Noč čarovnic (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Noč čarovnic (17.10.2004 18:37:44)

alias Halloween..:)

Rabi ideje za okrasitev stanovanja & kakšno idejo glede kostumov in čes apodobnega in hrane. Vem, da so bile tam okrog puste ene debate, v katerih je blo nekaj v tem smilsu...

Bivše sošolke bomo namreč imele zabavo...:)

:sloncek::kava::bravo::hudicek::zmeden2::rozica:
lp,:fis:

Pia73 -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:21:04)

Jaz sem pri najboljšemu sosedu kupila tak venček za na vrata za 500-600 SIT. Pa včeraj sem v Merkurju kupila tako malo bučko v katero lahko daš čajno svečko za 250 SIT. Predlagam pa ti še cenejše variante: domače buče, sedaj jih je polno,.. pa kakšno koruzo morda, pa kakšno rjuho, ki je odslužila svoje prebarvaš v črno in potem malo dekoriraš,.... Povej na koncu kako si uredila!

Lp Pia73

Anonimen -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:24:15)

Nekje bi morala imeti še lampinjon bučo...Imele bomo jasno tapravo bučo izrezljano:) Drugače pa zabava ne bo rpi meni, ampak pri sošolki, samo jaz ji pomagam vse skupaj uredit:) Upam, da bom vzela foto s sabo (če bo sestra posodla) da bom mal pofotkala.

Mam pa drgač utripajoče buče za na glavo-smo jih včeri v Italiji kupil:)-

Anonimen -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:29:33)

Pa kakšno idejo za kaj za pojest rabim...:zmeden2:

Pia73 -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:32:07)

Na takih zabavah se najbolj obnesejo kakšni obloženi kruhki, kakšno enostavno sladko pecivo, pa slano pecivo ne sme manjkati,... Glede pijače pa,...mislim da alkohola še ne morte kupit, kajne,...:)-:)-:)- Vidim pa, da si za dekoracijo itak že poskrbela! :bravo::bravo::bravo:

Lp Pia73

Anonimen -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:33:59)

Sem mal nerodno napisala- kaj kej tazga sladkega/slanega, d abi blo kej v zvezi s halloween...ne, alkohola pa ne bi pila:)-:)-:)-:)-

Mah, še zmer ne vem s čim bi še okrasil...razmišljam o lučkah- da se jih ''obleče'' v papir- tiste za na novoletno jelko....hmmm...

Pia73 -> Noč čarovnic (17.10.2004 19:37:24)

Ja, bo treba malo kakšen tuj program za ideje pogledat, sicer jaz nisem nekako dobra v tem, veš,...

LP Pia73

Lepa Ana -> Noč čarovnic (17.10.2004 20:15:07)

Fiši, v zadnjem Ateljeju je recept za pito bučnico - to bi bilo po mojem v stilu, a?! Če te zanima, ga pretipkam.

Anonimen -> Noč čarovnic (17.10.2004 21:39:31)

Aha. A pa je to dobr, oz. a bo to kdo jedel?:ups:

malika -> Noč čarovnic (17.10.2004 21:53:23)

Ribica imam revijo v tem stilu-okraski. Če hočeš ti jo pošljem, ker je v njej kar precej luštnih in dobrih idej.Pošlji naslov.

Seven* -> Noč čarovnic (17.10.2004 22:41:50)

Eno buco izdolbi pa daj na okno, pa svecko noter...

Looks evil!!

:bravo: :bravo: :bravo:

willma -> Noč čarovnic (17.10.2004 23:14:40)

Ola!
Meni pa je še vedno všeč klasična črno-oranžna kombinacija za halloween;)
Dobra fora so mi pajkove mreze zavezane iz bele volne, netopirčki izrezani iz črnega kolaža, pa smileki ko imajo namesto ust napisano boo,...
Za jest pa tudi lahko kombiniras črno-oranžno, npr. za sladko koščki čokolade s suhimi marelicami ali pomarančami,
za slano pa kakšni črni krekerji ali kruhki s paštetko ali namazom ki je bolj oranžkaste barve.....(pustiš glavi da razmišlja o črno-oranžni hrani:)-

To je pač moj predlog, ker je meni všeč:ups:

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

Anonimen -> Noč čarovnic (18.10.2004 16:23:32)

Buča bo itak...brez buče ni halloween:) Tole o čokladi in marelicah/mandarinah mi je pa všeč:)

Pupica -> Noč čarovnic (18.10.2004 17:47:05)

Ja jaz sicer še nisem imela oz.bila na zabavi za Noč čarovnic, smo se pa 2 leti nazaj 4 kolegice oblekle v čarovnice in šle mal vn v en klub.Res smo se mele noro, čeprav nas je pa folk gledal kot da smo marsovčki.
Lahko pobrskam za slikicami, pa jih skeniram če želiš kako idejo ?
:muca:

Anonimen -> Noč čarovnic (18.10.2004 19:38:02)

No dej, pupica:) Bom full vesela:)

Stran: [1]