posted image dobro. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2007 16:32:15   
mamuška
valči, držim pesti, da bo vse Ok, se pa nekako strinjam s cmokcem: pri dveh otrokih je zelo težko 100% mirovat. Sama sem imela ogromen hematom po dposteljico, pa se je na koncu vse dobro pošlo, vendar sem vstala samo za na WC in da sem šla s kavča v posteljo, nič več. Nimaš pa nobenega vpliva, kako in kdaj se bo hematom sčistil, žal. Če ugotoviš, da doma premalo miruješ, pojdi v bolnišnico, kakor se kruto sliši, vendar za ostala dva otroka lahko še kdo drug poskrbi, za tega v tebi pa samo in edino  - ti! Vso srečo!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?