Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 19.5.2007 22:49:23
|
|
|
|
Naomi
|
v materinski pise 6 ur...ob 7h sprejeta ( popadki na 5 min )...ob 8h u porodni...ob 10h mal umetnih...ob 13:04 majceno bitje
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 19.5.2007 23:06:00
|
|
|
|
crci06
|
ja, tukaj bodo sami ekstremni odgovori... a sem prav prebrala, da je ena napisla 2 MIN od predrtja mehurja??? Pa saj to je nemogoče???? Tolk hitro ga pomoje še s CR ven ne vzamejo?? OK, očitno gre tudi tako. Bom vedela za naslednjič Še moja štorija: v torek ob 00.30 so se začeli popadki in so se do 3.00 že ful zgostili. Ob 6.30 so na manj kot 5 min, čas za odhod. Pridem v P, CTG ne pokaže nič (3 cm). Se je vse umirilo, a me zadržijo notri, ker sem bila že itak čez rok. Čez dan popadki za umret, na CTGju srednja revščina. Ob 23h se odločimo spet malo CTG posnet, pa vidijo, da sem bila 7 cm odprta (jaz pa vsa happy!!). Ob 23.30 dobim klistir, čez 10 skund mi odteče voda, 3.50 ( v sredo) rodim. Po porodu me sestra vpraša, kolk časa naj napiše - pa rečem od kdaj - reče od prvih ta pravih popadkov - pa jaz - 25 ur . Pa sva se odločili, da napiševa 4 ure, da bo bolj spodbudno za naprej, pa še da se vsak ne vtika v "25 ur"... Men finiš sploh ni bil tolk hud kot tistih 20 ur prej, ko je ful bolelo, pa nič se ni premikalo... V sredo ob 7.00 pridem na oddelek in dobim občutek, da je porod že daleč za mano, da sem mamica že od nekdaj... To mi je pa the best, da sem takoj pozabila...
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 19.5.2007 23:47:04
|
|
|
|
Naja30
|
Odkar mi je voda odtekla, okoli 8 ur, v materinski pa piše 5 ur ker so šteli od trenutka, ko so mi dali umetne popadke.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 20.5.2007 0:05:12
|
|
|
|
Manca12
|
Prvič cca 9 ur od samega začetka nerednih popadkov. Drugič pa kot iz topa, sem še skor predolgo doma čakala in skor "zamudila", brez klistira, britja, tuširanja rodila prec, ko so me pripeljali v porodno. Vsega skupi je trajalo le kakšni 2 urci al manj.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 30.5.2007 18:47:15
|
|
|
|
Maleal
|
Tako zdaj pa še lahko sama odgovorim. Prvič sem prišla v porodno sobo ob 17:30,dali so mi umetne popadke in sem ob 18:57 rodila. Drugič sem prišla v porodno ob 22 ih in so mi takrat predrli mehur,ob 22:20 sem dobila prve popadke in ob 22.45 rodila. Torej je šlo drugič hitreje kot prvič,pa še prvič je bolj bolelo,saj sem imela umetne popadke.
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 30.5.2007 18:49:09
|
|
|
|
bibi
|
Jaz sem rodila 57 cm velikega in pa 4.790 g težkega fantiča v treh urah po naravi poti.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 30.5.2007 19:01:53
|
|
|
|
štorkljica
|
4 ure.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 1.7.2007 16:40:59
|
|
|
|
lunca2
|
Ob 21:40 so mi predrli mehur, šele takrat dobila popadke, ki so bili na 3 minute, s pritiskanjem pričeli ob 23. se je rodil ob 23:17. Se pravi cca. 2 uri (tako imam napisano v materinski knjižici).
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 1.7.2007 17:07:18
|
|
|
|
thumbelina
|
Ja meni so predrli mehur in res rodila v dveh popadkih (ne vem točno koliko minut) ampak od prihoda v porodnišnico pa do rojstva je minilo natanko 15 minut. Sem vse popadke predihala doma in sva šla v porodnišnico ko je šlo zares. Prvič pa sem rojevala od dveh do pol osmih zjutraj.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 1.7.2007 17:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
6 ur z umetnimi popadki, v materinski knjižici piše 3 ure.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 1.7.2007 19:16:42
|
|
|
|
Lejci
|
Sprožen porod, od vstavitve tablete za mehčanje MV 14 ur, s tem da ko so mi predrli mehur in dali umetne, je do rojstva minilo 3 ure. Tri ure...
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 1.7.2007 19:52:05
|
|
|
|
lilka
|
Od predrtja mehurja 7 ur z umetnimi popadki in svojimi od sobote zjutraj do nedelje popldne. Za crknit.
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 2.7.2007 21:51:29
|
|
|
|
Naja30
|
Uradno 8 ur, neuradno pa so se moji popadki začeli že prejšnji dan.
|
|
|
|
RE: Koliko ur je trajal porod 2.7.2007 23:17:53
|
|
|
|
lucika
|
od predrtja mehurja in umetnih popadkov 9 ur; v porodni bila skupaj 36, odkar so mi začeli z gelom, tabletami, injekcijami... tele številke so malo seštevali in delili in v materinsko napisali 7 ur:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?