|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s primorska
31.5.2007 14:02:19   
Vesna
tudi val je prehlajen,ponoči ne more dihat in se zbudi še večkrat kot ponavadi.se že dviga ob predmetih,sem mu kupila hojico in prav veselo dirka z njo,kadar mam jaz kaj za počet in ga ne morem gledat.
user posted image
val noče pit po flaški,mam že 3 različne,od aventa silikonsko,od chicco iz kavčuka,in danes sem mu še kupila od nuka v obliki prsne bradavice,ma ni šans.mal ome skrbi,ker je vroče,in bi blo dobro da bi pil,tudi plenica ni bila lepo mokra včeraj,pa še malo vročine je mel.
zdaj ko plazi pride povsod in se ful sam zamoti,veliko smo zunaj,v glavnem smo fajn.
popldan grem rezervirat dopust,gremo v hotel v šibenik,malo me je strah ker je daleč,.sem bolj panične narave,dejte mi kak nasvet kako naj neham skrbet.
bambina tudi meni gre ful za jest,sploh kadar se val  večkrat doji še čez dan,kile ne grejo nikamor,kmalu bo pa reba oblečt kopalkeuser posted image .
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
31.5.2007 23:18:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
1.6.2007 0:48:31   
* Mateja *
Dns sem bla na praksi u vrtci in vam povem, da so vsi mulčki kašlali in šmrkali!! Tku, da ne se čudit, če so naši mulči bolani!! Mwj n vem ki je zbwolu, sicer je že bulši, ene 2 dni je bil bl bwogi, ma dns je žj šou wn!!

Janja77, sam zate prow po domče napisnu, ma pomwojw čw si bl dulanka, mwrš govort mal drgači ku jst ku sm wajduka!!! Hahahaha

Lhko nouč babe!!!Do zdej sm tipkla seminarsko, zdej imm pej zdwosti rčunalnika!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 19:50:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
1.6.2007 22:38:20   
trixi
Čau punce,

končno da se malo oglasim. Mi smo bili prejšnjo nedeljo na RR pikniku, je blo prou fajn. Sva se glih z mojim user posted image  pogovarjala, da v bistvu smo se ful zaštekali z ljudmi, ki jih v bistvu sploh nismo prej poznali. OK, jaz že malo tu s foruma, on pa totalna nula. Sicer nas ni blo glih dosti, ma ravno dovolj, da lahko z vsemi mal počvekaš. Itak da pole najdeš koga, k ga skori poznaš al maš neki skupnega. Midve s pikec sva obujali spomine na srednjo šolo, samo z moje strani bolj v stilu: "A ko si ti hodila je še učil ta in ta?" Jah, moj emšouser posted image . Ribica je ena taka special pupa, ma fanta, k ma otročka že od prej in tamali tudi živi pri njemu, oba sta taka zlata bitja. Bi morale videt frizurco od tamale od hience, bokoli da dol padeš, pa Danaja od Romane, ena taka mala princeska. Pa še en Timotej, mah, vsi so ful dobri no.
A, da vam povem, ku sem jest pilot. Se peljem danes po AC, pada dež in panikaaaa, ne dela brisalcuser posted image  tiščim dol uno ročko, pole pa ugotovim, da je to žmigovc ccc. Pa mam izpit že ulala let, tale avtek pa dve leti in z njim prevoženih ene 60ooo km. Ma, če ste vidle danes slučajno en avto, k se trudi prehitet samega sebe al pa ograjo sem bla to jazuser posted image .
BTW, veste da je po novem radar oz. una škatlca, k nikol ne veš, če je radar noter na AC iz smeri Wajdovšne proti Gorici pri črpalki OMV . Ne jim dat zaslužit po nepotrebnemuser posted image
Ala čau, da me ne vrže ven

Neposredna povezava do sporočila: 205
2.6.2007 0:44:55   
* Mateja *
Ojla, ja jst sm zmjri taku pozna! Kej češ, imam mal obrnen ritem. Zjutru mal pospim, zvečer pa pospravlam, dejlam za šulo in surfam po interneti in si zraven perem zobe ne pol ure in še zmjr so pobarvni!
Mene tud znima če radrji dejljo, kr sm šla učiri prehitru mimu! ma pomioje n dejljo še, v smeri proti Gorici je škatla prazna, pru tku pr Snožjčh in pred tunelm  u smeri Koper. Te relacije jst furm. Aja, in pod Vipavskm križm bo tud radar. Če kjro znima  imam ful dobr meil z zemlevidm radarjev in tud slikami kjer so radarji, sam n znam nalimat!!!

Ok, zdej grjm še možicla pozdravt, j lih kar pršu, j bu n klwni!!sej vejste kej j tu?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.6.2007 13:23:09   
svetlo
*Mateja* , valda, da nas zanima to z radarji. Če lahko kako pošlješ, se priporočamo... Wa, na kalwni pa nisem bla že celo večnost. No, lani poleti ene pol ure na
bratrančevi,samo pole sem krče dobila (sem bla user posted image ) in smo šli domov.
jmte s fajn, tudi če j dž...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.6.2007 21:33:22   
* Mateja *
M nej mi ktera pove kako se lahko nalima sem slike, ker mi nikakor ne rata!!!!!!!!

(odgovor članu svetlo)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 21:53:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 209
4.6.2007 11:12:18   
goda13
Dobro jutro!

Mi smo preživeli pester vikend. Smo bili vsak dan pri dežurnem zdavniku. V četrtek zaradi vročine, v soboto zaradi vnetja ušesa in včeraj zaradi alergije na antibiotik. No pa še danes gremo. Bomo kar abonma zgleda lahko vzeli v zduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
4.6.2007 12:41:38   
bucka01
user posted image user posted image Pike pokeuser posted image za Kimija user posted image da se čimprejuser posted image pozdravi!

Pri nas nič novega razen tega da mi je danes zjutraj od 6h  potegnila spanec do 10:30 sem morala kar dvakrat pogledat na uro če prav vidim ker ponavadi mi vstane okrok 8h.
No pa fajn bodite še naprej!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.6.2007 15:14:12   
trixi
ojla,
A lahko kar prepišem od gode 13,user posted image   v petek visoka vročina, v soboto smo bili pri dežurnem, vnetje ušes, spet antibiotik. Danes okrog polnoči- sem še brala knjigo pa pride tamali v sobo, si je sam prnesu flašo zdravila: " Mama, je treba popit sirup". Sem mu namreč pri večernem kopanju povedala, da ga bom zbudila, ko bom šla spat, da spije sirup. Saj ga tudi je, ampak očitno v spanju, pol sem pa pustila stekleničko kar v njegovi sobi, da bo prštimana za zjutraj. No, potem je spal pri meni, tata se je spet odselil, je pa tamali ponoči tresnil s posteje, k se tako vrti , da to ni res. Si je malo potolkel dlesen, par kapelj krvi, sploh ga ni zbudilo, zjutraj, ko je pa to ugotovil, se je pa drl, ku da ga pol manjka.

Mah, eno pikapolonico za naše bolančke, da hitro ozdravijo. (mi noče odpret smeškov)

čau, čau

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.6.2007 15:29:08   
Felicity
Ojla,
Tudi jaz vam želim, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Pa saj se ni za čudit, s takim vremenom.user posted image

btw: A kdo pozna kakšno gospo ki čuva otroke in NG ali okolice.
Ste kdaj opazile tisto s psom, ki hodijo po Gorici. Baje da je ful težko prit do nje oz do varstva pri njej.

(Mah ne vem kaj mi je, z našo varuško sem vedno bolj nezadovoljna, pa plačujem ji ful.user posted image )

Ok, sedaj grem po ta malo in itak spet se bo vlilo.user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.6.2007 19:43:24   
goda13
Pozdravljene!

Nam so danes ugotovili, da nimamo vnetih ušes ampak šesto bolezen, ki pa naj bi trajala samo še 2 dniuser posted image user posted image user posted image

Vsi bolančki user posted image user posted image , da bi čimprej ozdraveli

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.6.2007 21:33:12   
Vesna
hay ženske.vsem bolančkanimuser posted image .tudi val je imel par dni prehlajen nosek,en dan pa tudi vročino.ma je šlo mimo.
bambina jaz od danes naprej hujšam,nič še nisem do zdaj shujšala, kaj več od zime mislim.sedež za vala mam na kolesu,ma se ga ne upam peljat.
trixi lepo da je vsaj en aod naših kam šla,kdaj se pa mi dobimo?
mateja  daj nalimaj tisto od radarjev la pa vsaj povej naslov strani.
felicity mi lahko pišeš na zs za varuško,poznam dve,me zanima koga maš ti.
ajd ženske lepo se mejte

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 23:05:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
8.6.2007 9:17:59   
Felicity
Allora primorke, kako?

Kje ste vse?
Pri nas tudi ni veliko novega. Dan enak dnevu.

Kamorkoli se obrnem, vsi govorijo o tem mega zabaviščuuser posted image
Jaz se prav bojim kaj bo? A se bo treba odselit al kaj?user posted image
Veste da me je prav strah v kakšnem okolju živimo.
Po moje je že tako preveč teh igralnic in igralnih salonov in vse slabo kar potegnejo za sabo.user posted image user posted image
Saj res da bo ful delovnih mest, samo za koga?

Malo sem se izkašljala.
Verjetno mam tak razmišljujoč dan.user posted image

Lepo se imejte.

Zgleda da bo spet deževalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
8.6.2007 9:19:53   
Felicity
Koliko pa pride ura varstva?

Okrog 4€.

Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 17:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
9.6.2007 10:45:58   
Felicity
bambina - Ne se ustrašit, to je samo če je po urah.
Če imaš po 8 ur na dan vsak dan je manj, dosti manj.
Odvisno kolko otrok ima varuška. Naša zahteva 250€ na mesec, ima pa samo 3 otroke (skupaj z našo).

In ja, dejmo se že enkrat dobit. Meni odgovarja skoraj vsak dan po 5ih.  

Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
9.6.2007 23:41:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
11.6.2007 0:11:51   
* Mateja *
ojla!!
Da se malo javim, nisem bla že celo večnost pr računalniku! Bom nalimala sliko od radarjev, sam ne dela tale shrani.si, tak da boste še mal počakale.
Včer smo bili na poroki, sam je tamali taku nagajou de smo ga spokali domov pred cerkveno poroko. Pa še deš se je lotu takrat. Tku, da smo meli vsaj večerjo bl svobodno!! Smo mal zadihli, sam kej ke se mi nej neč dalu!!!
Ajde, lpu se jmte in uživejte v lejpm vrmjni, če bo sploh še taku jutre!!!

Neposredna povezava do sporočila: 222
11.6.2007 21:16:21   
trixi
Hejla, da nas spravim malo goruser posted image
Vesna, si rekla hujšanje?! Jst se martvam že odkar je Timotej rojen, ma saj ne, da bi hotla shujšat glih ne vem kolko, sam da bi tisto, kar je šlaufkov malo proč šlo. Sej ko se spomnem telovadim, pa malo pazim, kaj jem pa resno se ukvarjam z mislijo, da bi se pridružila Montijevkam, tko, za malo spodbude in še knjigo sem si kupla. Ah, bo že. Bambina, tebi ni treba, da to berešuser posted image . Danes sem bla u Wajdovšni in sem šla po eno špežo sladoledov od Leone, k sm dobila eno tako fajn dieto, da namesto kosila ali večerje lahko ješ sladoleduser posted image
Kdaj se dobimo...meni načeloma ustreza kadarkoli, samo ta teden v četrtek pečem torto, ma Timotej v petek r.d., pol u petek imamo fešto, v soboto smo pa cel dan brez obveznosti, k gre naš tata službeno na golf turnir in smo sami, ja včasih paše malo miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
13.6.2007 19:37:45   
Vesna
živjo ženske!kake igralnice?ne vem nič.
a se kar zmenimo za petek ob 17.30 v borovem gozdičku,če ne bo dežja?ker če ne bomo določile datuma ne bo nič.
pri nas je vse po starem,val še vedno ne spi,se zbuja 43-4x na noč,in veselo papca,kdaj bm to odrezala ne vem.za jest ni preveč priden,ker se želi dojit.v hojici kar uživa.začel je vstajat obklubski mizi in kavču,in zadnjič je ob omaro vstal in naredil ene par korakov.moje hujšanje se je končalo po dveh dneh,ker mi je naredilo malo slabo v smartu en dan.
kamlu gremo na morje user posted image user posted image .
lep pozdravček vsem.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 22:06:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?