Teya -> RE: Goriška (11.3.2008 11:15:06)
|
Felicity, ja, smo pri isti. točno to je tudi pri meni velik problem. naročanje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] itak se je treba vedno naročit. potem pa itak ravno tako čakaš. za moje pojme je bilo boljše v časih, ko smo bili mi mali, ko naročanja ni bilo in si vsaj lahko prišel, kadar si lahko prišel in potem čakal. zdaj pa moraš prist kadar ukažejo in potem čakat. meni je full problem peljat otroka k zdravniku, ker imam doma 2 in nobenega varstva (edino do 12h imam nejca v vrtcu KADAR je zdrav). ko kličem za se zmenit za uro, mi nikoli ne gredo na roko, vedno je full problem se z njimi zmenit. dajo mi uro in potem se pa J! večkrat sem prosila za določeno uro, ker bi takrat lahko mogoče še kaj skombinirala, ampak NE. in to v takem tonu, kot, da sem zahtevala, da mi pridejo na dom z zlato uro s kukavico. na primer, ta teden bi mogla peljat nejca na kontrolo za bronhitis in tilena na sistematski (oba bi bila zdrava- se je pač zalomila- ampak tega takrat nismo vedeli) in sem prosila, če lahko to uredim vse hkrati, ker bom tako ali tako morala pripeljat oba otroka za seboj. misliš, da je šlo??? nikakor. mogla bi prist 2x, s tem, da mi je še rekla, da ne radi vidijo, da hodijo starejši otroci zraven na sistematske z dojenčki. ok, razumem, ampak pazi, kaj se mi je zgodilo kak mesec nazaj. dohtrca mi je osebno v oči rekla in to ne samo 1x, da se pediatri ZGRAŽAJO nad mamami, ki imajo starejše otroke v vrtcu, medtem, ko so na porodniški. me je tako šokirala z izjavo in pogledom, da kar lep čas nisem prišla k sebi. me je zadela direkt v srce, saj živim samo za te otroke, vse prilagajam samo njim, zase si sploh ne vzamem nič časa in ona je meni v obraz rekla, da sem mama, nad katero se zgraža. full mi je bilo hudo. potem mi je še povedala, kako je ona vse zmogla in kako otroci spadajo z mamo, kamor koli mama pač gre (njene sestre pa kot kaže tega ne vedo) itd itd... pa sem tudi to bila pripravljena požret, saj se mi zdi, da je fajn, da ima otrok istega pediatra naprej, pa še full je prijazna do otrok. ampak sem čist v dreku, kadar moram poklicat tja in se zmenit za pregled. vem, da mi bodo dali uro in vem, da bom mogla zakomplicirat in vem, da bo štala. jao! sem bila full v dilemi al to napisat na javni forum ali raje ne, saj si znam nakopat težave. ampak....glede na to, da je doktrca jasno izrazila svoje mnenje in ga celo razlila v mnenje vseh pediatrov, verjetno ne delam nič narobe, če to delim z vami. malo mi je žal, da smo omenjali imena, ampak, kaj se če....bo kar bo kako greš lahko k dežurnemu? a ste bili bolani samo čez vikende?
|
|
|
|