mogant -> RE: Goriška (22.6.2008 15:54:57)
|
Zdravo po dolgem času, mi smo bli na morju, ampak samo en teden, je bilo super, a je tako hitro minilo, zdej mi je žal, da nismo rezervirali za več časa, ampak si nisva upala za prvič s tremi mulci, ker nisva vedla kako bo. (tukaj še par slikc http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1829490&mpage=11 ). So pa res uživali tamali, jaz imam tudi ful rada morje, me pa precej moti to sonce, sploh ne toliko vročina, kot pa sonce, sej na plaži že najdeš kako senco, ampak v vodi!!! Kako pa druge zaščitile dojenčke v vodi, ker pravijo, da naj jih prvo leto ne bi mazal s kremo za sončenje, ja sej prov tamalih res ni treba, če jih imaš v senci, ampak naši so navdušeno plavali, tako, da sem jih kar s kremo namazala, vseeno raje kot, da jih opeče, sicer tudi kremam ne zaupam preveč, glede na to kako nežno kožico imajo dojenčki, sem razmišljala, če bi jih poleti kar v majčki namakala?? Zobki, pri nas smo bli kar hitri, pri korigiranih petih mesecih so imeli že vsi po dva zobka, upam, da ne bo kmalu še kak.
|
|
|
|