trixi
|
Čau punce, končno da se malo oglasim. Mi smo bili prejšnjo nedeljo na RR pikniku, je blo prou fajn. Sva se glih z mojim pogovarjala, da v bistvu smo se ful zaštekali z ljudmi, ki jih v bistvu sploh nismo prej poznali. OK, jaz že malo tu s foruma, on pa totalna nula. Sicer nas ni blo glih dosti, ma ravno dovolj, da lahko z vsemi mal počvekaš. Itak da pole najdeš koga, k ga skori poznaš al maš neki skupnega. Midve s pikec sva obujali spomine na srednjo šolo, samo z moje strani bolj v stilu: "A ko si ti hodila je še učil ta in ta?" Jah, moj emšo . Ribica je ena taka special pupa, ma fanta, k ma otročka že od prej in tamali tudi živi pri njemu, oba sta taka zlata bitja. Bi morale videt frizurco od tamale od hience, bokoli da dol padeš, pa Danaja od Romane, ena taka mala princeska. Pa še en Timotej, mah, vsi so ful dobri no. A, da vam povem, ku sem jest pilot. Se peljem danes po AC, pada dež in panikaaaa, ne dela brisalc tiščim dol uno ročko, pole pa ugotovim, da je to žmigovc ccc. Pa mam izpit že ulala let, tale avtek pa dve leti in z njim prevoženih ene 60ooo km. Ma, če ste vidle danes slučajno en avto, k se trudi prehitet samega sebe al pa ograjo sem bla to jaz . BTW, veste da je po novem radar oz. una škatlca, k nikol ne veš, če je radar noter na AC iz smeri Wajdovšne proti Gorici pri črpalki OMV . Ne jim dat zaslužit po nepotrebnem Ala čau, da me ne vrže ven
|