še nekaj (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> še nekaj (17.10.2004 18:21:45)

:zajcek:.

najprej pozdrav punce.
nekaj bi vas še vprašala:
- ali uhančki v popku res uplivajo na zanositev,nekje sem že zasledila da je popek mesto kjer se veliko dogaja.jaz sem uhanček dala ven glih 1 mesec nazaj,prav zarad tega.
- pa še nekaj mi ni jasno:ali je res da ženska zanosi samo med ovulacijo?moja kolegica je takoj po M!!!POL pa ni več ker je glih tko pršlo
- zadnje čase se mi delajo mazolčki,pa nevem zakaj??:(
ali imam mogoče preveč hormonov??samo nevem katerih??

lp od Naje:muca:

dory -> še nekaj (17.10.2004 18:25:41)

Oi,

uhancek ne vpliva na zanositev...se nikoli niti nisem slisala kej tazga...ovulacijo pa imajo zenske razlicno, nekje sem brala da ni nujno samo tam cca dva tedna po M... btw jaz sem zanosila,ko sem pozabla tabletko :zmeden:

Tko da cim manj se obremenjuj z dojenckom in uzivaj vsak trenutek zivljenja...bos vidla,da te bo nekoc presenetilo,ko bos majmanj pricakovala..

drzim pestke zate :)

naja78 -> še nekaj (18.10.2004 9:09:48)

živjo.
ful ti hvala.pomoje je res pri vsaki drugače.dej mi pa neki povej??!!
ali se med:nosecka:počutiš švoh jaz sem zadnje dni mal švoh,telesno mislim ne v trebuhu. M sem dobila kot ponavadi.vedno traja 2 dni,pa tud test sem nardila 2 dni pred M,bil je neg.
ne bom več na nč študirala ker me že psiha hvata.
bodi pridna pa še kaj se oglasi.

NAJA:muca:

dory -> še nekaj (18.10.2004 15:47:59)

Hm ja si mal svoh...jaz se spomnim, da mi je ful pasalo spat...pa v trebuhu je bil tak cuden obcutek...kaksen dan se pocaki pol pa se enkrat naredi test..

Jaz sem mela tud uhancek...pa sem ga v cetrtem mesecu nosecnosti dala ven,ker sem se bala, da se mi bo kej grdo poznal pol...

drzim pestke zate :)

naja78 -> še nekaj (18.10.2004 18:56:58)

hvala Tejči.

Mi je odleglo.če bo kaj novega ti sporočim.
čuvaj se. NAJA 78:zajcek:

dory -> še nekaj (18.10.2004 20:01:49)

Vazi....drzim pesti :)

Stran: [1]