obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

mala račka -> obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške (17.10.2004 12:26:01)

pozdravljene/i,
ali mi lahko prosim kdo pove, ali rabiš delodajalcu dat tudi izvod potrdila o predvidenem datumu poroda, ki ga dobiš pri ginekologu, ali je to namenjeno le CSD, delodajalcu pa prineseš le papirje za potrdit, ki jih dobim od CSD?

krauca -> obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške (17.10.2004 15:52:11)

Meni so pri G dali 2 izvoda potrdila (original + kopija) in rekli, da je en za CSD, drugi pa za sluzbo. Na CSD so mi nato rekli, da je tisti drugi za mojega osebnega zdravnika (?). No ne glede na to, so mi ob potrditvi obrazcev za porodnisko v sluzbi drugi izvod "vzeli" (osebni zdravnici pa nisem nicesar dajala) tako da predvidevam, da je zdaj moj delodajalec obvescen ...
LP
K.

KATY&TIMMY -> obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške (18.10.2004 14:47:11)

ciao!en izvod je za csd,drugi pa za osebnegs zdravnika :zmeden2: .firma nima kaj videt teh papirjev,oni dobijo od csd odločbo o dnevu pričetka porodniške in dneva konca porodniške.

lp,Katja:morje::kuza::muca:

mala račka -> obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške (18.10.2004 16:39:44)

Hvala obema za odgovor.
Na enih obrazcih spodaj z mastnim tiskom piše, da si dolžan delodajalca obvestit o nameri toliko in toliko dni prej, pa mi ni bilo jasno s kakšnim obrazcem zadostiš temu zakonu. Bom dala potrdit obrazce pa naj bo to to.
Pozdravček,

Stran: [1]