filipinka -> Široko previjanje, temperatura..... (17.10.2004 16:09:09)
|
Pozdravljena Aly! Še enkrat, čestitke :rozica:. Naš Filip bo jutri star 14 dni. Iz porodnišnice sva prišla že četrti dan po porodu ( rojen v pon., v čet. ob 12.00 sva bla doma) in ti povem da smo imeli vse polno vprašanj. Zdaj smo se končno malo ujeli in najin ati gre jutri v službo. :((Bova videla kako bo, ko bova sama!:zmeden2: Torej glede temperature-isto kot pri vas, meni je bilo vroče, on je pa trdil, da je prehladno. Zdaj imamo ponoči in podnevi, nekje med 21 in 22, ko pa se umivamo pa dodatno segrejemo na 25. Meni se zdi zdaj ful prijetno, po celem stanovanju je enaka temperatura. Naš Filip ima čisto vredu kolke, zato mi v bistvu sploh ne bi bilo treba na široko previjati. Jaz mu dam pampersko, čez pa eno tetra pleničko in povijalno, da mu je bolj toplo in da mamo kaj prijet, ko ga cartamo. Se mi zdi, da je samo pamperska premalo. Glede Štorkelj pa nimam izkušenj, ker nisem navdušena nad pranjem (ga je že zdaj dovolj)! Zdaj pa brž cartat našo malo štručko!:sloncek::sloncek::sloncek: Lepo se mejte! V. in mali Filip:muca:
|
|
|
|