|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
5.6.2008 20:43:38   
tropical
Ola,
mi semo že boljši, tamali nima vročine, zato pa ne da 5 minut miru.

A veste koga pogrešam tu gor. Kje so Vesna,Maxi77,  Ani77, pavlyna, Teya, Januskica in mogant.  Kje souser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 8:37:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
6.6.2008 22:58:03   
Felicity

user posted image

Upam da bo kaj vremena, da si naredimo kakšen lep dan.

Danes sem vzela pol dneva dopusta in končno pospravila/zamenjala zimske / poletne cunje.
Pa še kontejnerje od cunj sem malo napolnila. user posted image

Koliko cunj se nabere od ta male, sploh ne vem kam z njimi. Šparam še vedno vse, nikoli se ne ve, kdo bo rabil. Čakam predvsem sestro. user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1078
   [Brisano sporočilo]
8.6.2008 14:11:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.6.2008 9:40:15   
ttz
Pozdravljene punce,
upam, da ste preživele lep vikend. No, mi smo staknili eno virozo z drisko, tako da se zadržujemo bolj noter in se crtamo. Upam, da bo kmalu mimo. Drugače pa je vse OK. Oglasite se kaj.
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.6.2008 20:56:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.6.2008 9:56:10   
Nasy
Mi pa zbiramo cunje, kaj oblečt včasih, če parkrat pride čez plenico in pole panikauser posted image ko sem bla še 2 v 1, so mi vsi govorili, če bo punčka, ni problema, dobiš cunjice..zdej pa nikjer nobenga. No, sej ni panike, nekaj dobimo, nekaj kupmo in je. Glih danes sem ji en bodi oblekla nov, ki je bil skrit še v predalu in sem mislila, da ji je še velik, pa ji je samo pr rokavčkih malo dolguser posted image
Zdej zgleda, da bo boljše vreme, zna bit, da priromamo kej v Bilje konc tedna, na obisk k tetici, noni in nonotu, ki je zdej že niso videli več k 14 dni.
A poslušate ob nedeljah radio Robin, glasbene želje? No, ponavad smo mi kr aktivni tamuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.6.2008 9:45:50   
Felicity
bambinauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Drugače pa moram pohvalit našo Emo. Je že 2 teden brez dude. user posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.6.2008 20:13:41   
Nasy
Bambina, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes predvideno cepljenje a so nam prestavili na drugi teden, da bo dobila še prvo dozo za rota. Je pa mala tako zaspana danes, neverjetno. Pančka že 2 uri, jo bom šla budit, da ne bo noč prekratka.
Lep pozdrav iz Ribnice na goriški konec!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.6.2008 22:42:21   
januskica
živjo, še sem tu. user posted image

je pa tako, da se mi ta teden konča porodniška in moram drug teden it delat. user posted image
upam da bom zdržala ... verjetno mi bo tamala bolj manjkala ku jst njej. vsaj upam zanjo, da bo dobro prenesla ločitev, k sva kar navezani. visiva cel ena na drugi. user posted image

felicity, čestitam za dudo. kako vam jo je uspelo odstranit. pa kolko je stara tvoja miškica?

k že pišete o oblekcah in precej nazaj ste omenjale nekatere kako bi blo če bi bil H&M v NG ter bi bili vsi enako oblečeni ... ekoti mojo dogodivščino glede tega.   smo bli s tamalo v Tivoliju v lj na igralih in je imela ene lušne hlačke na pikce oblečene (dobila jih je za darilo ... iz H&M) ... naša se igra na pesku in sem vidla, da jo ena mamica cel čas si ogleduje. potem pride se kao igrat v našo bližino in reče na ves glas njeni tamali (k je mela malo manj ku eno leto): " Glej k ima tvoje hlače oblečene, si jih je sposodila.". user posted image grdo pogleda in gre. kar neki. očitno je misla, da jo bom slekla al kaj al da ima samo njena take hlačke. user posted image ene so res kar neki. drugače pa tudi jst vidim koga z enakimi oblekcami k jih naša ima. bolj redko, ma me ne moti.

nč lepo se imejte, držte pesti zame user posted image in lep vikend.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.6.2008 9:14:05   
Felicity
Ema je stara 2 leti in 8m.

V bistvu je bilo kar tako na hitro. Zjutraj so bili ptički na balkonu, pa sem ji rekla da verjtno mamica išče dudico za majhne ptičke, ki so še dojenčki. In potem je naša kar sama dala dudo na stol in rekla ptičku naj jo vzame. Pa smo jo pustile tam. In šle v varstvo / na delo.
Ko smo prišle domov dude ni bilo več (jasno so vzeli prički) in pustili bonbone.

Pa še skiro smo ji obljubljali že 2/3 tedne prej, če zavrže dude.

In je še kar šlo. Le ko je šla 1 večer spat, je trajalo kakšne pol ure, da je zaspala. Prosila ptičke pa prinesejo dudo nazaj, potem sem ji rekla da mo morala dat skiro nazaj ... pa se ni dala. Malo pojokcala in zaspala ...

user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 12.6.2008 9:16:48 >

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.6.2008 9:15:54   
Felicity
Glede oblekc pa jaz nisem še srečala otroka, da bi imel enake cunje kot naša. Je pa res, da od H&M bolj malo.
Ta ki si jo ti srečala je pa res malo user posted image .

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.6.2008 9:36:54   
ttz
Bravo, Felicity, čestitke za dudo!!!user posted image
Bambina, vse najboljše!!!user posted image user posted image

Kar se tiče oblekic pa tisti, ki bi rad imel ekskluzivne oblekice, naj si jih da šivat. Mislim, da si ni treba delat problemov, če sta dva otroka na istem igrišču oblečena enako. No, ene mame bi rade bile nekaj posebnegauser posted image , ma to je njihov problem, ne naš, a ne?
Je pa res, da se nabere teh cunjic eno malo morje, še posebno, če imaš dve štručki hkrati. Kaj z njimi? Jaz sem od moje ta prve vse šparala, in mi je prav prišlo. Je pa zelo dobrodošlo, če si tako robo izposojaš, še posebno v prvih mesecih, ko cunje prej urasejo kot uničijo.
Punce, fajn se imejte in uživajte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 11:05:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ttz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.6.2008 12:22:10   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Felicity - bravo za dudo. Mi bomo še malo počakali. Sedaj bomo začeli počasi z uvajanjem od plenic. Vi ste že dali to skozi?

Dali, dali. Tudi ponoči je kakšna 2, 3 mesece že brez in ostane suha do jutra. user posted image

Sedaj  (čeprav ne gledat današnjega dne) je najboljši čas za odvajat od plenic, ker so malo oblečeni, pa še cunje se hitro sušijo. 

Mi smo jo lani poleti začeli uvajat, ma je kar hitro osvojila. Ni pa marala kahlice, tako da imamo nastavek na WC-ju.  (dobiš v BC-ju za manj kot 10€).

Ne se vštet. user posted image A bo tudi kaj za večje nogice?

Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.6.2008 12:24:17   
Felicity
Hvala vsem za čestitke! user posted image

user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 13:59:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.6.2008 14:39:28   
Felicity
bambina saj vi boste tudi, ko boste toliko stari user posted image

Ste videle stopinje zunja, prej mi je kazalo 12°C user posted image . Mraaaaaz. Pa še malo sem oblečena, če je pozimi toliko, sem v bundi in rokavicah. user posted image

Upam da se bo naredilo kaj vremena.
bambina sem gladala tvojo stran, ful lepih čevljkov. user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 20:22:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 9:40:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 8:45:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.6.2008 10:08:58   
ttz
živijo,
ja res je, ko je sonce, nimamo veliko časa za forum. jaz se kar 500%bolje počutim, ko zjutraj pogledam skozi okno in vidim sončekuser posted image , da o mojih dveh škratkih niti ne govorim. prav presenetljivo je, da že tako majhni vedo, da bo izlet v vozičkom izpeljan le, če bo lepo vreme. user posted image

kar se tiče mizice, izgleda tista na tvojem linku super. imajo pa v mercatorju zložljive stolčke, ki so kar stabilni, če jih potrebuješ za na pot. mizic pa nisem zasledila. jaz sem za svojo starejšo punco imela eno kvadratno mizico in stolček (miniatura tistih belih variant, ki so bile pred nekaj leti pred vsako hišo) in moram reci, da je prišla super prav - poleti na balkonu in pozimi, ko sem jo nesla v hišo. ona je po mili volji risala, kuhala, packala, naša jedilna miza pa je bila vedno čista, pa še strah me ni bilo, da bo zletela s ta visokega stola. skratka, vredno svoje cene, kakršnakoli je že.

no, zdaj pa še skuhat kosilo, da bomo lahko popoldan preživeli na zraku.
fajn se imejte, punce.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.6.2008 23:02:34   
tropical
Ola, sam da se na hitrco javim. Jaz pridno delam že circa 14 dni. Bogati smo že  za še en zobek, in sami naredili 3 korake brez opore. No zdaj čakam samo, da še shodi.
No zdej moram pa  v mižule, ker jutri me čaka še en dan pol pa vikend.

A greste na Most na Soči na skoke. A sploh bojo, kr je padal dež. A ni Soča umazana.
Mi bomo videli, v nedeljo, če ne bo dežja bomo verjetno šli mal pokukat.

user posted image

(odgovor članu ttz)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
20.6.2008 9:16:50   
ttz
tropical, čestitam za zobekuser posted image in za korakeuser posted image user posted image user posted image . no, potem, ko bo korakov več, bosta morala tudi starša prestaviti v višjo prestavo, kajne?

mi na skoke ne bomo šli, pravzaprav nismo šli že zadnjih nekaj let. mogoče pa drugo leto, ko bosta tamala malo večja.

naj se pohvalim, tudi mi imamo tretji zobek (ampak v tandemu). po dolgih matranjih je tamalemu le pokukal zobek na svet, tamala pa ima dva že kake tri mesece.

user posted image

lep dan!!!user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.6.2008 9:41:19   
Felicity
Ojla,

zadnje čase me vse priganja, komaj najdem kaj časa zase, kaj šele za razne forume...

Allora, čestitke za zobke, prve samostojne korake, sončne dneve, ponovne dneve v službi in vse kar sem pozabila.

bambina - mizica za kampiranje se mi zdi super, če imaš bom pejdi kar v BC, najbrž je ceneje ne boš dobila, razen če se ti da hodit po trgovinah. Kot si že napisala Smart ima veliko tega, čeprav že nekaj časa nisem bila tam, pa bi mogla kaj it...

Prejšnji teden sem skočila do Wenice trgovine, ker sem dobila letak v kaslc, da imajo neke ugodnosti. Ko sem spraševala za bermude / kapri hlače, mi je pokazala dvojne (ene v kompletu), samostojne pa so bile skoraj 15€, ma nič posebnega.
Že 2ič grem iz te trgovine razočarana. Dvomim da bo še 3ič stopila notr.

Seveda sem si dala duška v H&M-ju v LJ v ponedeljek, samo sedaj moram dat kartice na hladno in v denarnico 10€, ker ta mala ima preveč (zares preveč) cunj. In jaz nimam mej. user posted image Škoda da za odrasle nimajo take izbire in takih cen. user posted image

No sedaj pa grem nazaj delat, da me karte ne zasujejo in želim vsem en lep vikend (aktiven ali pa bolj relaxing - vsaj jaz ga potrebujem nujno, če ne že dopusta). user posted image

user posted image

(odgovor članu ttz)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.6.2008 0:17:46   
Nasy
Pupe, nekaj me zanima, počasi si ogledujeva avtosedeže za našo pupo, sicer je še cajt, je stara komaj 3,5 m. Me zanima, če so v ITA kej cenejši al je isto ko pri nas? Zdej ne mislim it ne vem kam daleč glih, k se niti ne znajdem kej dosti po Italiji samo, ko pridem domov, bi pa lahko skočli še dol, če se seveda splača.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

zanositev
Lelly28 RR

Ali ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?

da (43%)

ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!