Nasy
|
A veš, da nisem sploh pomioslila na to, da je januar pust? No, morda pa kr paše, da si oddahnemo od vsega blišča, da je končno vse normalno po trgovinah, ker v decembru je prava groza. Me prav zanima, kako se bo poznala recesija letos? Po moje se ne bo..tisti, ki imajo, imajo, uni, k ne, pa niti ne hodijo po trgovinah. Jaz ne maram gužvanja, če se bo le dalo, bomo vse, kar rabimo nakupili prej, le po kašno malenkost šibnemo v trgovino, pa je. Nič posebnega, kot ponavadi. Itak smo navajeni, da nardimo špežo in potem je mir. Ja, sej potem gre leto kr hitro naokoli, februarja ima moj dragi roj. dan, čakamo pusta, letos se bo naša bejba prvič maškarala Potem je marec, imava me2 roj. dan, začetek aprila ima sestra roj. dan, jaz pa rok, to bo pestro..da naprej sploh ne govorim, ker bo novo leto zanaj tle še preden se bom zavedla. Miran, midva imava pa dvogovor tle, ku da sva sama na celem goriškem, kaj