|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko ur je trajal porod
19.5.2007 22:49:23   
Naomi
v materinski pise 6 ur...ob 7h sprejeta ( popadki na 5 min )...ob 8h u porodni...ob 10h mal umetnih...ob 13:04 majceno bitje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 76
19.5.2007 23:06:00   
crci06
ja, tukaj bodo sami ekstremni odgovori...

a sem prav prebrala, da je ena napisla 2 MIN od predrtja mehurja???
Pa saj to je nemogoče???? Tolk hitro ga pomoje še s CR ven ne vzamejo??
OK, očitno gre tudi tako. Bom vedela za naslednjič user posted image

Še moja štorija: v torek ob 00.30 so se začeli popadki in so se do 3.00 že ful zgostili. Ob 6.30 so na manj kot 5 min, čas za odhod. Pridem v P, CTG ne pokaže nič (3 cm). Se je vse umirilo, a me zadržijo notri, ker sem bila že itak čez rok.
Čez dan popadki za umret, na CTGju srednja revščina. Ob 23h se odločimo spet malo CTG posnet, pa vidijo, da sem bila 7 cm odprta (jaz pa vsa happy!!). Ob 23.30 dobim klistir, čez 10 skund mi odteče voda, 3.50 ( v sredo) rodim.
Po porodu me sestra vpraša, kolk časa naj napiše - pa rečem od kdaj - reče od prvih ta pravih popadkov - pa jaz - 25 ur user posted image . Pa sva se odločili, da napiševa 4 ure, da bo bolj spodbudno za naprej, pa še da se vsak ne vtika v "25 ur"... Men finiš sploh ni bil tolk hud kot tistih 20 ur prej, ko je ful bolelo, pa nič se ni premikalo...
V sredo ob 7.00 pridem na oddelek in dobim občutek, da je porod že daleč za mano, da sem mamica že od nekdaj...  To mi je pa the best, da sem takoj pozabila...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
19.5.2007 23:47:04   
Naja30
Odkar mi je voda odtekla, okoli 8 ur, v materinski pa piše 5 ur ker so šteli od trenutka, ko so mi dali umetne popadke.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 78
20.5.2007 0:05:12   
Manca12
Prvič cca 9 ur od samega začetka nerednih popadkov.

Drugič pa kot iz topa, sem še skor predolgo doma čakala in skor "zamudila", brez klistira, britja, tuširanja rodila prec, ko so me pripeljali v porodno. Vsega skupi je trajalo le kakšni 2 urci al manj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 79
30.5.2007 18:47:15   
Maleal
Tako zdaj pa še lahko sama odgovorim.user posted image
Prvič sem prišla v porodno sobo ob 17:30,dali so mi umetne popadke in sem ob 18:57 rodila.
Drugič sem prišla v porodno ob 22 ih in so mi takrat predrli mehur,ob 22:20 sem dobila prve popadke in ob 22.45 rodila.user posted image
Torej je šlo drugič hitreje kot prvič,pa še prvič je bolj bolelo,saj sem imela umetne popadke.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.5.2007 18:49:09   
bibi
Jaz sem rodila 57 cm velikega in pa 4.790 g težkega fantiča v treh urah po naravi poti.user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.5.2007 19:01:53   
štorkljica
4 ure.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.7.2007 16:40:59   
lunca2
Ob 21:40 so mi predrli mehur, šele takrat dobila popadke, ki so bili na 3 minute, s pritiskanjem pričeli ob 23. user posted image se je rodil ob 23:17. Se pravi cca. 2 uri (tako imam napisano v materinski knjižici).

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.7.2007 17:07:18   
thumbelina
Ja meni so predrli mehur in  res rodila v dveh popadkih (ne vem točno koliko minut) ampak od prihoda v porodnišnico pa do rojstva je minilo natanko 15 minut. Sem vse popadke predihala doma in sva šla v porodnišnico ko je šlo zares. Prvič pa sem rojevala od dveh do pol osmih zjutraj.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.7.2007 17:41:00   
Anonimen
6 ur z umetnimi popadki, v materinski knjižici piše 3 ure.

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
1.7.2007 19:16:42   
Lejci
Sprožen porod, od vstavitve tablete za mehčanje MV 14 ur, s tem da ko so mi  predrli mehur in dali umetne, je do rojstva minilo 3 ure. Tri user posted image  ure...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
1.7.2007 19:52:05   
lilka
Od predrtja mehurja 7 ur z umetnimi popadki in svojimi od sobote zjutraj do nedelje popldne. Za crknit.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 87
2.7.2007 21:51:29   
Naja30
Uradno 8 ur, neuradno pa so se moji popadki začeli že prejšnji dan.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 88
2.7.2007 23:17:53   
lucika
od predrtja mehurja in umetnih popadkov 9 ur; v porodni bila skupaj 36, odkar so mi začeli z gelom, tabletami, injekcijami... tele številke so malo seštevali in delili in v materinsko napisali 7 ur:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 89
3.7.2007 22:37:36   
sončnica13
V materinski piše 3 ure, v porodni sem pa bila cca. 50 minut. Mi je voda odtekla doma ob 21.15, v porodnišnici so me najprej dali na oddelek in user posted image poslali domov ter rekli naj pride zjutraj ob sedmih, da me bodo takrat peljal v porodno,.... po hitrem odpiranju sem prišla ob 2.10 v porodno, pokličem user posted image , da se je začelo in predenj je uspel prit je sinko že zajokal.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 90
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?