obhajilo - darilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

bibabubabaja -> obhajilo - darilo (2.5.2007 22:08:02)

Kaj kupiti za darilo za obhajilo? Za fanta. Sem pa krstna botra - torej predvidevam, da je še toliko pomembneje.
Prosim pomagajte. In kakšna naj bo vrednost darila? Sploh nimam občutka in pojma, kaj se kupuje...
Hvala!

mmž -> RE: obhajilo - darilo (2.5.2007 22:11:10)

Sedaj pa še meni svetujte! Sem v istem položaju, samo da za punčko! .........ZLATNINO ?

majas -> RE: obhajilo - darilo (2.5.2007 22:39:24)

Sicer vam anevem svetovti, ampak vem da si dnašnji mladi predstavljajo da morajo za obhajilo dobiti nevem kaj vse (eno motor, drugi kolo, treji...) oh in sploh...
Jaz sem za tisto skormnejšo varianto ker za mene ni obhajilo nekaj "aha hodim k verouku samo zato da nekaj dobim"
Tako da bi tudi jaz kako zapestnico in kako malenkost zraven pa naj ostale predlagajo...
LP

paris -> RE: obhajilo - darilo (3.5.2007 7:20:11)

Mi smo hčeri od moje prijateljice podarili ene fensi uhančke in par drobnarij, moj sin je pa dobil večinoma denar in knjige. 

tehnofil -> RE: obhajilo - darilo (4.5.2007 10:46:27)

IZVIRNO SPOROČILO: bibabubabaja
Kaj kupiti za darilo za obhajilo? Za fanta. Sem pa krstna botra - torej predvidevam, da je še toliko pomembneje.

Ker si krstna botra, nisi birmanska. Zato je primerno, da mu kupiš bolj "skromno" darilo. Mora pa imeti versko vsebino. Za birmo? mmmm. npr.
Sveto pismo - Študijska izdaja
http://www.drustvo-svds.si/ssp-stud.htm

Živa73 -> RE: obhajilo - darilo (6.5.2007 16:48:42)

mi gremo letos na dve prvi obhajili - oba sta fanta. enemu bomo podarili rolko, drugemu skirco. sta oba zelo športna fanta pa se nam to zdi čisto primerno. sicer so pa zelo popularne ročne ure.

tonja -> RE: obhajilo - darilo (19.5.2007 15:57:10)

Mi pa gremo jutri na obhajilo in bo fantič dobil album za slike (gor so labradorci - želi si ga imeti), pa enga angelčka - svečko, nato pa še voščilnico in v njej denar.

Anonimen -> RE: obhajilo - darilo (19.5.2007 19:29:28)

kupi mu kaj kar si sam želi, vprašaj starše!

Anonimen -> RE: obhajilo - darilo (19.5.2007 19:42:23)

Verjemi mi, najbolj veseli so denarja. Mi2 tudi greva na obhajilo k dečku, ki sva mu krstna botra in bova dala denar[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa še neko malenkost zraven

bamby -> RE: obhajilo - darilo (21.5.2007 16:57:14)

Mi smo tudi včeraj imeli obhajilo in mu je mož boter. Podarili smo mu denar v voščilnici.

Stran: [1]