poliloni -> RE: Aptamil (4.5.2007 22:10:51)
|
Predlagam, da kupiš pregomin, če boš kaj dodajala (in nujno spravi račun, saj če vam kdaj dokažejo laergijo, dobiš povrnjen denar!). Sicer je bila palahko še kakšna druga sestava mleka kriva ali kaj drugega (dobila skozi tvoje mleko), ampak ne glede na to bodi previdna tudi ko boš začela uvajati razne kašice in vedno kupuj tiste, ki se mešajo z mlekom (tvojim ali pregominom) in nikoli tistih, ki se mešajo z vodo (te imajo že noter mleko!). Predvsem pa brez panike, ker otroci to prerasejo ali pa se preprosto navadiš živeti s tem (naš je star 20 mesecev in mu al. na KM še ni popustila, a bo že). Pa še nekaj: Če boš otroku dala Pregomin - ne poslušaj vseh teh na forumu, ki pravijo kako ogabno in oh in sploh zanič je to mleko! Zanič je za nas, ki ga nismo vajeni! Otroku morda v začetku ne bo prav vseeno, če boš zamenjala svojega z njim, a vseeno ga bo hitro sprejel. Tako, da izgovor, da ga zato ne pije, ker ni dober, odpade! Saj otrok nima prirojenega okusa za to!!!!! Ko sem mu ga jaz prvič dala sem ga delala z velikim odporom, ker sem že na forumu prebrala kako grozno in ogabno in sploh ne vem kaj še vse je to mleko... Niti slučajno se stem ne strinjam, saj se naš malček pri vsako jutro, ko odpre oči dere iz postelje: MLEKO!!!!! Mami MLEKO!!!! Pa na zdravje![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|